Kladbloggen

Bloglovin’ en vakantieplannen


Getagd: , , , , .

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12404641/?claim=k3dqdtbrtqu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Om je blog te kunnen claimen via Bloglovin’ zou je een link moeten plaatsen bovenaan een nieuwe post. Ik snap daar natuurlijk weer helemaal niets van, maar ik ga het toch even uitproberen. Vandaar een vreemde link hier bovenaan deze post.

Heb ik verder nog iets zinnigs te melden? Jazeker wel! Met een beetje mazzel raak ik mijn baan niet kwijt! Omdat de werkdruk op onze afdeling zo hoog is gaan ze onze afdeling waarschijnlijk ontzien. Dat zou betekenen dat wij blijven zitten waar we zitten en dat is in mijn situatie natuurlijk mรฉรฉr dan gunstig. Het is allemaal nog lang niet zeker, maar het biedt perspectief.

Daarnaast heb ik vandaag mijn leidinggevende gesproken. Eigenlijk zou ik vanaf volgende week weer volledig aan de bak gaan of in ieder geval uitbreiden naar 40 uur. Dat is gelukkig van de baan. Ik hoef nog maar twee weken te werken en dan heb ik twee en een halve week vrij. Het leek haar beter om de komende twee weken nog gewoon halve dagen te werken en na de vakantie verder te zien. Daar ben ik erg opgelucht over, want die halve dagen van de afgelopen twee weken waren eigenlijk best pittig.

Al met al, ik ben blij en gerustgesteld. De kans bestaat dat ik misschien toch mijn baan kan behouden en daarnaast kan ik nu rustig naar mijn vakantie toeleven. In mijn hoofd ben ik stiekem al een beetje begonnen met plannetjes maken voor al die vrije dagen. Die plannetjes zien er voornamelijk zo uit:

 

 

31 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s