Persoonlijk

Positive Playlist #5


Getagd: , , , .

muziekcollage

Op 13 november 2014 schreef ik dit bericht. In een vervolg daarop schreef ik op 22 november dit bericht.

Ondertussen is het 7 februari, zo’n twee en een halve maand verder en ben ik wéér alleen thuis. Ik lees de twee berichten terug. Ik herken het ergens wel, maar ik moet goed graven om het gevoel naar boven te halen. Is dit nog maar twee en een halve maand geleden? Het voelt als een half jaar. Er is geen spoortje meer van die angst of nervositeit te vinden in mijn lichaam. Ik ben alleen thuis. Ik geniet. Maak me nergens zorgen om. Wauw, wat gaat het goed.

Dan in ene vraag ik me af: Wat als deze situatie zich een week geleden voorgedaan had? Op een dag dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat? Dat ik op bed lag en niemand wilde spreken of zien? Zou de onrust en de angst dan wel gekomen zijn?

Ik ben echt een sucker voor antwoorden op vragen waar ik het antwoord simpelweg niet op heb. ♥

1. The Fear – Ben Howard
2. Video – India Arie

1. Conrad – Ben Howard
2. How long will I love you – Ellie Goulding
3. By your side – Sade
4. Never alone – Lady Antebellum
5. Well, well, well – Duffy

11 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s