Eetstoornis ~ Herstel: Besef

Ik heb een keuze. 

Soms twijfelde ik wel eens of ik wel een keuze had en ik vond dat geen prettig idee. Ik had dus wel een keuze. Ik heb altijd een keuze gehad. Ik vind het fijn dat ik die verantwoordelijkheid bij mezelf kan neerleggen.

About the Author

Posted by

Categorieën:

Eetstoornis, Persoonlijk

1 reactie

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: