100 Happy Days: 36 – 42

Een dagje later dan normaal, maar hier alsnog het overzicht van mijn Happy Moments van vorige week. Nog een week en dan zijn we al op de helft! Ik heb nu al zin om op de laatste dag, op mijn verjaardag, terug te blikken op al die mooie en blije momenten!

Deze week was een mindere week qua gezondheid. Ik kon niet veel de deur uit, maar dat geeft niks. Ik geniet van mijn tuintje. Van alle bloemen, planten en beestjes. Iedere dag was er wel een mooi moment. Zo ziet geluk in mijn achtertuin eruit! πŸ™‚

Dag 36.

Dag 37.

Dag 38.

Dag 39.

Dag 40.

Dag 41.

Dag 42.

β™₯

 

12 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marion schreef:

   We hebben geluk: de rozenstruik van de buurvrouw klimt over de heg onze tuin in πŸ™‚

   1. Zolang buurman er geen gebruik van maakt om langs die struik in jullie tuin te klimmen terwijl je ligt te zonnen, kan dit geen kwaad (hoewel… een rozenstruik kan lastige wondjes veroorzaken πŸ™‚ )

 1. Mokums meisje schreef:

  Achtertuintjes geven de mooiste blogjes. Er zijn hier meer bloggers die soms niet verder dan hun eigen kleine domein kunnen komen. Gelukkig ben je, als je juist dan al het moois om je heen kunt zien en er over kunt verhalen. Want het gaat aan veel mensen zomaar voorbij. Wat een gemis!

  1. Marion schreef:

   Zo is het. Ik heb heus af en toe mijn mindere momenten, maar de mooie momenten zijn altijd ruim in de meerderheid! πŸ™‚

 2. misssexandthecity schreef:

  meer dan reden genoeg om happy van te worden!!

  1. Marion schreef:

   Ja hΓ¨! πŸ™‚

 3. Marielle schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Je hebt het weer zo mooi vast weten te leggen, ga je hier echt voor zitten en dan wachten zeg maar?
  Gebruik je een zoomlens?
  Echt mooi, evenals de foto boven aan je blog!
  Leuk en ik denk dat jij een hele happy verjaardag krijgt als je al die foto’s terugkijkt! haha..je kan er wel een “verjaardags” kalender mee vullen!

  1. Marion schreef:

   Ja, voor sommige foto’s gebruik ik een zoomlens. Ik heb eigenlijk mijn fototas altijd in mijn buurt staan!

 4. Joyce schreef:

  Wauw wat een plaatjes! Daar zou ik ook blij van worden πŸ˜€

 5. bentenge schreef:

  Die Vlaamse Gaai vind ik prachtig.

 6. Jess schreef:

  Wat een mooie foto’s! Jammer genoeg ben ik niet zo’n getalenteerd fotograaf. Hopelijk voel je je de aankomende week beter qua gezondheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s