Kladbloggen

Surprise winactie!


Getagd: , .

Ja, het is zover: Mijn eerste winactie staat online! Het is alleen wel een iets andere winactie dan jullie gewend zijn. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Mijn blog is niet zo groot dat ik te pas en te onpas allerlei leuke items toegestuurd krijg om uit te proberen of om weg te geven, maar dat wil niet zeggen dat ik geen winactie kan organiseren. Ik ben namelijk wel heel erg blij met mijn lezers en daarom wil ik graag iets terugdoen. Wat moet je doen om kans te maken op deze *kuch* fantastische prijs?ย Geef mij drie woorden die iets over jou zeggen en als je zelf ook een blog hebt, laat dan een link achter naar jouw blog. Aan de hand van die drie kernwoorden en alle interessante dingen die ik op je blog tegenkom, ga ik een (hopelijk) passend presentje voor jou bedenken en naar je opsturen. Het gaat niet om de leukste reactie, ik ga gewoon een random winnaar kiezen door middel van papiertjes in de welbekende hoge hoed.

Dus, je hoeft me niet te volgen op Instagram (zo interessant ben ik namelijk niet), je hoeft me niet te liken op facebook (dat kan niet eens ๐Ÿ˜‰ ) en je hoeft me ook niet te volgen via Bloglovin’ (al zou ik dรกt natuurlijk wel tof vinden). Je hoeft alleen maar drie woordjes achter te laten in een reactie. That’s it! Oh ja, je moet natuurlijk wel bereid zijn je adres met mij te delen via de mail.

Ik zou zeggen: Leef je uit!

De winnaar maak ik komend weekend bekend! โ™ฅ

26 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s