Bloglovin’ en vakantieplannen

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12404641/?claim=k3dqdtbrtqu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Om je blog te kunnen claimen via Bloglovin’ zou je een link moeten plaatsen bovenaan een nieuwe post. Ik snap daar natuurlijk weer helemaal niets van, maar ik ga het toch even uitproberen. Vandaar een vreemde link hier bovenaan deze post.

Heb ik verder nog iets zinnigs te melden? Jazeker wel! Met een beetje mazzel raak ik mijn baan niet kwijt! Omdat de werkdruk op onze afdeling zo hoog is gaan ze onze afdeling waarschijnlijk ontzien. Dat zou betekenen dat wij blijven zitten waar we zitten en dat is in mijn situatie natuurlijk mรฉรฉr dan gunstig. Het is allemaal nog lang niet zeker, maar het biedt perspectief.

Daarnaast heb ik vandaag mijn leidinggevende gesproken. Eigenlijk zou ik vanaf volgende week weer volledig aan de bak gaan of in ieder geval uitbreiden naar 40 uur. Dat is gelukkig van de baan. Ik hoef nog maar twee weken te werken en dan heb ik twee en een halve week vrij. Het leek haar beter om de komende twee weken nog gewoon halve dagen te werken en na de vakantie verder te zien. Daar ben ik erg opgelucht over, want die halve dagen van de afgelopen twee weken waren eigenlijk best pittig.

Al met al, ik ben blij en gerustgesteld. De kans bestaat dat ik misschien toch mijn baan kan behouden en daarnaast kan ik nu rustig naar mijn vakantie toeleven. In mijn hoofd ben ik stiekem al een beetje begonnen met plannetjes maken voor al die vrije dagen. Die plannetjes zien er voornamelijk zo uit:

 

 

31 reacties Voeg uw reactie toe

 1. shivatje schreef:

  Heel wat positieve dingen die nu je kant opkomen. En in het leven is niets zeker maar de hoop maakt het dat we dat gevoel mogen hebben.

  1. Marion schreef:

   Hoop doet leven… ๐Ÿ™‚

 2. els schreef:

  Toch een beetje een opluchting voor jou dan…en uitkijken naar je vrije dagen dat is goed, dat zal je moed geven!

 3. Petra schreef:

  Dat is positief! En dat zijn lekkere vakantieplannen. Die link van bloglovin moet je in de code plaatsen. Dit is makkelijk maar zo lastig uit te leggen. Ik stuur je straks wel even een mailtje met een printscreen als ik achter de laptop zit.

  1. Marion schreef:

   Dit werkte ook! Het is al gelukt! Dank je wel. Lief van je!

  2. Marion schreef:

   Zou je mij toch nog die printscreen willen sturen? Gaat toch niet helemaal goed :-/

 4. Mokums meisje schreef:

  Toch een begripvolle leidinggevende dan, is een goed plan toch? En je vakantieplannen zien er bijzonder inspirerend rustgevend uit. Mooi zo. Hopelijk tref je ook het weer van de plaatjes!

  1. Marion schreef:

   Zeker. Begripvol en onberekenbaar ๐Ÿ˜›

   1. Mokums meisje schreef:

    Ah, net hoe de wind staat dus. Lastig…

 5. Je bent al veder dan ik, want ik snap de ballen van al die bloglovin. Om รฉรฉn of andere manier staat mijn weblog daar ook, maar wat ik ermee kan doen? No idea!
  Vakantieplannen in foto’ – ze lijken tof !

 6. Lauriรซtte schreef:

  Goed nieuws! Je vakantieplannen zien er heerlijk uit! Lekker ontspannen en genieten van de zon! ๐Ÿ™‚

  1. Marion schreef:

   Gaan we zeker doen!

 7. Marielle schreef:

  Hey
  Wat een positieve blog!
  Super dat de onzekerheid weg is en dat je tot de vakantie nog halve dagen mag werken!!

  Ik wens je toe dat je alle plannen (van de foto’s) kan uitvoeren in je vakantie!!
  Succes met alles!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! ๐Ÿ™‚

 8. misssexandthecity schreef:

  Dan hoop ik dat jij PRACHTIG weer krijgt en geniet van elke moment!!!

  1. Marion schreef:

   Dat vind ik lief. Dank je wel! ๐Ÿ™‚

   1. misssexandthecity schreef:

    Het is je zo enorm gegund,….wij kunnen zelfs nog niet half inbeelden wat jij hebt doorgemaakt!!!

 9. Fijn voor je dat je voorlopig nog niet hele dagen hoeft te werken.
  Die vakantieplannen zien er lekker relaxt uit.

  1. Marion schreef:

   En relaxt gaat het ook worden! ๐Ÿ™‚

 10. anneketw schreef:

  Ik zal je helpen duimen dat je je baan mag houden ๐Ÿ™‚

  1. Marion schreef:

   Lief! Dank je wel! ๐Ÿ™‚

 11. bentenge schreef:

  Mooi. Houden die baan. Wat ik me wel afvraag : is 40u geen fullltime ?

  1. Marion schreef:

   Ja, ik snap hoe je de zin gelezen heb. Ik bedoelde: In ieder geval uitbreiden naar uiteindelijk weer 40 uur. Maar gelukkig nog niet nodig dus ๐Ÿ™‚

 12. Ik hoop dat je je baan mag houden. En alvast genietse van je vakantie!

  1. Marion schreef:

   ๐Ÿ™‚ Dank je wel!

 13. Chantal schreef:

  Wat fijn! Mijn vakantie begint ook bijna, wat een heerlijk gevoel is dat ๐Ÿ™‚

  1. Marion schreef:

   Lekker hรจ? Geniet ervan! ๐Ÿ™‚

 14. Joyce schreef:

  Goed om te lezen en ga ook vol genieten van die vrije dagen in het vooruitzicht! Maar gezien je foto’s met de planning gaat dat goed komen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s