100 Happy Days: 15 – 21

Dag 15.

Zondag was niet echt een topdag wat gezondheid betreft. Ik was helemaal op. Ik probeerde mezelf erover heen te zetten, maar het had echt geen zin. Ik was een keer verstandig! Ik nam wat drinken, mijn laptop en wat te lezen mee naar boven.
Ik was zo blij toen ik er eindelijk in lag. πŸ™‚

Dag 16.

Mijn eerste actie als Teamlid voor het eetstoornisforum: De penvriendenactie. 16 dames deden mee. Ik verdeelde de adressen, helemaal eerlijk zoals jullie hier kunnen zien, en vanaf dat moment kon het plezier en de spanning beginnen! Superleuk om te doen! πŸ™‚

Dag 17.

Dinsdag was weer geen fijne dag. Toch kon ik mezelf halverwege de ochtend herpakken. Ik zette een kop koffie, deed de tuindeur open zodat ik de regen beter kon horen en ging een uurtje rustig ontspannen in onze heerlijke relaxfauteuil. πŸ™‚

Dag 18.

Ik verwachtte natuurlijk een kaartje, omdat ik meedeed aan de penvriendenactie, dus ik was verbaasd om een hele andere naam op het kaartje te zien!
Zoals je ziet, zomaar een kaartje als steuntje in de rug. Lief! πŸ™‚

Dag 19.

Gelukkig. Er zijn weer een paar eendjes. Wat zijn ze toch cute! πŸ™‚

Dag 20.

Vrijdag kwamen onze pasjes binnen van de donorregistratie.
Dat gaf me zo’n tevreden gevoel dat ik er echt blij van werd. πŸ™‚

Dag 21.

Dit ziet er heel erg verdrietig uit, maar dat is het niet. Deze meneer huilt van opluchting en blijdschap. NEC is (voorlopig) gered en mag nacompetitie gaan spelen. Ik vind dit zo prachtig om te zien.Β DitΒ is waar het in het voetbal omgaat. Pure emotie. πŸ™‚

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Die foto van je voeten (bijna) in de plantenbak had ik nog niet gezien.Grappig :)!
  Die emoties rond een sportwedstrijd is iets wat ik nooit begrepen heb (en waarschijnlijk ook nooit zal begrijpen). Sport interesseert me dan ook langs geen kanten :(. Voor de rest zie ik toch vooral positieve indrukken de laatste week. Knap !

  1. Marion schreef:

   Binnenkort, als mijn bewegingsvrijheid wat meer is dan die paar vierkante meters van nu, beloof ik meer afwisseling in de foto’s πŸ˜‰
   Oh, ik ben vreselijk met sport. Ik jank overal om als er maar een bal in het spel is.

   1. Ik jank alleen als men mijn ballon afneemt !

 2. Marielle schreef:

  Leuk en zo fijn dat je elke dag wel iets hebt waar je “happy” van wordt!!

 3. Joyce schreef:

  Fijne lijst en ik moet me volledig aansluiten bij je laatste foto, geweldig die emoties rond het voetbal. Mooi om te zien op tv, nog mooier het echt te voelen in het stadion. Moet Jer weer eens vragen om een wedstrijdje van PSV mee te pakken. Te lang geleden dat we dΓ‘t gedaan hebben.

  1. Marion schreef:

   Ik heb jarenlang een seizoenskaart gehad. Nu ga ik nog af en toe met mijn zwager mee. Het blijft mooi ja…

   1. Joyce schreef:

    Seizoenskaart van NEC? Tof!

    1. Marion schreef:

     Hahahah!! Nee, Vitesse!!!

 4. Happy Lioness schreef:

  Mooi om die emotie in die laatste foto te zien. Voetbal blijft leuk. Het is voor mij ook al weer veels te lang geleden dat ik een wedstrijd heb bezocht.

 5. els schreef:

  Goed idee om wat tijd voor jezelf te nemen! En een onverwacht kaartje, zomaar als steun, geeft toch meteen een fijn gevoel hΓ©?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.