Loving Lazy Sundays #30

on

LLS10

Aangezien ik gisteren al The Lazy Sunday Tag ingevuld heb, kan ik het hier bij laten. Jullie weten tenslotte nu precies hoe mijn zondag eruit ziet en ook hoe ik er op een zondag bijloop: comfy outfit, knot op de kop en no make up on. Kan ik het vandaag lekker over iets anders hebben.

voetbal

Ga ik het ook niet over voetbal hebben dan? Ja, maar natuuuuuuuuuuuurlijk wel. Vitesse won gisteren haar zesde wedstrijd op rij! En nog verdiend ook. Vanmiddag om 16:45 uur een mooie wedstrijd: PSV – Ajax. Ik ga er geen geld op inzetten, maar als ik dat zou doen dan zou ik mijn centen zetten op een overwinning voor de thuisploeg. Denk niet dat Ajax een kans maakt vanmiddag. Om 13:00 uur trouwens ook een supermooie wedstrijd: Liverpool tegen Manchester City. Liverpool is altijd mijn favoriete Engelse ploeg geweest. Geweldig team, mooi stadion en een fantastische sfeer. Ik hoop dat ze winnen straks. Daarna Arsenal – Everton, ook een mooie. Als afsluiter dus PSV – Ajax. Kortom, voetbal, voetbal en nog eens voetbal.

005

Bloggers zijn echt de allerliefste mensen van de hele wereld. Kreeg ik een week geleden zomaar een kaartje van Sammie, nu kreeg ik deze ontzettend mooie kaart en al deze leuke spulletjes van Xaviera toegestuurd. Een heerlijk maskertje, een hart van hout en een zak vol met allemaal soorten thee. De kaart is zo ontzettend mooi, ik blijf er maar naar kijken. Ik heb ‘m uiteindelijk zelfs op mijn nachtkastje gezet. Prachtig. Dank je wel, Xaviera.

Sowieso ben ik vreselijk dankbaar de laatste dagen. Voor alles. Ik begin echt weer steeds meer te voelen. Dúrf weer meer te voelen, moet ik misschien wel zegen. De angst is er ook nog en die is zeker niet minder geworden, maar de rust, de kalmte en de acceptatie hebben dusdanig toegenomen dat die overheersen. Daardoor is er meer ruimte voor tevredenheid en vooral dankbaarheid. Dat laatste zorgt ervoor dat ik me echt weer een beetje gelukkig begin te voelen. Ook al zijn het maar momenten, ze zijn er wel en die momenten koester ik met heel mijn hart.

Dan had ik een paar dagen geleden nog een hint laten vallen bij Joyce. Die pikte ze gelukkig in aangeschoten toestand ook op en we hebben weer een date gepland: 18 maart a.s. gaan we Zoetermeer onveilig maken. Ik wilde eerst met de auto gaan. Tenslotte hoef ik ”alleen maar” de A12 af te rijden. Ja ja! Maar laten we niet vergeten dat de A12 twee kanten op gaat en ik weet niet of het zo is, bij de meeste snelwegen wel, die dingen willen nog wel eens splitsen. Vraag me niet waarom, maar het is nou eenmaal zo. Dat zou verboden moeten worden. Je zou gewoon een snelweg op moeten kunnen rijden en als de snelweg stopt, nou, dan ben je waar je wezen moet. Geen splitsingen, rare extra banen, sneaky afritten die je voor de gek houden en je gewoon weer de andere kant opsturen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus…. ik ga met de trein. Dat scheelt mij een hoop spanning en stress en dan weten we tenminste ook zeker dat ik onderweg niet van mijn route af kan wijken.

oprah2

Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties toen ik afgelopen week een keer schreef over de 21-Day Meditation Experience van Oprah & Deepak die op 16 maart a.s. begint. Echt supertof dat een aantal van jullie ook mee gaan doen!

022

Yankee Candle. Alweer? Ja, alweer. Gewoon. Omdat het kan. Even naar een foto met Yankee Candle waxtarts kijken. Nee, doe maar rustig aan. Het is zondag. We hebben alle tijd.

Ik kreeg trouwens net folders door de bus. Ja, folders. Op zondag! Terwijl ik ook nog eens een Nee/Nee-sticker op de deur heb!  Gekkigheid. Over Nee/Nee-stickers gesproken, 18 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. De link met de Nee/Nee-sticker? Geen idee. Hoe dan ook, verkiezingen en wat voor verkiezingen er ook zijn, ik maak altijd gebruik van mijn stemrecht. Ik moet me dus voor die tijd nog even verdiepen in alle materie oftewel de Kieswijzer invullen. Weet je wat, dat ga ik nu even doen. Lijkt me een goed plan.

Gooien we er nog even een confession overheen: I ♥ Justin Timberlake. Tenminste, zijn muziek dan hè. De knakker zelf ken ik natuurlijk niet. Fijne zondag allemaal. ♥

34 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jolet schreef:

  Wat leuk dat je die spulletjes zomaar hebt gekregen!

 2. Marielle schreef:

  GEWELDIG die leuke spulletjes!!! Echt lief van Xaviera en het zegt weer veel over jou! Elke dag een dankbaarheidsmomentje doe ik ook al ist soms lastig dat andere dingen kunnen overheersen.
  Wat leuk dat je weer een date hebt! Ennuh..het spoor gaat ook twee kanten op hoor ;-)…nee echt heel fijn en leuk voor je!

  Geniet van je zondag

  Groetjes

 3. De kieswijzer invullen met een knot op je hoofd schijnt schadelijk te zijn voor de maagspier. Trek je daar niks van aan, ik wil het gewoon meegeven.

 4. Lauriëtte schreef:

  Wat fijn om te horen dat je je zo goed voelt, maakt me heel erg blij! ❤ Geniet van je zondag!

 5. BySilke schreef:

  Hoe leuk dat je zulke fijne pakjes kreeg! Maakt je dag meteen een heel stuk leuker he 😀 Haha, ik moet altijd lachen om de reacties van Thomas Pannenkoek 🙂 Fijne zondag, lieve Marion!

 6. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat ontzettend lief van Xaviera en ja Justin’s muziek is zo heerlijk! Kan daar ook echt van genieten!

 7. CHRISTINE schreef:

  Fijne zondag Marion, je klinkt goed!! Veel plezier met de voetbal! Leuk, de cadeautjes! liefs.

 8. Haha, ik word altijd zo blij van jouw blogs. Toen je over voetbal begon dacht ik ff… Hmz… Maar ik blijf dan toch doorlezen. Dat stuk over de snelweg, hilarisch!
  Ik ken je hele geschiedenis niet, maar goed om te lezen dat het weer de goede kant op gaat.
  Liefs Tessa

 9. Lies schreef:

  Goh, ja ik moet me er ook nog in verdiepen ‘start kieswijzer op’. Fijne zondag! ❤

 10. IngridMoorenBlogs schreef:

  Stoer dat je met de trein durft…lijkt me ook weer een hele stap.Heel veel plezier alvast!

  1. Marion schreef:

   Ik vind het heerlijk in de trein. Even de controle uit handen geven, anoniem opgaan in de massa en ondertussen genieten van het mooie uitzicht. Geef mij een OV-jaarkaart en ik zit iedere dag in de trein!

   1. IngridMoorenBlogs schreef:

    Grappig….had ik niet verwacht van je nu.

    1. Marion schreef:

     Ik ben alleen bang voor mensen als ze tegen me gaan praten…. Dat doen mensen in de trein gelukkig niet zo vaak. 😀

 11. Eric schreef:

  Excelsior – Heerenveen was ook leuk 🙂

 12. Wow, die kaart is zoo mooi. Ja, ik kan er enkel mee instemmen dat bloggers ontzettend lieve mensen zijn. Ik blijf er mij over verbazen 🙂

 13. Xaviera schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je de kaart zo mooi vind, heel graag gedaan! Mooi ook dat je zo dankbaar bent en momenten van geluk voelt. Gezellig dat je naar Zoetermeer gaat, met de trein reizen vind ik altijd heerlijk om te doen! Ik heb mij ook aangemeld voor de Meditation Experience, ik ben heel benieuwd. De muziek van Justin is erg fijn! 🙂

 14. Sammie schreef:

  Wat leuk dat jullie zoetermeer onveilig gaan maken! Word vast weer een hele leuke dag 🙂 Goed om te lezen dat het weer de goede kant op gaat 🙂

 15. Liliane schreef:

  wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat 😀 dat je je steeds beter gaat voelen. Hou dat vast! ❤
  Fijne zondag nog, enjoy 🙂

 16. Myriam schreef:

  Heerlijk dat het wat beter gaat, Marion. Voetbal ai, ik mag er niet aan denken. Maar waarom niet als je dat leuk vindt. En van die bloggers dat kan ik alleen maar beamen. Wat ben ik blij dat ik dat wereldje beetje bij beetje leer kennen.

 17. maloubeld schreef:

  Goed om te horen dat het wat beter gaat!

 18. Carlijn schreef:

  Ik moet altijd zo lachen om jouw verhalen in de auto. En ik gniffel stiekem een heel klein beetje om de opmerking dat bloggers de liefste zijn, maar daarvoor moet je morgenochtend op mijn blog zijn. Hint hint wenkbrauwwiebel haha

 19. Lies schreef:

  Wat fijn om te lezen dat je je wat beter voelt! De Meditation Experience ben ik ook zo benieuwd naar. Ik hou van mediteren, maar voordat ik er bij jou over las had ik er echt nog nooit van gehoord. Ik ben daarom ook gelijk op de site gaan kijken. Folders op zondag krijgen is voor ons zo herkenbaar. Wij zijn er nu al zeker 3,5 jaar mee bezig dat we geen folders op zondag in de bus willen, maar telkens gaat het even goed en daarna bezorgen ze het toch weer op zondag. Bij jou is het ook inderdaad helemaal erg als je ook nog eens een nee/nee stickers hebt.

 20. Joyce schreef:

  Jawel ik pikte je hint zelfs aangeschoten op moehahahahaha geniaal geschreven 😂😂😂 ik heb er negatieve veel zin in je weer te zien meis, en de A12 is echt rechtdoor hoor moehahahahaha

  1. Marion schreef:

   Linksaf. Maak me niet gek nou…

 21. jackiedeklerk schreef:

  gezellig Zoetermeer onveilig maken 🙂
  en onverwachtse post ik hou daar echt van…

  Enne, gelukkig heb je geen geld op die wedstrijd gezet

 22. Pirre schreef:

  Wat leuk allemaal zeg! Fijn dat je de leuke momentjes zo waardeert, geniet ervan!

 23. Lonneke schreef:

  Wat onwijs lief gebaar zeg van andere bloggers om je deze lieve, mooie en bijzonder cadeautjes toe te sturen gewoon uit zichzelf. tegenwoordig zie je dat maar weinig mensen zijn altijd maar bezig met zichzelf fijn om te zien dat het ook anders kan. Ik hoop dat je vanavond heerlijk van je maskertje hebt genoten. Fijne avond nog en slaap lekker! xxx

 24. visionarylifeee schreef:

  Ben het volkomen met je eens: bloggers zijn zo ontzettend lief en geweldig, ook ik ben fan van ze 😉 ! En wat lief zeg dat je weer zo’n leuk pakketje hebt gekregen: je verdient het ook echt allemaal, dus ik begrijp het volkomen 😉 Ik ben trouwens ook blij om te horen dat het beter met je gaat en je weer wat lekkerder (of althans een stukje) in je vel gaat voelen. Keep up doing the good work beautiful lady. X

 25. Els schreef:

  Fijn om te lezen. Hopelijk heb je je met het voetbal vermaakt? Liep toch anders dan gedacht. Teminste voor mij dan. Fijne dag :-).

 26. Flavie schreef:

  Lucky you… maar de leuke spulletjes zijn jou zo van harte gegund 🙂
  Goed nummer!

 27. Wat lief dat je die spulletjes hebt gekregen 🙂 Geniet van je lazy sundays 😀

 28. joorloveswriting schreef:

  wauw wat leuk dat je die maskers enzo hebt gehad 🙂 en leuk dat je binnenkort naar Zoetermeer gaat!! 🙂 Zoetermeer is echt een super leuke stad 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s