Bloggen is zo gek nog niet!

Eind december 2013 begon ik met bloggen. Heerlijk alles van me afschrijven. Eerst nog een beetje in de anonimiteit, maar al gauw viel er steeds meer schroom van me af. Mijn zus ging meelezen, daarna een vriendin, toen een collega en uiteindelijk ook mijn ouders en oom en tante. Ik knalde een foto van mezelf online, gooide een link op Twitter en ondertussen maakt het me niet meer uit wie er meeleest. Het schrijven lucht op, werkt therapeutisch, de reacties geven me steun en inzicht, maar bovenal geniet ik van het schrijven op zich. Ik sta iedere dag met heel veel plezier op en dat komt puur en alleen door het bloggen. Dat is toch geweldig!

Maar dat is nog niet alles! Er zijn namelijk nog veel meer bloggers, dus je schrijft niet alleen, je leest ook heel veel. Een heleboel bloggers bloggen al veel langer dan ik en zijn ook een stuk groter. In de zin van aantal volgers, bedoel ik dan. Als je een grote blogger bent, dan heb je veel lezers en als je veel lezers hebt, dan zijn bedrijven vaak in je geïnteresseerd en krijg je leuke dingen toegestuurd die je mag testen of weggeven. Vaak organiseert zo’n blogger dan een winactie en daar doen wij kleinere bloggers maar al te graag aan mee! Overigens zijn er ook bloggers die winacties organiseren zonder dat dat gesponsord wordt door een bedrijf. Zij zijn gewoon heel erg lief. 🙂

Dat meedoen aan winacties heeft mij geen windeieren gelegd in die acht maanden dat ik met mijn eigen blogje online ben. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gewonnen heb en bij wie. Waarom? Gewoon omdat het zo leuk is!

Als eerste deed ik in april mee aan een Give Away bij Els. Ik ontving van haar deze supergave atlas-enveloppen. Ik heb er tot nu toe nog maar eentje gebruikt. Ze zijn gewoon te tof om op te sturen.

Een maand later deed ik bij Marieke mee aan een actie om deze jas te winnen! Verrek, ik won! Ik heb ‘m nog maar één keer gedragen, maar daar gaat binnenkort zeker verandering in komen. Laat maar komen die herfst, wind en regen!

Op 8 juli deed ik op Bestyoubeauty mee aan de winactie voor deze twee supertoffe EOS balletjes. Yaaaaay, mijn naam stond op het papiertje wat uit de hoge hoed van Kim kwam!

Wat zat er in die mooie balletjes? Lippenbalsem. Heerlijk! Ik gebruik ze nog steeds dagelijks. De groene zit in mijn tas en de roze ligt op mijn nachtkastje.

Toen brak de maand augustus aan en dat bleek een ware geluksmaand. Kijk mee!

Op het blog van Jennn won ik deze sportarmband. Niet dat ik nou zo enorm sportief ben, maar ik loop tijdens het wandelen of fietsen altijd te kloten met mijn telefoon. In de tas, uit de tas, uit het hoesje, weer terug in het hoesje, weer terug in de tas. Waardeloos. Deze armband kon ik dus erg goed gebruiken.

Een week later won ik bij Miss Sentinelli.nl een Roamler invite. Hier ben ik zo ontzettend blij mee! Ik vind het ten eerste ontzettend leuk om te doen en daarnaast verdien ik er nog een leuk zakcentje mee. Ik ben al een poosje aan het sparen voor een nieuwe telefoon, want mijn touchscreen weigert regelmatig. Dat is niet alleen irritant, maar ook komt hierdoor mijn Roamler-zijn in gevaar. Ik moet namelijk wel foto’s kunnen maken tijdens de opdrachten! Nog even sparen en flink wat opdrachten doen en dan kan ik op zoek naar een nieuwe smartphone.

Dan deze heerlijk verwennerij! Op het blog Pinkit van de lieve Bianca won ik dit mooie setje van het biologische merk Nonique. Het is een intensieve wasgel met bijpassende gezichtscrème. Ik had toen net een nieuwe crème aangebroken en wilde die eerst opmaken. Ik moet deze dus nog gaan testen, maar ik ben nu al enthousiast.

Dit knallende pakketje werd bij ons afgegeven nadat ik een winactie op het blog van Sheelagh had gewonnen.

Deze illustratie heet The Sun en is gemaakt door Mariann Doherty van Going Danish, is geprint op 250 gram fine art papier en het formaat is 30 cm bij 40 cm. Ik vind ‘m zelf echt heel erg leuk! Mijn man is er iets minder over te spreken. Dat snap ik op zich wel, het is niet echt een mannending dit. We zijn op dit moment nog steeds in discussie waar het zonnetje in huis komt te hangen.

Zo, dat was een overzicht van alle winacties die ik gewonnen heb. Doen jullie wel eens mee aan winactie en zo ja, wat is het leukste dat je ooit gewonnen hebt? ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

34 Reacties

Wat onwijs leuk!!!
Dat Roamler lijkt me geweldig, die opdrachten etc.
Je hebt leuke spullen gehad zeg maar je schrijft ook gewoon ontzettend leuk, echt knap dat je steeds meer en meer durfde te gaan schrijven!

O..ennuh vergeet je sponsor niet…de groenteblikjes!

Geniet van je blog…de lezers (ik spreek voor mezelf, maar ik weet eigenlijk wel zeker, ook voor anderen) doen dit ook!

Leuke dingen die je gewonnen hebt!
Ik doe zelf zelden of nooit mee. Maar ik heb bij mijn Facebook-vrienden wel iemand die meedoet aan alles wat hij tegenkomt. Als doel voor 2014 had hij om 52 prijzen te winnen. Inmiddels zit hij daar al aan.. Dus hij wint gemiddeld meer dan 1 prijs per week.

Leuk zeg! Ik heb begin dit jaar een doosje met beauty producten gewonnen en handmaskers ergens anders!

Wat je schrijft over bloggen en alle andere bloggers zou zo door mij geschreven kunnen zijn! Het is een hecht clubje geworden bij elkaar!

Haha, wat leuk. Ik heb nog nooit iets gewonnen. Ik heb wel een keer meegedaan voor een mooie deurkrans. Ik dacht bij Mirjam, maar ik kan me vergissen.
Ja, bloggen is super. Als ik straks tijd heb zal ik de resultaten van mijn ‘hum’ Groot Beaunino Lezers Onderzoek’ op mijn blog zetten.
Kan niet zeggen dat de anonieme lezers erg warm liepen, maar misschien moet jij er een tweede onderzoekje tegen aan gooien;-))

Schrijven is inderdaad heerlijk 🙂 Al schrijvend onderzoek ik mijn ziel en het werkt helend. In België heb je zelden van die winacties. Puik van je wat je allemaal al vergaard hebt! Heb wel al eens een schrijfwedstrijd(je) gewonnen met mijn cursiefje George, de eenzame keukenschort. Heb dan een chique keukenschort gewonnen Die (h)erkenning deed wel deugd 🙂

Heb je uitgenodigd om Groot Lezersonderzoek stokje over te nemen. Je zei al dat je zoiets ook wel leuk vind om te doen, dus hoop dat je het leuk vind. Zo niet, geen probleem natuurlijk! Zie mijn blog van vandaag. X

het win geluk is met je…
ik zou nu naar een casino gaan 😉
ik ben de laatste maanden ook in de winningmood als ik eens ergens aan mee doen…
weetje, dat zijn nu echt mijn lichtpuntjes (oeii dat klinkt best zwaar)

Wat leuk om te zien enne geluksvogel ! Was al benieuwd of de Nonique producten waren aangekomen ben benieuwd wat jij er van gaat vinden 😀 x

Fijn dat het bloggen en de blogwereld je zo goed bevalt 🙂 En jeetje, wat een prijzen. Ik heb echt één keer iets gewonnen in al die jaren dat ik blogs lees! Maar volgens mij was dat ook een van de weinige keren dat ik ooit mee heb gedaan aan winacties, misschien moet ik dat toch maar vaker doen.

Wat een hoop prijzen heb je gewonnen! Ik doe eigenlijk zelden mee aan een win-actie en win dan ook nooit niks. Enne, leuk te lezen dat je door het bloggen ook zo’n groei doormaakt.

Ik heb bij een lieve blogster eens een boekje van Happinez gewonnen omdat ik de zoveelste(weet niet meer de hoeveelste)reactie had geplaatst.En op Facebook een boekenlegger .Eigenlijk doe ik ook zelden mee,win toch nooit wat hahah

Zoo dat is een hele lijst met leuke prijzen! Zoals je vandaag hebt kunnen lezen heb ik mijn eerste winactie net gewonnen: een fotografie en foodstyling cursus waar ik super blij mee ben 😀

Ook ik vind bloggen supertof. Het schijven op zich is heel leuk, maar ook de reacties die komen en de leuke mensen die je ontmoet (de minder leuke mensen flikker ik uit mijn leesllijst 🙂 ). Aan prijstoestanden heb ik nog niet deelgenomen, maar ik vind je oogst zeer lekker!

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: