Happy New Year + Winnaar Winactie

HPinstagram

Voor diegene die ik nog niet via telefoon, sms, twitter, facebook, instagram, mail of een andere blog gelukkig nieuwjaar heb gewenst: Een heel gelukkig nieuwjaar en dat in 2015 maar een paar mooie dromen voor je uit mogen komen! ♥

Over naar de orde van de dag. Dit zijn altijd van die waardeloze dagen trouwens. Niet meer zoals vroeger gelukkig. Dat was nog erger. Dat je wanneer je je ogen opendeed alleen maar kon hopen dat er iets in de buurt stond waar je in kon kotsen. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Vandaag is het donderdag, maar het voelt als zondag. De winkels zijn dicht. Er is voetbal op tv. Dus morgen is het maandag. Maar dat is het niet. Het is morgen vrijdag. Vervolgens denk je zaterdag weer dat het zondag is en zo duurt het ruim een week voordat je een beetje doorhebt op welke dag je leeft in het nieuwe jaar.

Overigens heb ik veel pijn op het moment. Een bijkomend verschijnsel van Hidradenitis is pijn in de gewrichten. Ze weten niet hoe dat komt of waardoor het komt. Ze weten alleen dat veel patiënten die klachten hebben. Ik heb nu vreselijk pijn in mijn heupen. Alsof ik keihard op de grond geflikkerd ben. Wat overigens niet zo is. Zou ook gek zijn. Eerst heel hard links vallen, weer opstaan en vervolgens keihard naar rechts vallen. Het verklaard overigens ook wel weer de vreselijke vermoeidheid van de afgelopen dagen. Geen familiebezoeken voor mij vandaag.

Ga je die winnaar nou nog bekend maken, Marion? Ja ja ja, komt eraan.

Screenshot_2015-01-01-10-11-52

Er deden nog meer mensen mee, maar zo groot is het schermpje van mijn smartphone niet. Jullie moeten me erop vertrouwen dat ik echt iedereen op de lijst heb gezet. Heel tof trouwens dat er zoveel mensen meegedaan hebben. Echt heel erg leuk. De winnaar wordt gekozen door middel van de app Draw Names From A Hat. Nou, daar gaat ‘ie dan.

The winner is………………

screen2

Wilma! Gefeliciteerd! Ik heb je een mail gestuurd!

Sluit ik af met dit geweldige nummer! Gewoon omdat het kan en omdat zó mooi is.

Fijne nieuwjaarsdag allemaal! ♥

 

 

 

 

25 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Het nieuwe jaar beginnen met pijn is minder aangenaam. Hoewel, een nieuw jaar? Wat is het verschil met gisteren of drie weken terug? Wensen heb ik al met overvloed bezorgd de laatste dagen, zo erg dat ik die bijna niet meer uit mijn klavier krijg.
  Willen we het flesje kraken dat in je header staat en klinken op een prettig verder bloggen?
  Spijtig dat ik de wasmachine niet heb gewonnen, maar het is maar zo 🙂

 2. Volgens mij heb ik je al twee keer de beste wensen voor het nieuwe jaar gegeven, dus dat sla ik nu maar over. Wel wens ik je beterschap en dat je weer snel rond mag huppelen zonder pijn.
  En Wilma, gefeliciteerd met je prijs.

 3. karin schreef:

  Ik wens je heel veel goeds en gezondheid voor 2015 en dat alles in een goede flow door mag gaan…..
  Liefs Karin♡♡♡

 4. Anita | Mindjoy schreef:

  Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk neemt de pijn gedurende de dag af! Enne gefeliciteerd Wilma met de prijs.

 5. jackiedeklerk schreef:

  Het voelt vandaag idd als zondag, heb nog nooit zoveel zondagen gehad de afgelopen week…
  mocht ik je ergens vergeten zijn 😉 heel erg gelukkig mooi 2015

  xoxo

 6. DyreenNoëlla schreef:

  Gelukkig nieuw jaar! Vandaag voelt inderdaad meer als een zondag, haha! Zo grappig om mijn naam nou in die foto van je blog te zien staan, zie je niet vaak gebeuren haha;P Oh oh en Wilma gefeliciteerd!

 7. Deborah Hamar schreef:

  Gelukkig nieuwjaar!!
  Sterkte met je heupen. Ik hoop dat de pijn snel weg trekt.
  Wilma van harte gefeliciteerd met het winnen!! (wat een grappige App is dat 🙂 )

 8. Rianne schreef:

  Ik wens je alle goed voor 2015! Dat het een nog beter jaar mag worden dan 2014..

 9. Yvonne schreef:

  Gelukkig nieuwjaar! Uhm. Klinkt dit gemeen wanneer je net beschrijft hoeveel pijn je hebt? 😉

  1. Marion schreef:

   Geheh, nee hoor! Een gelukkig nieuwjaar staat wat mij betreft los van die stomme pijn! Gek waar een mens al bijna gewend aan kan raken! Jij ook een gelukkig nieuwjaar meis!

 10. Esther Marieke schreef:

  Gelukkig nieuwjaar! Sterkte met de pijn!

 11. Marielle schreef:

  Hey Marion
  Op een prachtig 2015 dat je verder mag gaan op de ingeslagen weg!
  Wat naar zeg die pijn! Sterkte

  Leuk dat je de uitslag bekend gemaakt hebt.

 12. Marielle schreef:

  Wilma: gefeliciteerd!

 13. Xaviera schreef:

  Nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat de pijn gauw zal afnemen, wat naar dat je er zoveel last van hebt. Gefeliciteerd met het winnen van de winactie Wilma!

 14. Laleh schreef:

  Gefeliciteerd Wilma!

  Oeei wat naar! Ik wist niet dat dit soort pijn er ook nog bij hoorde.
  Sterkte!

  X

 15. anneleendebondt schreef:

  Ik hoop dat het ondertussen al wat beter gaat met de pijn… Gelukkig nieuwjaar Marion!

 16. Petra schreef:

  Gefeliciteerd Wilma. Ik hoop dat de pijn inmiddels minder is Marion. Nog de beste wensen voor 2015. Dat het jouw jaar mag worden. X

 17. Joyce schreef:

  We gaan het gewoon nog een keer doen, meis een heel gelukkig nieuw jaar! Hoop dat je pijn heel snel wegtrekt en dat je weer lekker kan doen en laten wat je wil. Knuffel xxx

 18. Saskia schreef:

  Ik bend e tel kwijt: maar de beste wensen dan nog maar eens 🙂
  k ben ook blij als alles weer teug in zijn normale ritme zit. Dat gehang en gevreet meer dan zat 🙂

  Wilma, gefeliciteerd met je meer dan toffe prijs!

 19. Nina schreef:

  Gelukkig nieuwjaar meid! xxx

 20. Lies schreef:

  Nog een gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je er van hebt kunnen genieten :)! En Wilma, gefeliciteerd 🙂

 21. Jenn schreef:

  Gelukkig nieuwjaar! En sterkte met de pijn 😦

 22. Saar schreef:

  Gefeliciteerd Wilma! En ik hoop voor jou dat de pijn snel over gaat, Marion!

 23. Flavie schreef:

  Proficiat aan de winnaar!
  Mijn beste wensen voor 2015!

 24. joorloveswriting schreef:

  wat jammer van de pijn zeg !!! 😦 hopelijk is de pijn wat minder… En jij nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!! 🙂 en gefeliciteerd voor diegene die gewonnen heeft! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s