100 Happy Days: 59 – 70

Dag 59 kocht ik bij de HEMA deze finishing loose powder. Ik gebruik altijd een foundation en ik begreep dat ik deze eigenlijk ook nog af moest werken met poeder. Dat ziet er inderdaad prachtig uit. Ik moet wel bekennen dat ik nu heel vaak de foundation weglaat en alleen de poeder gebruik. Hoe dan ook, ik was/ben erg blij met deze finishing powder! Dag 60. Het gedonder op het werk begint me echt op te breken en ik heb behoefte aan ontspanning. Ik stuurde mijn vaste masseuse een berichtje of ik terecht kon voor een massage. Dat kon, maar ze adviseerde mij dit uit te stellen tot mijn eerste vakantiedag, zodat ik écht alles los kon laten en volledig kon ontspannen. Ik dacht er even over na en ja, ze had gelijk. 30 juni begint mijn vakantie en om 10:30 uur lig ik bij Patricia op de massagetafel. Die gedachte alleen al maakt mij zeer gelukkig! Dag 61 at ik een bekertje bananenijs. Mijn tanden vielen bijna uit mijn bek van de zoetheid en echt lekker was het ook niet, maar na die verrekte eetstoornis is al het voedsel wat vroeger voor mij verboden was nu een waar genot om te eten!

Op dag 62 begon het grote Oranjefeest! Nederland speelde zijn eerste wedstrijd op het WK en man oh man, wat voor wedstrijd werd dat!!! Met 5-1 winnen van Spanje. Dat had niemand van tevoren durven dromen. Nou ja, op Louis van Gaal na natuurlijk, want waar droomt die kerel niet van? Nee, het was geweldig! Wat een start voor het Nederlands elftal zeg!

Dag 63 was de dag dat mijn neef in het huwelijk trad en bij mij de pleuris uitbrak. Stoelen vlogen door de kamer en tranen met tuiten werden er gehuild. ’s Avonds kon ik het allemaal een beetje loslaten en kon ik, met behulp van flink wat glazen bier, nog best een beetje genieten. Dag 64 was ik echt helemaal op. Ik had niet eens puf om een foto te maken voor de photochallenge. Ik maakte een korte wandeling (lees: ik deed de voordeur open, zag deze bloem, dacht ”mooi, happy moment” en nu heel snel weer naar binnen!) en dook mijn bed in. Dag 65 was niet heel veel anders. Ik ging naar mijn werk, kreeg daar te horen dat ik in plaats van kalm aan doen nu ineens als een idioot moest opbouwen naar 8 uur per dag. Ik was er helemaal klaar mee. De onrust gierde zelfs ’s avonds in bed nog door mijn lijf. Ik besloot er weer uit te gaan en even een flinke sessie Mindful Yin Yoga te gaan doen. Dit maakte me weer kalm, rustig en heerlijk ontspannen.

Dag 66 speelde België. Ik draag onze Zuiderburen een heel warm hart toe en ik ging er eens goed voor zitten. Bij voetbal hoort bier en na bier kan niet meer fatsoenlijk gekookt worden en dus at ik een overheerlijke salade. Bij de Appie hadden ze iets nieuws: een soort vega spekblokjes gemaakt van soja en groente. Supersuper lekker! Ik kookte 2 eitjes, bakte de sojablokjes en maakte een mosterddressing. IJsbergsla snijden, boeltje door elkaar husselen en jammie jammie jammie. Dag 67. Breek me de bek niet open. We mogen onze handjes dichtknijpen dat deze cijfers na 90 minuten op het scorebord stonden. Man man man…. Dag 68 at ik voor het eerst in mijn leven couscous. Nondeju!!! Buiten het feit dat het heel erg lekker is, is het ook nog eens retemakkelijk te maken! Water opzetten, aan de kook brengen, couscous erin flikkeren, effe roeren, effe wachten… en KLAAR! Geloof je toch zelf niet? Wereldmaaltijd! Dag 69. Ik word altijd een beetje extra blij als ik iets voor iemand kan doen of iets aan iemand kan geven. Ik ging die middag op pad om wat leuks uit te zoeken voor de winnares van mijn Surprise Winactie: Petra van Happy Lioness. Makkelijk is dat toch niet, hoor! Maar uiteindelijk vond ik een leuke presentje en ging ik naar het postkantoortje hier op de hoek om het te laten versturen. Voordat het doosje dicht ging maakte ik nog snel even een fotootje.

Dag 70. Ik wilde gaan wandelen langs de Rijn, maar kwam uit op een Pasar Malam. Hoe gezellig en leuk het daar was lees je hier, maar wat nog een veel grotere glimlach op mijn gezicht bracht was de ontmoeting die ik had vlak na afloop. Toen ik naar de auto liep kwam ik Magda tegen. Zij is een oud-collega van me en is twee jaar geleden met pensioen gegaan. Ik heb altijd een goede band met haar gehad. Ik vind haar één van de liefste, mooiste en fijnste mensen die ik ken. Ik zag haar, ze zag mij, drie zoenen en even praten. Zo’n fijn gevoel heb ik niet bij veel mensen. Ik heb de rest van de dag een glimlach op mijn gezicht gehad. Thanks, Maggie. ♥

12 reacties op ‘100 Happy Days: 59 – 70’

  1. Deze week is weerom voorbij voor je Marion.
    De Pasar Malam dat moet toch leuk zijn dat is hier nooit in België, zal ik toch nog maar eens de overstap moeten maken om ook van die markt te genieten. 😉
    En ja ik ben geen voetbalfan maar hoop voor de spelers dat ze hun beste beentje mogen voorzetten en dat ze vanavond mogen winnen.

  2. Ondanks de perikelen op je werk toch wel een hele positieve week, trek je daaraan op,…..het leven is te mooi om te laten vergallen,………

  3. Mooi overzicht en ik vind het knap dat je ondanks alle zorgen m.b.t werk en ziek zijn toch de positieve dingen blijft zien en vastleggen en delen!! Waarvoor dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.