Last Hope

Vanochtend om 11:45 uur had ik een afspraak bij mijn psycholoog. Poeh, het was niet niks vandaag en na een uur had ik niet eens de puf om op de fiets te stappen. Ik stond buiten en was het liefst daar ter plekke op de grond gaan zitten. Om mezelf een plezier te doen liep ik twee straten verder en ging ik hier lekker in het zonnetje naast deze prachtige boom zitten. Ik moest echt alles even laten bezinken.

Nu nog steeds trouwens…

It’s not that I don’t feel the pain
It’s just I’m not afraid of hurting anymore

17 gedachten over “Last Hope

  1. Lijkt me echt even pittig om alles op een rijtje te zetten na zo’n afspraak. Hopelijk heeft het rustig in het zonnetje zitten geholpen om daar een begin mee te maken. Pak er vooral rustig de tijd voor.

  2. Oh, wat herken ik dat van mijn eerste wekelijkse sessies. Het enige dat je tegenhoudt om het te doen is de massa die passeert (en laat het nu net die massa zijn waarom je bij die man/vrouw gaat) en dus raap je alles bij elkaar om een rustig plekje te zoeken.

    Knuffel voor jou en hou de moed erin! De verandering zal op een dag merkbaar zijn 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.