Kladbloggen

Nog meer lentekriebels


Getagd: , , , , , , .

lente

Onlangs had ik de lente in mijn bol. De aanleiding ben ik alweer vergeten… PLOP … het waren mijn eigen teennagels! Die zin in de lente maakte dat ik heerlijk begon te dagdromen over het warme weer dat er binnenkort over een paar maanden aan zit te komen. Daarom besloot ik een wishlist te maken zodat mijn vrienden en familie vast weten wat ze voor mijn verjaardag moeten kopen voor mezelf om alvast een beetje in de stemming te komen voor het lekkere lenteweer. Here we go!

Een ligstoel

Mijn ouders hebben ook zo’n ligstoel en echt, het ligt zalig. Ideaal voor de komende zomer om lekker te chillen in mijn tuintje.

Een parasol

parasol

Nou, daar hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken, denk ik.

Sandaaltjes

sandaa

Deze liet ik eerder al zien. Dit zijn de Chambray Correa Sandals van TOMS. Ik heb nog wel verder gezocht of ik eventueel nog andere mooie(re) schoentjes zag, maar ik kom steeds weer bij deze uit. Dat is dan duidelijk!

Dit is mijn huidige blije tas. Helaas is de binnenvoering kapot en de rits kan niet meer dicht. Niet zulke beste kwaliteit dus, want ik heb ‘m vorige zomer pas gekocht. Dat geeft verder niet, want daardoor kan ik nu mooi op zoek naar een nieuwe. Dit jaar ga ik voor praktisch, dat wil zeggen een rugzak. Ik ging op zoek en ik vond….

Een rugzak met uiltjes

rugzak

 

Hij is echt superleuk, vind je niet? Ik kan jullie eigenlijk al wel garanderen dat deze heel erg snel van mijn wishlist gaat verdwijnen. Oh mijn god, wat is ‘ie leuk. Ik hou me nog even in. Heel even. Even laten zakken. Ik wil geen impulsaankopen meer doen.

Dus nu snel mijn computer uitzetten en een stukje gaan wandelen, want ik vrees dat dit artikel anders al niet meer actueel is op het moment dat hij online komt.

Wat staat er bovenaan jullie verlanglijstje voor komende zomer? ♥

47 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s