Depressie De Deur Uit #Dag 16

Op advies van mijn bedrijfsarts breng ik iedere dag minimaal één uur buiten de deur door. Dit in verband met de depressieve klachten die ik heb waarvoor ik op dit moment ook in de ziektewet zit. In de categorie Depressie De Deur Uit doe ik verslag van dit dagelijkse uurtje buiten de deur. Ben je benieuwd wat ik vandaag gedaan heb? Lees dan verder.

Vanochtend om 9:15 uur had ik een afspraak met mijn psycholoog. Daarna ging ik heerlijk uitwaaien op de fiets.

Even mijn hoofd leegmaken en alles laten bezinken. Ik heb lekker een half uur gefietst.

Na het fietsen ben ik nog een poosje aan de waterkant gaan zitten. Het was heerlijk weer tenslotte.

Een persoonlijke update over hoe de therapie ging volgt nog. Deze wilde ik vanmiddag gaan schrijven, maar ik kreeg net een telefoontje van mijn zus dat het erg slecht gaat met mijn oma. Ze ging al een poosje achteruit, maar nu gaat het in ene erg hard. Ik heb haar al een poos niet gezien. Het viel me te zwaar het laatste half jaar. Ik had in mijn hart al een beetje afscheid genomen. Gekke is dat als zo’n definitief moment dan daar lijkt te zijn, je toch nog even naar haar toe wilt. Dat ga ik nu dus ook doen. ♥

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jenn schreef:

  Sterkte met je oma 😦

 2. Saar schreef:

  Sterkte ermee meid! ❤

 3. marielle schreef:

  O…heftig sterkte en kracht!!

 4. janie1983 schreef:

  Sterkte lieverd. xxx

 5. Wendy de Jong schreef:

  Veel kracht toegewenst!

 6. afrantzen schreef:

  Goed om te doen! Voor jou en voor haar!

 7. Petra schreef:

  Groot gelijk. Sterkte. X

 8. Suavemente schreef:

  Sterkte! En fietsen en je hoofd leegmaken is zo fijn!

 9. Flavie schreef:

  Sterkte!!

 10. pinkitnl schreef:

  Ik wens je heel veel sterkte xxx

 11. ingridblogs schreef:

  Sterkte…ben je gegaan?

  1. Marion schreef:

   Ja, ben gistermiddag geweest. Dat was goed. Ze was al in slaap en ze wordt nu in slaap gehouden. Het is wachten. Hoop voor haar dat het niet te lang duurt. Het is goed zo.

   1. ingridblogs schreef:

    Ik hoop het ook….. X

 12. els schreef:

  Veel sterkte. Ga er maar snel naartoe.

 13. Joyce schreef:

  He bah….. sterkte met je oma….. knuffel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.