Kladbloggen

Happy New Year + Winnaar Winactie


Getagd: , , , , .

HPinstagram

Voor diegene die ik nog niet via telefoon, sms, twitter, facebook, instagram, mail of een andere blog gelukkig nieuwjaar heb gewenst: Een heel gelukkig nieuwjaar en dat in 2015 maar een paar mooie dromen voor je uit mogen komen! ♥

Over naar de orde van de dag. Dit zijn altijd van die waardeloze dagen trouwens. Niet meer zoals vroeger gelukkig. Dat was nog erger. Dat je wanneer je je ogen opendeed alleen maar kon hopen dat er iets in de buurt stond waar je in kon kotsen. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Vandaag is het donderdag, maar het voelt als zondag. De winkels zijn dicht. Er is voetbal op tv. Dus morgen is het maandag. Maar dat is het niet. Het is morgen vrijdag. Vervolgens denk je zaterdag weer dat het zondag is en zo duurt het ruim een week voordat je een beetje doorhebt op welke dag je leeft in het nieuwe jaar.

Overigens heb ik veel pijn op het moment. Een bijkomend verschijnsel van Hidradenitis is pijn in de gewrichten. Ze weten niet hoe dat komt of waardoor het komt. Ze weten alleen dat veel patiënten die klachten hebben. Ik heb nu vreselijk pijn in mijn heupen. Alsof ik keihard op de grond geflikkerd ben. Wat overigens niet zo is. Zou ook gek zijn. Eerst heel hard links vallen, weer opstaan en vervolgens keihard naar rechts vallen. Het verklaard overigens ook wel weer de vreselijke vermoeidheid van de afgelopen dagen. Geen familiebezoeken voor mij vandaag.

Ga je die winnaar nou nog bekend maken, Marion? Ja ja ja, komt eraan.

Screenshot_2015-01-01-10-11-52

Er deden nog meer mensen mee, maar zo groot is het schermpje van mijn smartphone niet. Jullie moeten me erop vertrouwen dat ik echt iedereen op de lijst heb gezet. Heel tof trouwens dat er zoveel mensen meegedaan hebben. Echt heel erg leuk. De winnaar wordt gekozen door middel van de app Draw Names From A Hat. Nou, daar gaat ‘ie dan.

The winner is………………

screen2

Wilma! Gefeliciteerd! Ik heb je een mail gestuurd!

Sluit ik af met dit geweldige nummer! Gewoon omdat het kan en omdat zó mooi is.

Fijne nieuwjaarsdag allemaal! ♥

 

 

 

 

25 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s