Persoonlijk

Victoria’s Secret ~ Sheer Love


Getagd: , , , .

018

Zaterdag ging ik lekker wandelen. Ik wilde ook nog even naar de Etos, maar ik had geen zin om met die drukte de stad in te gaan. Daarom ging ik naar Bennekom, het hiernaast gelegen dorp. Daar zag ik bij de Etos een bak met nog maar een paar producten van Victoria’s Secret. Ik had er al wel vaker over gehoord, maar zelf nog nooit iets van gekocht. Ik wilde al een hele poos een body mist hebben en halleluja, praise the Lord, er lag nog exact één body mist van de geur die ik zocht:

110

Sheer Love.

029

De geur van white cotton & pink lily. Het is een werkelijk heerlijke geur. Heel licht en fris met soms een vleugje zoetig.

105

Eén keer sprayen en je ruikt de geur een uurtje of twee, drie heerlijk luchtig om je heen.

102

De fles is zo mooi om te zien. Alleen daarom al kan je hem gerust kopen.

092

De flacon is doorzichtig, maar aan de binnenzijde van het etiket aan de achterkant hebben ze een soort bloemenstructuur gemaakt. Dat geeft dit mooie effect.

107

Op dit moment heeft de Etos een aanbieding die nog de hele week loopt. Body mists en body lotions voor € 8,99. Voor deze actie geldt wel OP=OP, dus wees er snel bij. Ik heb dit product nu twee dagen, maar het is echt al meteen een favoriet. Ik weet het zeker; dit is een blijvertje! ♥

27 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s