Plogs & Shoplogs

Vakantieplog


Getagd: , .

Vrijdag 27 juni, rond 12:30 uur begon mijn vakantie. Ik liep richting de parkeergarage, maar bedacht me. Tegenover de garage zit een Delifrance en sinds kort kan je daar heerlijke frozen yoghurt halen. Ik trakteerde mijzelf op een medium bakje met twee toppings: verse aardbeitjes en discodip. Ik hou helemaal niet van die spikkeldingen, maar boeien, het kan en het ziet er vrolijk uit.

Zaterdag ben ik eigenlijk de hele dag bezig geweest met mijn blog. Heerlijk ontspannen werkje. Wat dingen aangepast en uitgeprobeerd. Een fotootje van mijzelf geplaatst in de sidebar. Ik vind dat altijd erg leuk bij andere bloggers, maar ik durfde het tot nu toe niet aan. Nu dus toch de knoop doorgehakt met deze zwart-wit foto.

Zondag lag ik veel op bed. Een beetje uit voorzorg omdat om 18:00 uur het Nederlands elftal speelde en die wedstrijd wilde ik echt niet missen, maar ook omdat ik best wel veel last had van mijn lies. Liggen geeft dan altijd veel verlichting. Ik vind liggen op bed niet zo erg. We hebben een heerlijke boxspring. Kussentje in de rug. Boekje erbij of muziekje luisteren. Mij hoor je niet klagen!

Maandagochtend om 10:30 uur lag ik op deze massagetafel. 90 minuten lang werd alle spanning en stress van de afgelopen weken uit mijn lichaam gemasseerd. Echt, een massage is het beste wat er is voor lichaam én geest! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak!

Dinsdag was een niet al te beste dag. We kregen onverwachts visite en de telefoon bleef maar gaan. Niet echt dingen waar ik blij van wordt. Gelukkig reageer ik daar niet meer op door te minderen met eten. Ik at alleen maar lekkere dingen die dag, onder andere gevulde olijven en een bakje aardbeienijs!

Woensdag ging ik naar de Action. Daar kocht ik onder andere deze leuke lantaarn die werkt op zonne-energie! Wat ik daar nog meer kocht kan je hier zien in een shoplog.

Donderdag was een rustig dagje in en om het huis. Lekker in de tuin gezeten en mijn eigen Voetbal Tips & Tricks opgevolgd. Het waren twee lange voetballoze dagen. Ondertussen maakte ik nog wat mooie kiekjes in onze tuin, onder andere van deze mooi libelle.

Dit kikkertje zat te schuilen onder een dor blad. Ziet dat er niet té schattig uit?

Vrijdag was er dan eindelijk weer voetbal! Bij voetbal hoort bier en dus liep ik ’s middags nog even naar de winkel om een kratje bier te halen. Geen idee wat ik deed, maar ik weet wel dat de krat bier uit mijn handen gleed en vol op mijn rechtervoet belandde. Midden in de winkel! Ik vertrok geen spier natuurlijk en ben met een stalen bek naar huis gelopen, maar man oh man wat deed dat zeer. Een uurtje last gehad en nu is de pijn al redelijk weggetrokken. Ondertussen hoor ik op de achtergrond het bloeddorstige Franse volkslied De Marseillaise en dus is het tijd voor voetbal! Santé!

Zaterdagochtend: We zijn er klaar voor! Vanavond om 22:00 uur is de aftrap. Costa Rica. Dit zijn de gevaarlijkste wedstrijden. Het onderschatten van de tegenstander ligt op de loer. Desondanks zijn we sterk genoeg om dit varkentje de oren te wassen en zullen we (hopelijk) in volle overtuiging doorstoten naar de halve finale. Die spelen we tegen België of Argentinië. Ik hoop natuurlijk op België, maar oef, ik vrees met grote vrezen…

Dit was dan de eerste week van mijn vakantie. Het was een heerlijk rustig weekje. Al mijn mooie plannen werden na twee dagen al van tafel geveegd. Daar kan ik lang over gaan zitten mokken en treuren, dat heeft weinig zien. Ik geniet voor nu gewoon lekker thuis. Wie weet wat volgende week allemaal gaat brengen. Ik hoop alleen wel dat dat een aantal foto’s oplevert die wat verder bij huis vandaan gemaakt zijn!

Goed weekend! ♥

16 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s