Nog meer lentekriebels

lente

Onlangs had ik de lente in mijn bol. De aanleiding ben ik alweer vergeten… PLOP … het waren mijn eigen teennagels! Die zin in de lente maakte dat ik heerlijk begon te dagdromen over het warme weer dat er binnenkort over een paar maanden aan zit te komen. Daarom besloot ik een wishlist te maken zodat mijn vrienden en familie vast weten wat ze voor mijn verjaardag moeten kopen voor mezelf om alvast een beetje in de stemming te komen voor het lekkere lenteweer. Here we go!

Een ligstoel

Mijn ouders hebben ook zo’n ligstoel en echt, het ligt zalig. Ideaal voor de komende zomer om lekker te chillen in mijn tuintje.

Een parasol

parasol

Nou, daar hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken, denk ik.

Sandaaltjes

sandaa

Deze liet ik eerder al zien. Dit zijn de Chambray Correa Sandals van TOMS. Ik heb nog wel verder gezocht of ik eventueel nog andere mooie(re) schoentjes zag, maar ik kom steeds weer bij deze uit. Dat is dan duidelijk!

Dit is mijn huidige blije tas. Helaas is de binnenvoering kapot en de rits kan niet meer dicht. Niet zulke beste kwaliteit dus, want ik heb ‘m vorige zomer pas gekocht. Dat geeft verder niet, want daardoor kan ik nu mooi op zoek naar een nieuwe. Dit jaar ga ik voor praktisch, dat wil zeggen een rugzak. Ik ging op zoek en ik vond….

Een rugzak met uiltjes

rugzak

 

Hij is echt superleuk, vind je niet? Ik kan jullie eigenlijk al wel garanderen dat deze heel erg snel van mijn wishlist gaat verdwijnen. Oh mijn god, wat is ‘ie leuk. Ik hou me nog even in. Heel even. Even laten zakken. Ik wil geen impulsaankopen meer doen.

Dus nu snel mijn computer uitzetten en een stukje gaan wandelen, want ik vrees dat dit artikel anders al niet meer actueel is op het moment dat hij online komt.

Wat staat er bovenaan jullie verlanglijstje voor komende zomer? ♥

47 thoughts on “Nog meer lentekriebels

 1. Wat leuk zeg! Ik heb niet echt een wishlist voor de zomer volgens mij. Op dit moment heb ik een wishlist voor een leuk setje kleding omdat ik binnenkort naar de opnames van Surprise Surprise ga. En ik ben echt een rampzalige vrouw wat dat betreft. Ik heb een bloedhekel aan shoppen en wordt er ook bloednerveus van. Afgelopen week ben ik eventjes ( lees: 5 uur lang! ) gaan shoppen en het enige wat ik heb gevonden waren schoenen. En voor dochterlief nagellak, ringen, oorbellen, schoenen en een badpak. ( Daar ben ik blijkbaar beter in… 😉 )

 2. Die uiltjes rugzak is ge-wel-dig! 😀 Leuke dingen allemaal, een nieuwe parasol staat ook op mijn lijstje. Ik had zo’n supergoedkoop dingetje die bij één keer flink waaien al kapot was. :p

 3. Fijne wishlist :-). Ja ik vind je tas ook gaaf! Met een nieuwe tuinset maak je ons blij en een nieuwe bikini mag ook wel weer hihi of zal ik een keer voor een badpak gaan… Maar het meest blij ben ik met wat Thomas ook zegt met het mooie weer! Laat de lente/zomer maar komen!x

 4. Aahw wat een schattige rugzak! En heerlijk de lente.. wij hebben een veranda en we moeten ook nog steeds een lounge set halen! Die schoentjes! Die zou ik ook echt kiezen haha met die soort van denim-look!

 5. Op mijn wishlist voor komende zomer staat heel groot bovenaan: een Baan! Heeft geen bal met de zomer te maken, ach misschien ook weer wel. Het is hier namelijk niet te harden buiten in de zomer dus zonder baan/werk/vrijwilligerswerk zit je enigszins aan je huis gekluisterd vanwege de hitte.. niet een heel joepie vooruitzicht..

 6. Hey Marion, een blije blog over de lente, daar word ik ook blij van!!! Ik kan ook niet wachten tot ik weer kan genieten van de zon in de tuin of op het terras. Die uilentas is de max!!

 7. Leuke rugzak, zowel de huidige als die met uiltjes. Een ligstoel in de tuin mag zeker niet ontbreken, heerlijk.

  Leuke wishlist!

 8. O, maar dat is inderdaad wel een hele leuke rugtas zeg!! En zo’n ligbed, ja, die staat al jaren in mijn droomlijst, het probleem is dat hij niet zo op mijn balkonnetje past ….. dus die blijft gewoon daar staan 😦 En verder staat er allen zon en warmte op mijn lijstje .

 9. Ik heb die tas ook! Alleen dan in het donkerblauw.
  Hij is heel fijn, maar het is wel vervelend dat er nét geen A4 grootte dingen in passen.

 10. Leuk lijstje! Deze zomer zou ik graag eens wat vaker jurkjes willen dragen, dus die staan hoog op mij wishlist. Voor de lente heb ik gewoon zin in een fijn t-shirt en een zonnebril.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s