Victoria’s Secret ~ Sheer Love

018

Zaterdag ging ik lekker wandelen. Ik wilde ook nog even naar de Etos, maar ik had geen zin om met die drukte de stad in te gaan. Daarom ging ik naar Bennekom, het hiernaast gelegen dorp. Daar zag ik bij de Etos een bak met nog maar een paar producten van Victoria’s Secret. Ik had er al wel vaker over gehoord, maar zelf nog nooit iets van gekocht. Ik wilde al een hele poos een body mist hebben en halleluja, praise the Lord, er lag nog exact één body mist van de geur die ik zocht:

110

Sheer Love.

029

De geur van white cotton & pink lily. Het is een werkelijk heerlijke geur. Heel licht en fris met soms een vleugje zoetig.

105

Eén keer sprayen en je ruikt de geur een uurtje of twee, drie heerlijk luchtig om je heen.

102

De fles is zo mooi om te zien. Alleen daarom al kan je hem gerust kopen.

092

De flacon is doorzichtig, maar aan de binnenzijde van het etiket aan de achterkant hebben ze een soort bloemenstructuur gemaakt. Dat geeft dit mooie effect.

107

Op dit moment heeft de Etos een aanbieding die nog de hele week loopt. Body mists en body lotions voor € 8,99. Voor deze actie geldt wel OP=OP, dus wees er snel bij. Ik heb dit product nu twee dagen, maar het is echt al meteen een favoriet. Ik weet het zeker; dit is een blijvertje! ♥

27 thoughts on “Victoria’s Secret ~ Sheer Love

 1. Lijkt mij een heerlijke geur. Zo stom dat we geen Etos hebben en die body mist zo moeilijk te verkrijgen is bij ons. Bij Bol kan je er wel kopen maar daar kan je natuurlijk niet snuffelen om te zien of de geur iets voor jou is.

 2. Ik heb het idee dat veel mensen er zo lyrisch over zijn, omdat het in Nederland
  niet zo makkelijk te verkrijgen is.
  Ik ben in Amerika een paar keer bij VS geweest en het is eigenlijk best een goedkope
  winkel.
  Wel gezellig en ook schattige spulletjes, maar volgens mij zijn al die flesjes naar Nederland gekomen omdat ze in Amerika toch niet zo lyrisch zijn gnagna.

  Sorry, ik wilde de pret niet drukken, ik heb in Amerika ook een ini mini geurtje van VS gekocht
  en die ruikt stiekem best wel lekker.

 3. Toen ik vorig jaar in NY was, hebben we Victoria Secret een bezoekje gebracht, ongelooflijk wat ze je allemaal aanbieden :-). Ik kon gewoon niet kiezen,…..dus als je iemand weet die naar Amerika trekt ( Carrie volgend jaar), laat mensen voor je meebrengen, kost er 2 keer niks 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s