Persoonlijk

100 Happy Days: 36 – 42


Getagd: .

Een dagje later dan normaal, maar hier alsnog het overzicht van mijn Happy Moments van vorige week. Nog een week en dan zijn we al op de helft! Ik heb nu al zin om op de laatste dag, op mijn verjaardag, terug te blikken op al die mooie en blije momenten!

Deze week was een mindere week qua gezondheid. Ik kon niet veel de deur uit, maar dat geeft niks. Ik geniet van mijn tuintje. Van alle bloemen, planten en beestjes. Iedere dag was er wel een mooi moment. Zo ziet geluk in mijn achtertuin eruit! πŸ™‚

Dag 36.

Dag 37.

Dag 38.

Dag 39.

Dag 40.

Dag 41.

Dag 42.

β™₯

 

12 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s