Spontane Shoplog

collage

Zoals jullie aan mijn header kunnen zien ben ik weer eens bij de Action geweest. Ik ging voor een vaasje en kwam terug met een uiltje. En een mousepad. En een waxinelichthoudertje. Twee aanstekers. Drie kaarsen in de vorm van ronde stenen. Een kaars in de vorm van een vlinder. Oh ja, en dus dat vaasje. Het plan was om een hele mooie, maar eenvoudige header te maken. Met echte bloemen in een vaasje en een eenvoudig lichtje of kaarsje erbij en dat allemaal tegen een witte achtergrond. In plaats daarvan zitten jullie nu naar een uiltje te koekeloeren.

Die andere mooie, eenvoudige en rustgevende header komt nog wel, maar ik moest en zou nu iets anders bovenaan mijn blog hebben. Zo ben ik nou eenmaal. Als ik iets in mijn kop heb… Maar aangezien ik écht een mooie header wil maken, wil ik daar wel de tijd voor nemen en die tijd heb ik nu niet. Nou goed, die tijd heb ik wel, maar ik heb geen rust in mijn kont. Fotograferen is dan vrij zinloos. Behalve als je gewoon een foto van een uiltje maakt. Dan ben je namelijk in zeven seconden klaar. Klik. Fruts, flats, in de computer. Klik, nog een keer klik, beetje schuiven, wat extra licht, beetje kleur, klaar. Knip. Plak. Gaan met die banaan. Binnen 5 minuten heb je een nieuwe header. Maar nogmaals, die andere mooie, rustgevende header komt er ook nog.

De reden waarom ik geen rust in mijn kont heb is omdat ik morgen naar de bedrijfsarts moet. Ik weet dat het goed zal gaan, want het gaat het immers altijd, maar dat gerommel in mijn buik wil maar niet weg. Ik weet ook wel waarom. Morgen ga ik namelijk vertellen dat het beter met me gaat. Ik ben alleen als de dood dat hij het misschien niet goed hoort. Of niet goed begrijpt. Dat als ik zeg dat het beter met me gaat dat hij denkt dat ik beter ben. Of misschien nog niet helemáál beter, maar wel dat er nu een dusdanige tempo in zit dat ik zeker en vast op hele korte termijn weer flierefluitend rondloop. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Dat weet ik wel. Het maalt alleen een beetje door in mijn hoofd.

giet

Daarom ging ik vanmiddag een stukje wandelen. Onderweg kwam ik een geitje tegen. Het was nog een heel klein geitje. Echt lief en schattig. Er waren nog twee geitjes, maar die waren de hele tijd aan het vechten. Geef ze eens ongelijk. Als ik twee van die dingen op mijn kop had zou ik ook de hele dag aan het headbangen zijn.

Ik moest ook nog even naar de Hema, want ik ging een shirtje terugbrengen. Ik had een t-shirt gekocht met Be Happy erop en nog een ander t-shirt met Enjoy Today erop. Die eerste zat perfect, die tweede ietsje minder. Dan weet ik al hoe laat het is; die tweede ga ik dus nooit dragen. Gelukkig had ik de labeltjes er nog niet uitgeknipt en had ik ook de bon nog bewaard. Ik kon dus gewoon mijn geld terugkrijgen. Ja, ik word nog wel eens verstandig. Maar ja, dan loop je daar met een tientje in je portemonnee in de Hema. Ik kocht bijna weer een shirt, maar ik heb het niet gedaan. In plaats daarvan kocht ik waxinelichtjes met een geurtje. En wat voor geurtje!

018

Spring! Deze is echt heel erg lekker. Tenminste, wat ik door de verpakking heen kan ruiken. Ik heb ‘m nog niet gebrand. Ze hebben deze trouwens ook als geurkaars, zowel in een glaasje als in een jar. Als deze lichtjes goed bevallen ga ik die andere twee ook absoluut in huis halen.

Volgens mij ontstaat hier zomaar een spontane shoplog. Nee, dat kan niet, want ik heb de bonnetjes niet bewaard. Ik heb dus ook geen idee meer hoeveel het allemaal kostte. Ik kan wel even laten zien wat ik nog meer kocht.

028

Een kaars in de vorm van een vlinder. Ik heb ‘m nog niet uit de verpakking gehaald, want ik weet nog niet zeker of en wanneer ik ‘m ga gebruiken. Ik kocht deze trouwens niet bij de Hema, maar bij de Action.

024

Bij de Action kocht ik ook dit bolletje. Hier zat een soort handvat aan met houten kraaltjes. Die heb ik eraf gehaald, want dat was niet echt mijn ding. Hier dus het bolletje zonder waxinelichtje erin.

077

En hier het bolletje mét waxinelichtje erin.

040

Ook kocht ik nog deze chille mousepad. Lekker zennnnnnnn…… Ook bij de Action. Volgens mij kostte deze € 0,75.

053

Als laatste kocht ik deze vaas. Hij lag in zo’n rommelige bak bij het Kruidvat waar altijd van alles door elkaar ligt. Hij was afgeprijsd van € 6,99 voor € 2,99. Mooi meegenomen, want het is een erg mooi vaasje. Perfect voor de narcissen die we nu allemaal massaal in huis gaan halen.

Ondertussen heb ik geen idee meer waar ik dit artikel mee begon en waar ik het precies over wilde hebben. Hoe dan ook, ik ben weer ruim een uur verder en daar….. Jaaaa! Dat was het! Daar was het mij ook om te doen. Ik zat een beetje in de piepzak voor de afspraak met de bedrijfsarts morgen en ik had afleiding nodig. Nou, dat is bij deze mooi gelukt. Morgen zien we wel weer verder.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond. ♥

41 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Whaha! Deze had evengoed onsamenhangend relaas kunnen heten 😉
  Je hebt bij mij in ieder geval weer voor een lach gezorgd, heerlijk verhaal! En succes morgen, het komt vast goed!

  1. Marion schreef:

   Hahahaha, ja verdomd, je hebt gelijk!

 2. altijdangelique schreef:

  Met plezier gelezen.
  Veel succes morgen!

 3. moonandbear schreef:

  Je header is best leuk nu, maar veel succes met het maken van een andere hihi :). Leuk artikel heb je gemaakt, vind vooral die vaas van het Kruidvat erg mooi! 3 euro is echt koopje! :).

 4. Nicole schreef:

  Haha heerlijke afleiding volgens mij en dat uiltje.. jaloers!!!

 5. Svenja schreef:

  Wat een leuke items ❤ Ik ben vooral heeeel erg benieuwd naar de geur kaarsjes van de Hema. Maar als ze naar de lente ruiken kan het al bijna niet fout gaan!

 6. Flavie schreef:

  Wij gaan woensdag nog eens langs de Action… veel te lang geleden!
  De tea-cedar-lilly hebben wij hier staan met geurstokjes… ruikt heerlijk!

 7. Joyce schreef:

  Heerlijke Marion blog en het komt goed morgen dikke knuffel en succes 🙂

 8. BySilke schreef:

  Dat bolletje ziet er zo schattig uit! Veel succe hoor morgen!

 9. Marielle schreef:

  Leuk! Dat bolletje is schattig en die kaarsjes..klinkt goed! Hema had voorheen ook Magnolia die waren ook lekker!
  O…hihi dat uiltje

  SUCCES morgen

 10. rachelkromdijk schreef:

  je hebt erg leuke items gescoord ziet er goed uit, liefs

 11. Astrid schreef:

  Wat leuk al deze aankopen! Vooral dat geurwaxinelichtje. Een kaars in de vorm van een vlinder wauw, I love vlinders! Je header lijkt me ook wel tof. Ik ben blind dus kan hem niet zien maar het schijnt dat ik ook een uil ergens in mijn blogthema heb zitten.

 12. anneleendebondt schreef:

  Ik vind dat uiltje zo leuk en vrolijk! Echt heel leuke spulletjes!

 13. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leuke aankopen en zo’n muismat kocht ik laatst ook maar dan die met de roze bloemen. En je uiltje is leuk!! Succes morgen meis!

 14. Xaviera schreef:

  Hahaha dat stukje over headbangen! 😀 Leuke aankopen heb je gedaan. Dat uiltje is echt supercute, staat heel leuk in je header! Veel succes morgen bij de bedrijfsarts. X

 15. lauracollin schreef:

  Ik ga hier volgens mij even helemaal off-topic, maar ik vind dat je hele mooie foto`s maakt! Ik ben zelf erg slecht in foto`s maken en stiekem wel een tikkeltje jaloers op jouw foto-maak-kwaliteiten…

  P.s: Ik vind het uiltje leuk.

  1. Marion schreef:

   Ahw, dat vind ik wel leuk om te horen. Dank je wel! Ik moet zeggen dat die hele goede camera die ik van mijn zus gekregen heb ook wel een beetje meehelpt hoor 😉

 16. Lonneke schreef:

  Leuk je spontane shoplog. Ik vind de kaars in de vorm van een vlinder erg mooi, komt omdat ik heel veel met vlinders heb en het symbool.

 17. Hihi leuk artikel! En tof dat uiltje :). Succes bij de bedrijfsarts!

 18. Wat een leuk uiltje zeg! Het is ook een mooie header geworden, vind ik.
  Succes alvast bij de bedrijfsarts!

 19. Carlijn schreef:

  Ze zouden je van de action moeten sponsoren. Jij haalt daar zo veel leuke spulletjes vandaan altijd. Ik ga morgen of later deze week weer, troepjes inslaan 🙂

  Volgend mij zijn dit echt de minst goed lopende zinnen ooit, maar ik ben moe en kan niet slapen. Dan mag het

 20. Carlijn schreef:

  Vergeet ik je helemaal succes te wensen. Gaat helemaal goed komen! Ik heb nog een tip voor je als het gaat beter zeggen toch niet helemaal lekker voelt. Als je er eens het gaat wat beter van maakt. Kleine nuancering maar dan weet je zeker dat je niet volgende week al de werkvloer op wordt gejaagd

 21. beaunino schreef:

  Succes morgen hoor.

 22. Els schreef:

  Wat een lief geitje :-). Ik hou van geitjes. De nieuwe header is leuk :-).

  Succes vandaag!

 23. Succes met de afspraak straks. We zullen er met z’n allen bij zijn om je te steunen !

 24. joorloveswriting schreef:

  succes vandaag!!! 🙂 en leuke dingen heb je gekocht!! 🙂

 25. vanharselaar88 schreef:

  Oh wat een ontzettend leuk uiltje heb je gekocht! Ik heb vandaag eigenlijk niet zo heel veel te doen en ik ben eigenlijk een beetje geneigd om in de auto te springen en naar de Action te rijden om er ook eentje te halen, haha.

  Heel veel succes vandaag bij de bedrijfsarts! Ik hoop dat hij heel blij is met je vorderingen en er niet meteen allerlei hopen of eisen aan op gaat hangen, zodat jij lekker op jouw tempo door kan gaan met beter worden! 🙂

 26. Wat een super leuke items heb je gescoord zeg! En awwww je header<3 Ik vind hem mega tof. Succes vandaag!

 27. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Mooie foto’s Marion en een heel leuke shoplog.

  Succes vandaag hopelijk gaat alles oke.

 28. Myriam schreef:

  Dat uiltje is de max Marion. Wat je schrijft over de bedrijfsarts is zo herkenbaar. Beter, gelukkig, maar nog lang niet in staat om terug aan de slag te kunnen. Maar zouden ze het wel begrijpen. Dat speelt ook altijd door mijn hoofd als ik op controle moet. Binnenkort weer, maar ik weet nog niet wanneer precies. Veel sterkte. Het komt goed; En je blogpost was super

 29. Jenn schreef:

  Wat een superleuk uiltje! Succes morgen!

 30. Saar schreef:

  Succes morgen lieve Marion! Wat een leuke dingen heb je allemaal weer gekocht. Zo word je blij van kopen zonder veel geld uit te geven 😀

 31. Madeleine schreef:

  Wat een leuke items heb je gescoord 🙂 Ik vind je uiltje als header echt geweldig!

 32. Bertine schreef:

  haha ik kom ook altijd met meer thuis dan de bedoeling is! die laatste vaas is heel gaaf trouwens. en dat uiltje (in je header) is echt cute!

 33. Wat is die mousepad mooi! Zou ik ook goed kunnen gebruiken. En dat geitje wil ik ook. Dju, dat verkopen ze niet in de Action 😀

 34. Rebecca schreef:

  Ik vind je header gezellig! Ik houd van uiltjes 😀
  Leuke aankoopjes heb je gedaan!

 35. Mooie aankoopjes, dat geitje is cute ^^

 36. Sammie schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht en dat uiltje is erg gezellig!

 37. Sophie schreef:

  Wauw, de vaas heeft een mooie leuke vorm!

 38. Lies schreef:

  Die vaas is echt heel erg leuk! Dat kaarsje en bolletje zijn ook echt heel erg schattig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s