And the winner is …

Zoals de meeste van jullie wel weten valt mijn blog niet onder het kopje “Beautyblog”. Sinds kort heb ik een paar flesjes nagellak, ga ik wat vaker naar de kapper, verwen ik mezelf zo af en toe met wat duurdere douchespulletjes, maar verder…. Ik heb een nagelvijl in huis. Ergens. Wenkbrauwen epileren? Hoe in vredesnaam doe je dat? Eyeshadow pallette? Jemig, moet je die tegenwoordig per pallet afnemen? Ik volg zelf dan ook niet veel beautyblogs. Een paar en meestal lees ik ze niet eens dagelijks. Niet lullig bedoeld, het is gewoon niet waar mijn interesse ligt. Er is echter één beautyblog die ik wel iedere dag lees en dat is Bestyoubeauty.

Bestyoubeauty.nl is het blog van Kim, een gezellige krullenbol zoals ze zichzelf noemt. Haar blog gaat, zoals je al kon verwachten, over beauty. Wat ik echter zo  leuk vind aan het blog van Kim is dat zij niet alleen over uiterlijk, maar ook over ons innerlijk schrijft. Er goed uitzien begint bij je goed voelen, schrijft ze en zo is het ook.

Onlangs bestond Bestyoubeauty 6 maanden en dat werd gevierd met een leuke winactie. Je kon twee EOS lipbalm eitjes winnen. De winnaar van deze winactie werd in dit filmpje bekend gemaakt (kijken, kijken, kijken!) en je raadt het natuurlijk al: The winner was…… ME!!!

Vandaag ging bij mij de deurbel en werden de EOS eitjes bezorgd.

Zien ze er niet geweldig uit?

De EOS lippenbalsem is 100% natuurlijk, 95% ecologisch, volledig vrij van parabenen en de verpakking is recyclebaar, maar bovenal is het gewoon een superfijne lippenbalsem. Ik heb vanmiddag één keer gesmeerd en nog steeds geen behoefte gehad om nog een keer te smeren. De geur van de roze, de Strawberry Sorbet, is erg zoet. Gelukkig net niet té zoet. De lippenbalsem in de groene verpakking draagt de geweldige naam Honeysuckle Honeydew en ruikt naar meloen. Absoluut mijn favoriet!

Kim, heel erg bedankt. Ik ben er erg blij mee en ga ervan genieten. Thanks!

En nu toch nog even smeren 😀 gewoon omdat het zo lekker is! ♥

 

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. heleen schreef:

  Gefeliciteerd en geniet ervan!

  1. Marion schreef:

   Ga ik doen! Thanks!

 2. Joyce schreef:

  Cool! Gefeliciteerd!

 3. Petra schreef:

  Gefeliciteerd! BestyouBeauty is ook de enige beautyblog die ik volg. Juist vanwege de artikelen over innerlijke schoonheid.

  1. Marion schreef:

   Leuk dat jij haar ook volgt!

 4. dezuinigestudent schreef:

  Gefeliciteerd 🙂
  Kim haar blog volg ik ook juist omdat zij het anders benaderd. Ze heeft me zelfs zover gekregen dat ik na jaren zo nu en dan nagellak gebruik 😉

  1. Marion schreef:

   Hahaha, ja, mij dus ook!

 5. Euh… gefeliciteerd, zeker :)? Dit logje lijkt me niet echt aan mij besteed, neem me niet kwalijk dat ik nog even in mijn tuin ga wandelen 🙂

  1. Marion schreef:

   Joh, echt niet? Ik vond die roze Strawberry Sorbet nou echt wat voor jou 😛

 6. Kim schreef:

  Wauw. Ik kan mijn ogen niet geloven! Ik lees ieder woord maar het duurt even voordat het binnen komt. Verbazing, blijheid & ontroering zijn de emoties die de boventoon voeren. Dat mijn blogje niet zomaar het zoveelste beautyblog is.. is vanaf de start mijn streven geweest. En dat dit door jou bevestigd wordt betekent echt onzettend veel voor mij!

  Dankjewel x

  P.s. je bent een geweldig schrijftalent de manier waarop jij met worden speelt is ongekend! Daar kan ik nog heel wat van leren 😉

  1. Marion schreef:

   Graag gedaan, meid, en zoals je hierboven leest ben ik niet de enige die om die reden jouw blog volgt. Als je mij en DZS zover kan krijgen weer nagellak te gaan dragen … 😉

 7. misssexandthecity schreef:

  Mijn nickname had evengoed lippenbalsem kunnen zijn ;-), overal vind je die terug in elke handtas, zak, keuken, badkamer, slaapkamer,…….en die jij hebt gewonnen zijn geweldig goed van kwaliteit, smeren maar!!

  1. Marion schreef:

   Werkt als een trein dit spul! Had ik niet gedacht. MissLipbalm dus voortaan? Miss Honeysuckle klinkt ook wel goed. Beetje 007 achtig!

 8. Marielle schreef:

  Wat leuk en wat een onwijs grappige dingen zijn dat!
  Geniet ervan!

 9. Gefeliciteerd.
  Als ik het zo lees dan kan ik maar beter haar blog niet volgen, voor ik het weet sta ik ook mijn nagels te lakken 😉

 10. Wat een grappige balletjes en Lucky You! Ga gelijk eens kijken op het blog…

 11. Deborah Hamar schreef:

  Gefeliciteerd!!
  Die zien er grappig uit!!

 12. ingridblogs schreef:

  Leuke eitjes…..leuk blog ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.