100 Happy Days: Dag 1~7

Dag 1.

Een kop koffie.
Werd je daar nou echt zo gelukkig van? Jazeker! De dag hiervoor had ik namelijk een doel van het DZP behaald: een hele dag geen koffie drinken. Dus ja, ik werd héél erg gelukkig van dit bakkie!

Dag 2.

Maandag schreef ik een blog over de Change The World Challenge. De uitdaging was om voortaan op maandag geen vlees te eten. Nu ben ik zelf al vegetariër, dus was het de kunst om anderen over te halen om mee te gaan doen. Ik vond het dan ook supercool om binnen no time een reactie van Sunnyman te krijgen met het bericht dat hij de challenge wel aan wilde gaan. Tof!

Dag 3.

Buiten het feit dat die ochtend mijn zus gezellig op visite kwam, waar ik natuurlijk heel happy van werd, kreeg ik ook nog eens post! Wie krijgt er tegenwoordig nou nog post? Nou, ik in dit geval! Ik had de Mini Give Away van Els gewonnen en deze lag dinsdag in mijn brievenbus. Helemaal happy!

Dag 4.

De Rododendron  zit bomvol knoppen!

Dag 5.

Dit boek bestelde ik gisteren en had ik vanmiddag al in huis. Al een paar mooie inzichten gekregen waar ik heel veel mee kan. Fijn!

Dag 6.

Onze gedoogkat. De eerste dag dat ik hier aan het schoonmaken was, het huis was nog leeg, stond hij al naast me in de keuken. Dat hij hier niet binnen mag komen hebben we hem snel aangeleerd (Peter is allergisch voor katten). Verder is hij welkom in onze tuin. Als enige kat! Wij zijn geen kattenmensen, maar van dit beestje word ik altijd even blij!
Moet je kijken hoe hij deze kant op komt! Alsof hij heel wat van plan is.
Maar wat doet hij vervolgens?

Niet te geloven toch hahaha!

Dag 7.

Zoals tegenwoordig ieder weekend kocht ik een bos bloemen. Deze keer viel de keus op een vrolijke bos zonnebloemen. Helemaal happy!

 

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Die kat is f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h ! En verder zie ik dat je van de voorbije week enkel positieve dingen onthoudt, wat heel veel betekent ! Knap van je… (vanavond met Peter een flesje kraken ;)?)

  1. Marion schreef:

   Vanavond???? Daar wachten we niet mee tot de avond. Bent ge helemaal gek geworden! 😉

 2. Marielle schreef:

  Dit is zeker een goede start voor een happy day!
  Dank weer, die kat is mooi zeg!!
  O…koffie…hihi
  fijne pasen

  1. Marion schreef:

   Eerst koffie. Dan wijn 😉 Jij ook fijne Pasen!

 3. Anieke schreef:

  Wat een blijheid straalt hier vanaf 🙂 Super leuk!

 4. Happy Lioness schreef:

  Heerlijk om zo’n positieve post te lezen. Ik ben ook geen kattenliefhebber maar wat een mooi beestje is dat zeg. En echte post krijgen is nog altijd heel leuk.

  1. Marion schreef:

   Happy Dayzzzzz 🙂

 5. Chantal schreef:

  Wat een mooie kat zeg! Fijn Pasen toegewenst 🙂

  1. Marion schreef:

   Lief, hè? Jij ook fijne Pasen!

   1. Chantal schreef:

    Dank je 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s