100 Happy Days: Dag 1~7

Dag 1.

Een kop koffie.
Werd je daar nou echt zo gelukkig van? Jazeker! De dag hiervoor had ik namelijk een doel van het DZP behaald: een hele dag geen koffie drinken. Dus ja, ik werd héél erg gelukkig van dit bakkie!

Dag 2.

Maandag schreef ik een blog over de Change The World Challenge. De uitdaging was om voortaan op maandag geen vlees te eten. Nu ben ik zelf al vegetariër, dus was het de kunst om anderen over te halen om mee te gaan doen. Ik vond het dan ook supercool om binnen no time een reactie van Sunnyman te krijgen met het bericht dat hij de challenge wel aan wilde gaan. Tof!

Dag 3.

Buiten het feit dat die ochtend mijn zus gezellig op visite kwam, waar ik natuurlijk heel happy van werd, kreeg ik ook nog eens post! Wie krijgt er tegenwoordig nou nog post? Nou, ik in dit geval! Ik had de Mini Give Away van Els gewonnen en deze lag dinsdag in mijn brievenbus. Helemaal happy!

Dag 4.

De Rododendron  zit bomvol knoppen!

Dag 5.

Dit boek bestelde ik gisteren en had ik vanmiddag al in huis. Al een paar mooie inzichten gekregen waar ik heel veel mee kan. Fijn!

Dag 6.

Onze gedoogkat. De eerste dag dat ik hier aan het schoonmaken was, het huis was nog leeg, stond hij al naast me in de keuken. Dat hij hier niet binnen mag komen hebben we hem snel aangeleerd (Peter is allergisch voor katten). Verder is hij welkom in onze tuin. Als enige kat! Wij zijn geen kattenmensen, maar van dit beestje word ik altijd even blij!
Moet je kijken hoe hij deze kant op komt! Alsof hij heel wat van plan is.
Maar wat doet hij vervolgens?

Niet te geloven toch hahaha!

Dag 7.

Zoals tegenwoordig ieder weekend kocht ik een bos bloemen. Deze keer viel de keus op een vrolijke bos zonnebloemen. Helemaal happy!

 

11 reacties op ‘100 Happy Days: Dag 1~7’

  1. Heerlijk om zo’n positieve post te lezen. Ik ben ook geen kattenliefhebber maar wat een mooi beestje is dat zeg. En echte post krijgen is nog altijd heel leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.