Winnaar Surprise Winactie

Op 12 juni zette ik hier mijn eerste winactie online. Niet zomaar een winactie, nee, een surprise winactie! Ruim 20 mensen reageerden en lieten drie woorden achter en eventueel een link naar hun blog. Ik vond het ontzettend leuk om de reacties te lezen, maar nog meer kijk ik uit naar het bedenken van een leuk en passend presentje! Ik ga dus snel de winnaar bekend maken!


Dit lijkt een heel oud boek, maar dat is het niet.


Het is een heel schattig kistje waar ik altijd wat spulletjes in bewaar, zoals mijn rozenkwartshart en een klein boeddhabeeldje. Vandaag gebruik ik hem even als grabbelton. Ik heb alle namen op een papiertje geschreven en in het doosje gedaan. Even schudden en daar gaan we dan!

En de winnaar is …….


Gefeliciteerd, Petra! Je liet de volgende drie woorden achter:

  • taalgek
  • open
  • mama

Ik volg jouw blog Happy Lioness al een poos, dus ik hoef me niet echt in te lezen. Er borrelen al een paar leuke ideetjes op. Stuur je mij je adres?

Wat vinden jullie van een surprise winactie? Ik vind het zelf wel geslaagd. Net even wat anders dan een normale winactie. Ik kwam door de reacties ook weer op een paar blogjes terecht die ik nog niet kende. Dat is altijd leuk natuurlijk. Wat ik ook tof vond was dat er een aantal reacties tussen stonden van mensen die zelf geen blog hebben. Leuk om te weten dat er ook meegelezen wordt door niet-bloggers!

Op mijn verjaardag, 11 juli, is de volgende surprise winactie. Al ga ik het voortaan wel Surprise Giveaway noemen. Klinkt net even wat lekkerder! 🙂

Fijne zondag! ♥

16 gedachten over “Winnaar Surprise Winactie

  1. Wat een schattig kistje 🙂
    Leuke winactie/giveaway heb je bedacht! Iets uitzoeken passend bij de persoon vind ik een topidee.

    Petra gefeliciteerd 🙂
    Ik ben oprecht benieuwd wat voor surprise je krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.