Persoonlijk

Last Hope


Getagd: , , , , .

Vanochtend om 11:45 uur had ik een afspraak bij mijn psycholoog. Poeh, het was niet niks vandaag en na een uur had ik niet eens de puf om op de fiets te stappen. Ik stond buiten en was het liefst daar ter plekke op de grond gaan zitten. Om mezelf een plezier te doen liep ik twee straten verder en ging ik hier lekker in het zonnetje naast deze prachtige boom zitten. Ik moest echt alles even laten bezinken.

Nu nog steeds trouwens…

It’s not that I don’t feel the pain
It’s just I’m not afraid of hurting anymore

17 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s