Lucky Me

win3

Yes, I was lucky. Again! Ik won een winactie op de blog van Vanessa en ook bij de Give Away op de blog van Doke kwam het papiertje met mijn naam als eerste uit de koker. Benieuwd wat ik won? Lees dan verder.

win1

Dit is de Give Away die ik bij Doke won. Kijk dat vrolijke kaartje!

win2

Maar waar het om ging was deze prachtige hanger van Proud To Be Pretty:

Een 925 sterling zilveren ketting met een lichtblauwe chalcedoon (een halfedelsteen). Deze ketting is handgemaakt en de chalcedoon is vastgedraaid met een sterling zilveren draad.

Ik ging natuurlijk even de eigenschappen van Chalcedoon opzoeken. Hij past in ieder geval bij mijn sterrenbeeld Kreeft. Dat is alvast mooi meegenomen. Verder heeft Chalcedoon een sterke invloed op de communicatie, zowel op het vermogen om te luisteren als te spreken. De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open en enthousiast. Geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Briljant! Was dit niet die steen waar ik het in een eerder logje al eens over had? Waar ik een kilo of 20 van zou aanschaffen? Volgens mij wel.

win3

Hoe dan ook, ik ben er heel erg blij mee. De ketting is prachtig. Dank je wel, Doke.

win1

Dan de winactie die ik won bij Vanessa. Een Vitamin Anti Age Masker van het merk Green People. Dit merk staat bekend om zijn natuurlijke verzorgingsproducten. De producten zijn vrij van parabenen en chemicaliën en het merk is ook nog eens dierproefvrij. Wat wil een mens nog meer?

win2

De verpakking vind ik mooi. Simpel en strak. Daarnaast zit het product in een pompje. Dat is hygiënischer in gebruik en zo gebruik je nooit teveel.

win7

Het masker heeft een hele mooie romige structuur. De hoeveelheid die je hier ziet is van één pompje. Of dat voldoende is weet ik niet, want ik heb het vervolgens op mijn hand uitgesmeerd en het masker dus nog niet op mijn gezicht uitgeprobeerd. Niet zo handig nee, maar daarom ben ik ook geen beauty blogger.

Wil je meer weten over dit maskertje, bijvoorbeeld welke ingrediënten er precies in zitten? Klik dan hier voor de review van Vanessa.

win4

Naast het masker kreeg ik ook deze superleuke samples. Ook hier heb ik nog niets van uitgeprobeerd, maar… check die paarse! Lavender Coconut! Daar ga je toch spontaan een dansje van doen of niet dan?

Het is vrijdagavond, bijna 18:00 uur. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

38 Reacties

Mazzelkont :-). Het zij je gegund!
Echt een mooie hanger. Ik ben ook een Kreeft en daarnaast kan ik ook wel een kilo van die steen gebruiken, hihi.

Wat leuk en heel erg gefeliciteerd met je prijzen! De ketting ziet er ook zo mooi uit, maar ik ben dan ook gek op alles wat met edelstenen te maken heeft haha.

Ooh gefeliciteerd, je hebt deze cadeautjes echt wel verdiend! Leuk ook dat de ketting bij je sterrenbeeld past, precies alsof het ervoor gemaakt was! Heel veel liefs & geniet maar van de maskertjes 🙂

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: