100 Happy Days: 43 – 49

Dag 43.

Zondag was mijn favoriete sportevenement van het jaar: de Indy 500.
Het was een oersaaie race, maar ik heb me kostelijk vermaakt!

Dag 44.

Maandag zag ik aan het einde van de middag dit mooie getal op mijn blog verschijnen! ๐Ÿ™‚

Dag 45.

Ik schreef er dinsdagย hierย al over: Ik wil veel meer biologische producten gaan kopen.
Ik ging meteen goed van start!

Dag 46.

YES! Woensdag kreeg ik mijn nieuwe TOMS! Wat lopen ze heerlijk!

Dag 47.

Donderdagmiddag kocht ik weer nieuwe bloemen. Een paar witte roosjes waren nog te mooi om weg te gooien, dus die liet ik ertussen staan. Ziet er niet eens gek uit!

Dag 48.

Vrijdagmiddag zag ik een vriendin in de supermarkt. Er waren amper woorden nodig om te zien dat ze er helemaal doorheen zat. Twee uur later zat ze bij mij op de bank haar hart te luchten onder het genot van een glas wijn. Wat fijn om er voor iemand te kunnen zijn op zo’n moment.

Dag 49.

Vanochtend was het heerlijk weer, dus alle ramen en deuren stonden open. Bij mijn buurvrouwtje van 95 bleef de telefoon maar overgaan. Ik liep naar haar voordeur en keek door het keukenraam. De thee stond klaar, gekookt eitje erbij, maar geen buurvrouw. Ik keek door de brievenbus en zag de rollator onder aan de trap staan. Ik riep door de brievenbus. Geen reactie. Ik heb een poos in een serviceflat voor ouderen gewerkt en met regelmaat oudjes van de badkamervloer opgeraapt. Soms was het helaas ook te laat…..ย Een buurman en buurvrouw waren ondertussen ook bezorgd. We besloten vanuit mijn tuin over het hek bij haar naar binnen te gluren. Ik maakte echter de fout om op deze doorgerotte stoel te gaan staan. Ik ging er dan ook binnen twee seconden dwars doorheen. Lachen, gieren, brullen. Met de buurvrouw was overigens alles goed. Ze geeft zichzelf op zaterdag altijd een grote verwenbeurt in de douche. Ik heb maar niet naar de details gevraagd…..

 

About the Author

Posted by

Categorieën:

Persoonlijk

19 Reacties

Proficiat met de 20.000 views ๐Ÿ™‚ ! Schitterend resultaat na zo’n korte tijd.
Knap, de manier waarop je die vriendin van je haar hart hebt laten luchten.
Hilarisch de manier waarop je door die stoel bent gezakt. Het had slechter kunnen aflopen (zowel met jou als met de zichzelf verwennende buurvrouw)

Leuk weer zeg!
Die schoenen ..super!
Wat mooi dat jullie elkaar op een “gezonde” manier in de gaten houden in de buurt!

Gefeliciteerd met je volgers!!
MOoi wat je schrijft over je vriendin, fijn dat je hier “ruimte’ voor hebt!

Goed weekend en dank weer!

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: