Winactie: Roamler Invite

Even in het kort: Wat is Roamler?

Roamler is een app voor op je smartphone. Met die app kan je punten of geld verdienen door opdrachten uit te voeren. Dat kunnen creatieve opdrachten zijn gewoon in je eigen huis, maar het kunnen ook opdrachten zijn op locatie, bijvoorbeeld in een supermarkt. Tijdens de opdrachten maak je foto’s en beantwoord je vragen. De punten die je kan verdienen zijn de zogenaamde Experience Points en die heb je nodig om een level hoger te komen. Met de betaalde opdrachten verdien je minimaal € 2,- per oprdracht. De uitbetalingen gaan via Paypal. Het is dus wel de bedoeling dat je een Paypal account hebt of anders bereid bent er één aan te maken.

Je kan echter niet zomaar Roamler worden. Dat kan alleen op uitnodiging. Ik won een paar maanden geleden zo’n invite en ben direct aan de slag gegaan. Vanmiddag heb ik level 3 bereikt en dat betekent dat ik een invite mag weggeven! Wil jij graag Roamler worden, dan is dit je kans.

Wat moet je doen? Laat mij in een reactie de volgende drie dingen weten:

1. Hoe je voor het eerst van Roamler hoorde.
2. Waarom jij zo graag Roamler wilt worden.
3. In welke omgeving je woont.

Wil je eerst nog wat uitgebreidere informatie over Roamler, klik dan hier.

Maandagavond maak ik de winnaar bekend!

Fijn weekend! ♥

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. beauninoblog schreef:

  Ik heb alleen jou daar een keer over gehoord. Is ook echt wat voor jou. Ik kom nu al tijd ( en energie) te kort, dus ik doe niet mee met je winactie, maar ik vind hem wel hartstikke leuk.

 2. Petra schreef:

  Leuk! Ik las er voor het eerst over op de site van Miss Sentinelli. Waarom is het iets voor mij. Ik ben gek op foto’s maken, opdrachten. Stuur mij maar op een missie. Oja omgeving Eindhoven.

 3. bentenge schreef:

  Ik weet het niet hoor. Een soort piramidegedoe dus ?

  1. Marion schreef:

   Ik ben niet bekend met piramidegedoe, dus dat weet ik niet.

 4. doornrooske schreef:

  Ik las er voor het eerst over in één van jouw blogs! Waarom ik? Als ICT’er wil ik ook weleens weg achter dat bureau! Lekker naar buiten en leuke opdrachten doen. Locatie: Apeldoorn.

 5. Jenn schreef:

  Gefeliciteerd met level 3! Ik ben al voorzien, dus ik doe niet mee 🙂

 6. Nice to be out schreef:

  Ik doe graag mee, super leuk! Ik weet niet meer hoe ik voor het eerst van Roamler hoorde maar doordat jij er weleens over blogt werd ik er weer aan herinnerd. Ik zou graag Roamler willen worden omdat mij dan een leuk doel lijkt om op uit te gaan en te combineren met een wandel of fietstochtje. Ik woon in Almere.

 7. Manon schreef:

  Ooh superleuk! Ik doe graag mee.
  Ik had er ooit wel van gehoord maar wat het precies inhield wist ik niet. Dat lees ik dus nog voor het eerst 🙂 hihi.
  Het lijkt me onwijs leuk om wat meer bezig te raken, aangezien ik het soms moeilijk vind om vanuit me zelf spontaan iets te verzinnen. Ook hou ik van creatieve dingen dus dat lijken me helemaal leuke opdrachten. Het is een goede manier om wat ondernemender te worden voor mij.
  Ik woon in Eindhoven.

 8. jackie schreef:

  Ik doe ook graag mee…
  voor het eerst was een vriendin (was ja) die een invite had, leek me zo leuk, maar ik weigerde toen mijn Black berry op te geven dus was mee doen geen optie…
  Nu geen BB meer maar een ik zou aan roamler mee kunnen doen telefoon…
  Waarom zou ik graag mee doen, om niet altijd met werk bezig te zijn, er ook eens uit te moeten, en ik ben ook nog eens nieuwsgierig en leer graag nieuwe dingen..
  Locatie, Middelburg

  Fijn weekend,
  xoxo

 9. marielle schreef:

  Het lijkt me zoooo leuk…maar…je moet dus wel zo’n speciale telefoon hebben??
  Hoe ik ervan gehoord heb: via Marion van “mijn kladblog” 😉
  Waarom het me leuk lijkt? Ik vind het altijd leuk om dingen te testen, te proberen en het ook leuke afleiding kan zijn en nieuwe dingen ontdekken…uit mijn “comfortzone”.
  Waar: Veluwe!!
  succes en goed weekend

 10. Madeleine schreef:

  Ik heb er nog nooit van gehoord! Ik wens iedereen veel succes met de winactie 🙂

 11. Oeh, wat leuk dat je dit organiseert! Stiekem lijkt dit me toch wel heel erg leuk, dus laat ik ook eens meedoen.
  Ik had ‘Roamler’ al eerder op Bloglovin voorbij zien komen op een andere blog. Die items heb ik als gelezen gemarkeerd zonder ze daadwerkelijk gelezen te hebben, omdat het me helemaal niet interessant leek. Toevallig heb ik jouw ervaringen wel gelezen en door jouw enthousiasme en leuke schrijfstijl vind ik het al een tijdje toch ook wel interessant. Waarom? Omdat ik denk dat het een leuke manier is om buiten de deur te komen (iets wat ik, buiten mijn bezoeken aan de uni om, veel te weinig doe). Je hebt tenminste een doel, wat motiveert, en nu ik naar het verre Belgie verhuisd ben zou ik die stok achter de deur ook wel kunnen gebruiken, zodat ik misschien wat makkelijker/sneller de omgeving hier leer kennen.
  Ik woon dus sinds vorige maand in Belgie, omgeving Aalst/Brussel zeg maar.

 12. pinkitnl schreef:

  Wat een super leuke win actie maar ik gun dit aan iemand anders, dus veel succes allemaal! x

 13. Linda schreef:

  Dit is helemaal nieuw voor mij, klinkt wel leuk! 🙂

 14. Daniëlle schreef:

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar klinkt al een goed spel! Jeeej level 3 alweer 🙂

 15. Corinne schreef:

  Via Twitter en een blog ben ik hier voor het eerst mee in aanraking gekomen. Het intrigeert mij enorm! Ben dol op social media, apps en alles wat daarmee te maken heeft… Dus sta er erg voor open. Alleen weet ik dat hier al iemand woont die meedoet… Midden-NL… Dus superduimen maar 🙂

 16. Nicole schreef:

  Uhm mag ik eerlijk toegeven dat ik er volgens mij hier voor het eerst van hoor?
  Klinkt echt gaaf want ik ben sowieso al de hele dag bezig met foto’s maken en proberen creatief te doen! Omgeving Eindhoven (woon in Someren Heide!)

 17. Miss Sentinelli schreef:

  Echt tof dat je al in level 3 bent :D. Ik vind Roamler echt super gaaf en heb inmiddels zelf ook al vaal uitbetalingen mogen doen :D. Ik zit nu ook nog in level 3, op naar 4!! Heerlijk die bijverdiensten en lekker creatief bezig zijn :D. Toffe winactie meid! Iedereen succes :D.

  1. Marion schreef:

   Ja, het is echt superleuk om te doen! En weet je, voor mij is het zo’n motivatie op dit moment om naar buiten te gaan. Echt, ik ben zo blij dat ik ‘m toen bij jouw gewonnen heb! Voor mij is het echt dubbele winst. Dus top, meid!

 18. Janneke schreef:

  Hoi hoi
  Via jou kwam ik in aanraking met Roamler en ik was gelijk enthousiast. Ik hou er van om dingen te testen en te beoordelen. Ik test regelmatig al thuis dingen die ik opgestuurd krijg. Lekker mijn mening geven en creatief bezig te zijn. Ook kom ik zo weer op nieuwe plekken, daar hou ik ook zo van. Ik woon in deze omgeving nog niet zo lang en zo leer ik op een leuke manier de omgeving kennen. Ik werk onregelmatig dus ik heb soms overdag en dan weer s avonds de tijd om de opdrachten uit te voeren. Je enthousiaste steekt mij erg aan en daarom doe ik mee. Ik woon in Vlaardingen (Rotterdam)

 19. femke schreef:

  Hee. Ik kwam met Roamler in aanraking door jouw blog en ik dacht: Die app moet ik hebben. Helaas kwam ik er later achter dat je er dus voor uitgenodigd moet worden. Ik hou er van om dingen te proberen en het lijkt me gewoon onzettend leuk om te doen, wanneer ik niets te doen heb, dan heb ik ook een doel om iets te gaan doen. Ik woon in de omgeving Almelo (overijssel)

 20. Brian Blom schreef:

  Ik heb vorig jaar al eens geprobeerd in de Roamler society te komen en nu een van mijn vrienden geeft gesolliciteerd bij Roamler er weer mee in contact een zou ook graag deel van het team worden! Omgeving Alkmaar

  Mvg Brian Blom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.