Kladbloggen

Surprise Give Away: Verjaardag


Getagd: , , .

Vandaag ben ik jarig! Ik ben 37 jaar geworden. Mooie leeftijd. Voelt goed. Een verjaardag is natuurlijk ook een uitermate geschikte dag om iets weg te geven πŸ™‚

Ik organiseerde vorige maand voor het eerst een Suprise Give Away (klikΒ hierΒ en hierΒ als je daar meer over wilt lezen). Vandaag is het tijd voor de tweede. Wil je meedoen? Lees dan verder.

Wat moet je doen? Geef mij drie woorden die iets over jou zeggen en waarvan in ieder geval één woord iets met het thema Verjaardag te maken heeft. Als je zelf ook een blog hebt, laat dan een link achter naar jouw blog. Aan de hand van jouw drie woorden en wat ik op je blog tegenkom (als je die hebt tenminste, is geen voorwaarde), ga ik een passend presentje voor jou bedenken en naar je opsturen. Het gaat niet om de leukste reactie, ik ga gewoon een random winnaar kiezen door middel van papiertjes uit de welbekende hoge hoed.

Dus, je hoeft me niet te volgen op Instagram (zo interessant ben ik namelijk niet), je hoeft me niet te liken op facebook (dat kan niet eensΒ πŸ˜‰Β ) en je hoeft me ook niet te volgen via Bloglovin’ (al zou ik dΓ‘t wel heel erg tof vinden). Je hoeft alleen maar drie woordjes achter te laten in een reactie. That’s it! Oh ja, je moet natuurlijk wel bereid zijn je adres met mij te delen via de mail.

De winnaar maak ik volgend weekend bekend. Veel plezier! β™₯

60 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s