100 Happy Days: Dag 8 ~ 14

 Dag 8.

Zondagmiddag at ik aardbeitjes met Griekse yoghurt als tussendoortje. Jammie! 🙂

Dag 9.

Maandag was een regenachtige dag, maar in de ochtend was het nog even droog.
Ik kom net uit bed en onder de douche vandaan. Nog duf en met kleine oogjes rustig wakker worden met een bak koffie in het ochtendzonnetje. 🙂

Dag 10.

Dinsdag kwam Appie onze boodschappen brengen. Omdat manlief met zijn rug zit en ik met mijn lies absoluut niets mag tillen, besloten we toch maar om de boodschappen een keer te laten bezorgen. In deze omstandigheden was ik daar wel even heel blij mee! 🙂

Dag 11.

Om te kijken hoe de lies het zou houden na een wandeling, ging ik woensdag even wandelen in de wijk. Op een bankje zaten drie meiden die net deze vrolijke stoeptekening hadden gemaakt. Wat een prachtig mooie boodschap! 🙂

Dag 12.

Helaas, mijn lies heeft de wandeling van een dag eerder niet goed doorstaan. Zitten gaat niet meer en lopen is heel erg pijnlijk. Ik bleef dus ’s ochtends lang op bed liggen en ’s middags verhuisde ik naar de bank. Kon ik toch nog een beetje naar buiten kijken. De kleuren komen absoluut niet over op de foto, maar de rododendron knalt de tuin uit. 🙂

Dag 13.

Vrijdag was de dag dat ik een mailtje kreeg met de vraag of ik toch nog een keer wou overwegen om Teamlid te worden op het eetstoornisforum “Ik ook van mij”.
Deze keer zei ik volmondig JA! 🙂

Dag 14.

Zaterdag vierde Mijn Kladblog haar eerste vier maanden.
Ik werd blij van de vele leuke en lieve reacties! 🙂
Bedankt allemaal! ♥

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Prachtige stoeptekening !

 2. Nanda schreef:

  Leuke challange vind ik dat, word zelf ook blij van het kijken naar foto’s waar anderen blij van werden, snap je? :p En volgens mij werkt het wel echt positief, om even stil te staan bij de kleine fijne momenten.

  1. Marion schreef:

   Absoluut! Ik kijk ook soms gewoon even op Instagram of facebook bij deze challenge. Zulke leuke en blije foto’s allemaal!

 3. Marielle schreef:

  superleuk! Glimlach op mijn gezicht nu!
  dank

 4. Deborah Hamar schreef:

  Een mooi overzicht! Ik krijg direct trek in aardbeien
  Hoe is het nu met je lies?

  1. Marion schreef:

   Ja, aardbeien! Ze zijn eindelijk ook echt lekker! Lies gaat steeds beter. Rust rust rust. Is het enige dat ik kan doen. Lief dat je het vraagt 🙂

 5. Joyce schreef:

  Smile! Ja dit zijn heerlijke blogs 😀

 6. kimberleyzwiesereijn schreef:

  Er zijn vele dingen waar ik vrolijk van word. Kijken en lezen over dingen waar een ander vrolijk van word is er één (of eigenlijk twee haha).
  Heel veel sterkte met je lies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s