21 gedachten over “Oneindig Geluk

  1. Wat een prachtig gedicht. Ik geloof dat de mooiste gedichten geschreven worden in tijden waar je heftige emotie voelt. Intense liefde of diep verdriet. Het brengt de woorden vanuit je tenen naar boven. Ik kan me herinneren dat ik in een periode dat ik niet zo goed in mn vel zat ook veel schreef. Het luchtte erg op. Ik hoop dat dit voor jou ook zo helpt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.