Nog meer lentekriebels

lente

Onlangs had ik de lente in mijn bol. De aanleiding ben ik alweer vergeten… PLOP … het waren mijn eigen teennagels! Die zin in de lente maakte dat ik heerlijk begon te dagdromen over het warme weer dat er binnenkort over een paar maanden aan zit te komen. Daarom besloot ik een wishlist te maken zodat mijn vrienden en familie vast weten wat ze voor mijn verjaardag moeten kopen voor mezelf om alvast een beetje in de stemming te komen voor het lekkere lenteweer. Here we go!

Een ligstoel

Mijn ouders hebben ook zo’n ligstoel en echt, het ligt zalig. Ideaal voor de komende zomer om lekker te chillen in mijn tuintje.

Een parasol

parasol

Nou, daar hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken, denk ik.

Sandaaltjes

sandaa

Deze liet ik eerder al zien. Dit zijn de Chambray Correa Sandals van TOMS. Ik heb nog wel verder gezocht of ik eventueel nog andere mooie(re) schoentjes zag, maar ik kom steeds weer bij deze uit. Dat is dan duidelijk!

Dit is mijn huidige blije tas. Helaas is de binnenvoering kapot en de rits kan niet meer dicht. Niet zulke beste kwaliteit dus, want ik heb ‘m vorige zomer pas gekocht. Dat geeft verder niet, want daardoor kan ik nu mooi op zoek naar een nieuwe. Dit jaar ga ik voor praktisch, dat wil zeggen een rugzak. Ik ging op zoek en ik vond….

Een rugzak met uiltjes

rugzak

 

Hij is echt superleuk, vind je niet? Ik kan jullie eigenlijk al wel garanderen dat deze heel erg snel van mijn wishlist gaat verdwijnen. Oh mijn god, wat is ‘ie leuk. Ik hou me nog even in. Heel even. Even laten zakken. Ik wil geen impulsaankopen meer doen.

Dus nu snel mijn computer uitzetten en een stukje gaan wandelen, want ik vrees dat dit artikel anders al niet meer actueel is op het moment dat hij online komt.

Wat staat er bovenaan jullie verlanglijstje voor komende zomer? ♥

47 reacties Voeg uw reactie toe

 1. quinnnny13 schreef:

  waar heb je die tas vandaan ??

  1. Marion schreef:

   Je kan op de link boven het plaatje klikken!

 2. Lonneke schreef:

  Ik vind je wishlist bescheiden nog maar wel leuk! Geef mij ook maar zo’n heerlijke ligstoel met parasol!

 3. lauracollin schreef:

  Wat leuk zeg! Ik heb niet echt een wishlist voor de zomer volgens mij. Op dit moment heb ik een wishlist voor een leuk setje kleding omdat ik binnenkort naar de opnames van Surprise Surprise ga. En ik ben echt een rampzalige vrouw wat dat betreft. Ik heb een bloedhekel aan shoppen en wordt er ook bloednerveus van. Afgelopen week ben ik eventjes ( lees: 5 uur lang! ) gaan shoppen en het enige wat ik heb gevonden waren schoenen. En voor dochterlief nagellak, ringen, oorbellen, schoenen en een badpak. ( Daar ben ik blijkbaar beter in… 😉 )

 4. looksbyesther schreef:

  Leuke wishlist! Een parasol en ligstoel wil ik ook wel! Helaas heb ik een balkon en ben ik bang dat een parasol er niet op past haha ligstoel natuurlijk wel

 5. Behalve die zak met uiltjes hebben wij zowat alles al in huis. Geef mij dan maar gewoon mooi weer – ik moet nog uitvogelen waar ik dit kan kopen. Misschien dan toch in zo’n uilenzak?

 6. Xaviera schreef:

  Die uiltjes rugzak is ge-wel-dig! 😀 Leuke dingen allemaal, een nieuwe parasol staat ook op mijn lijstje. Ik had zo’n supergoedkoop dingetje die bij één keer flink waaien al kapot was. :p

 7. zomersproetje84 schreef:

  Fijne wishlist :-). Ja ik vind je tas ook gaaf! Met een nieuwe tuinset maak je ons blij en een nieuwe bikini mag ook wel weer hihi of zal ik een keer voor een badpak gaan… Maar het meest blij ben ik met wat Thomas ook zegt met het mooie weer! Laat de lente/zomer maar komen!x

 8. Rianne schreef:

  Die rugzak is helemaal wow….

 9. Simone schreef:

  Aahw wat een schattige rugzak! En heerlijk de lente.. wij hebben een veranda en we moeten ook nog steeds een lounge set halen! Die schoentjes! Die zou ik ook echt kiezen haha met die soort van denim-look!

 10. Berte schreef:

  Op mijn wishlist voor komende zomer staat heel groot bovenaan: een Baan! Heeft geen bal met de zomer te maken, ach misschien ook weer wel. Het is hier namelijk niet te harden buiten in de zomer dus zonder baan/werk/vrijwilligerswerk zit je enigszins aan je huis gekluisterd vanwege de hitte.. niet een heel joepie vooruitzicht..

 11. kim schreef:

  Een ligstoel en parasol… Ik kan ook niet wachten tot het lekker weer wordt en we weer kunnen zonnen 🙂

 12. bentenge schreef:

  Wel ja, ik sluit me aan bij TP, geef mij maar zon, zodat ik op ene deken in het gras kan zonnen.

 13. Sammie schreef:

  Ohhh ja zo’n ligstoel is echt heerlijk! Lekker relax in de zon met een boekje en een verkoelend drankje.. Mmm zomer is nog zover weg 😦

 14. Myriam schreef:

  Hey Marion, een blije blog over de lente, daar word ik ook blij van!!! Ik kan ook niet wachten tot ik weer kan genieten van de zon in de tuin of op het terras. Die uilentas is de max!!

 15. Lies schreef:

  Leuke wishlist! Die schoenen zijn inderdaad super leuk!

 16. Carlijn schreef:

  Die sandaaltjes zijn echt heel leuk! Ik ben ook weer helemaal in de stemming, net met stofzuigen kwam ik de eerste mier van het jaar tegen, helemaal blij haha

 17. BySilke schreef:

  Oooh, superleuke rugzak! Ik heb zo’n zin in lente, maar nog meer in zomer 😦

 18. Marielle schreef:

  Wat een leuke spullen !!! Verwen je zelf er maar mee!!!

 19. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Leuke rugzak, zowel de huidige als die met uiltjes. Een ligstoel in de tuin mag zeker niet ontbreken, heerlijk.

  Leuke wishlist!

 20. minoesjka2 schreef:

  O, maar dat is inderdaad wel een hele leuke rugtas zeg!! En zo’n ligbed, ja, die staat al jaren in mijn droomlijst, het probleem is dat hij niet zo op mijn balkonnetje past ….. dus die blijft gewoon daar staan 😦 En verder staat er allen zon en warmte op mijn lijstje .

 21. joorloveswriting schreef:

  wauw wat een leuke wish lijst!!! 😀 Die uiltjes tas is echt geweldig!!! 😀 Ik wil graag ook een lig stoel.. lijkt me heerlijk voor in de zomer!

 22. Anne schreef:

  Ik heb die tas ook! Alleen dan in het donkerblauw.
  Hij is heel fijn, maar het is wel vervelend dat er nét geen A4 grootte dingen in passen.

 23. Anouk schreef:

  Wat een heerlijke, zomerse wishlist! Hierdoor kan ik helemaal niet meer wachten op het zonnetje. De rugtassen zijn super tof en origineel!

 24. anneleendebondt schreef:

  Oh die rugzak met uiltjes is super leuk!

 25. Dina schreef:

  Leuk lijstje! Deze zomer zou ik graag eens wat vaker jurkjes willen dragen, dus die staan hoog op mij wishlist. Voor de lente heb ik gewoon zin in een fijn t-shirt en een zonnebril.

 26. misssexandthecity schreef:

  Ik heb een aantal nieuwe jurkjes nodig in vrolijke kleurtjes en een kleine handtas in een zomerkleurtje 🙂

 27. Ik krijg echt heel veel zin in zomer door jouw wishlist. Kan het niet morgen al zover zijn?!

 28. Eric schreef:

  Wens alleen nog goed weer. En dan maar toeren met de motor 🙂 ☀ ☀ ☀

 29. Petra schreef:

  Zon! En ook een nieuwe tas. Liefst een cowboybag.

 30. Lauriëtte schreef:

  Mooie wishlist! Ik zou willen dat ik een grote tuin had waar ik in de zomer lekker kan genieten van de zon! Kan niet wachten totdat het weer lekkerder weer is!

 31. Joyce schreef:

  Oh ja die uilen tas is het helemaal, vind hem ook geniaal!!!

 32. Regina schreef:

  Wat een leuke items. Vooral de tas met uiltjes. Uiltjes zijn altijd goed 🙂

 33. visionarylifeee schreef:

  Die rugzak met uiltjes is echt geweldig zeg! In 1 klap verliefd op geworden haha. X

 34. heleen schreef:

  Bedankt voor de tip!

  1. Marion schreef:

   De tas heb ik al. Stoel en parasol krijg ik van papa en mama. Blijven de schoenen over. 😂😂😂

   1. heleen schreef:

    Nou fijn om te weten! welke maat?

 35. jackiedeklerk schreef:

  Ik heb zo’n ligstoel, maar ik kan gewoon niet liggen en nietsdoen…
  Maar ik ben echt toe aan lente, meer licht en zon en wat meer warmte

 36. Emily Lotus schreef:

  Aaah, die tassen! Super leuk!

 37. Miss Sentinelli schreef:

  Wat een fijne wishlist! Heerlijk he die lentekriebels :). Die tas met uiltjes is echt te cute!! Ik vind uiltjes echt helemaal geweldig hihi!

 38. Flavie schreef:

  Wat kijk ik uit naar het dragen van slippers… laat de lente maar komen! 🙂

 39. Laleh schreef:

  Ik kan eigenlijk niks bedenken.
  Heb ook nog verjaardagsgeld, maar ik weet nog niet wat ik wil.

  Leuke lijst heb jij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s