Happy New Year + Winnaar Winactie

HPinstagram

Voor diegene die ik nog niet via telefoon, sms, twitter, facebook, instagram, mail of een andere blog gelukkig nieuwjaar heb gewenst: Een heel gelukkig nieuwjaar en dat in 2015 maar een paar mooie dromen voor je uit mogen komen! ♥

Over naar de orde van de dag. Dit zijn altijd van die waardeloze dagen trouwens. Niet meer zoals vroeger gelukkig. Dat was nog erger. Dat je wanneer je je ogen opendeed alleen maar kon hopen dat er iets in de buurt stond waar je in kon kotsen. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Vandaag is het donderdag, maar het voelt als zondag. De winkels zijn dicht. Er is voetbal op tv. Dus morgen is het maandag. Maar dat is het niet. Het is morgen vrijdag. Vervolgens denk je zaterdag weer dat het zondag is en zo duurt het ruim een week voordat je een beetje doorhebt op welke dag je leeft in het nieuwe jaar.

Overigens heb ik veel pijn op het moment. Een bijkomend verschijnsel van Hidradenitis is pijn in de gewrichten. Ze weten niet hoe dat komt of waardoor het komt. Ze weten alleen dat veel patiënten die klachten hebben. Ik heb nu vreselijk pijn in mijn heupen. Alsof ik keihard op de grond geflikkerd ben. Wat overigens niet zo is. Zou ook gek zijn. Eerst heel hard links vallen, weer opstaan en vervolgens keihard naar rechts vallen. Het verklaard overigens ook wel weer de vreselijke vermoeidheid van de afgelopen dagen. Geen familiebezoeken voor mij vandaag.

Ga je die winnaar nou nog bekend maken, Marion? Ja ja ja, komt eraan.

Screenshot_2015-01-01-10-11-52

Er deden nog meer mensen mee, maar zo groot is het schermpje van mijn smartphone niet. Jullie moeten me erop vertrouwen dat ik echt iedereen op de lijst heb gezet. Heel tof trouwens dat er zoveel mensen meegedaan hebben. Echt heel erg leuk. De winnaar wordt gekozen door middel van de app Draw Names From A Hat. Nou, daar gaat ‘ie dan.

The winner is………………

screen2

Wilma! Gefeliciteerd! Ik heb je een mail gestuurd!

Sluit ik af met dit geweldige nummer! Gewoon omdat het kan en omdat zó mooi is.

Fijne nieuwjaarsdag allemaal! ♥

 

 

 

 

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

25 Reacties

Het nieuwe jaar beginnen met pijn is minder aangenaam. Hoewel, een nieuw jaar? Wat is het verschil met gisteren of drie weken terug? Wensen heb ik al met overvloed bezorgd de laatste dagen, zo erg dat ik die bijna niet meer uit mijn klavier krijg.
Willen we het flesje kraken dat in je header staat en klinken op een prettig verder bloggen?
Spijtig dat ik de wasmachine niet heb gewonnen, maar het is maar zo 🙂

Volgens mij heb ik je al twee keer de beste wensen voor het nieuwe jaar gegeven, dus dat sla ik nu maar over. Wel wens ik je beterschap en dat je weer snel rond mag huppelen zonder pijn.
En Wilma, gefeliciteerd met je prijs.

Gelukkig nieuw jaar! Vandaag voelt inderdaad meer als een zondag, haha! Zo grappig om mijn naam nou in die foto van je blog te zien staan, zie je niet vaak gebeuren haha;P Oh oh en Wilma gefeliciteerd!

Geheh, nee hoor! Een gelukkig nieuwjaar staat wat mij betreft los van die stomme pijn! Gek waar een mens al bijna gewend aan kan raken! Jij ook een gelukkig nieuwjaar meis!

Hey Marion
Op een prachtig 2015 dat je verder mag gaan op de ingeslagen weg!
Wat naar zeg die pijn! Sterkte

Leuk dat je de uitslag bekend gemaakt hebt.

Nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Ik hoop dat de pijn gauw zal afnemen, wat naar dat je er zoveel last van hebt. Gefeliciteerd met het winnen van de winactie Wilma!

We gaan het gewoon nog een keer doen, meis een heel gelukkig nieuw jaar! Hoop dat je pijn heel snel wegtrekt en dat je weer lekker kan doen en laten wat je wil. Knuffel xxx

Ik bend e tel kwijt: maar de beste wensen dan nog maar eens 🙂
k ben ook blij als alles weer teug in zijn normale ritme zit. Dat gehang en gevreet meer dan zat 🙂

Wilma, gefeliciteerd met je meer dan toffe prijs!

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: