Pootje baden in de Rijn

Bedankt voor alle fijne en lieve reacties op het artikel van gisteren. Het was uiteindelijk de reactie van Kelly die ervoor zorgde dat ik mijn laptop dicht klapte, mijn camera pakte, in mijn auto stapte en richting natuurgebied De Blauwe Kamer reed.

Eerst een flink stuk wandelen.

Ik loop langs felgekleurde velden.

Mijn favoriete plek: de loopbrug. Halverwege ga ik zitten.

Hier blijf ik ongeveer een half uur relaxen.

Daarna ga ik op zoek naar de paarden. Ik vind ze vrij snel.

Dan weer een stuk wandelen.

Ik kom bij dit strandje uit.

Laarzen uit.

Voetjes heerlijk in het koele water.

Bijkomen en bootjes kijken.

Genieten! ā™„

24 thoughts on “Pootje baden in de Rijn

 1. Als dat niet genieten is dan weet ik het niet meer. Zo zie je soms wil je heel veel in een vakantie maar komen er tegenslagen, en dan heb je een dag waar je zoveel energie uit mag halen.
  Marion de dagen nemen zoals ze komen dat is gewoon genieten zoals je ons laat zien op jouw foto’s.

 2. Super!! Heel erg sterk dat je er lekker op uit bent geweest! Wat een mooie foto’s! Want het leven is gewoon te mooi om het zo te vergooien aan al die angsten, perfectionisme, schuldgevoelens…probeer het aan de kant te schuiven en je mooie lieve zelf te zijn die je bent!! Het mag, het kan HET MOET!!

 3. Top! Dat Kelly je net even dat zetje heeft gegeven dat je nodig had. En goed dat je haar advies ook ter harte hebt genomen. Je hebt een mooie dag gehad en prachtige foto’s gemaakt. Die kan weer op je pluslijst. Maak er de laatste dagen van je vakantie ook nog wat moois van!

 4. hey
  Wat fijn te lezen!!
  Super dat je even uit geweest bent, even iets voor jezelf, heerlijk hoor!
  En die foto’s!!

  Daar zou ik echt graag een keer heen gaan!
  Dank je voor het delen!

 5. Wat fijn dat iemand jou dat zetje heeft gegeven. En wat heerlijk om dichtbij zo’n mooie omgeving te wonen. Prachtige foto’s. Hopelijk was het net zo rustgevend en inspirerend als de foto’s er uit zien.

 6. Wat een prachtige foto’s van een schitterend natuurgebied.
  Ik had zo wel met je mee gewild šŸ˜‰
  Fijn om te lezen dat iemand op de juiste knop wist te drukken waardoor je deze prachtige tocht hebt gemaakt!

 7. Mooi šŸ™‚ Een fotocamera…… een van die dingen die ik ook steeds in mijn hoofd hebt om te gaan kopen. Maar ja, eerst nog wat geld sprokkelen šŸ™‚ Je woont daar mooi, dat is zeker.
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s