The Big Wishlist

wishlist

Onlangs somde ik een paar wensen op die ik voor de komende lente en zomer heb. Dat was een vrij kort en bescheiden lijstje. Ik merk dat nu mijn zelfbeeld met de dag positiever wordt, ik ook wat verder durf te kijken dan dat kleine bescheiden lijstje. Ik mag ook best wensen hebben die groter zijn. Of duurder. Of dingen die ik helemaal niet nodig heb. Of zelfs dingen die niet haalbaar zijn. Het is tenslotte een wishlist, niet een wat-heb-ik-nodig-om-te-overleven-lijstje. Mijn lijstje is in korte tijd dan ook best een stuk langer geworden. Vergeet dat vorige lijstje dus maar, hier is The Big Wishlist.

kaars

Tranquillity Scented Candle van Neom
Tsja, wat moet ik hiervan zeggen? Ik heb op dit moment echt genoeg geurkaarsen, maar deze wil ik gewoon heel graag hebben. Een bijzondere kaars die enkel natuurlijke oliën bevat en een heerlijke lavendelgeur heeft. Zalig! Nog even geduld. Voor nu heb ik nog genoeg. Deze kaars kan je onder andere bij Heavenly Pure bestellen.

Honey Touch bodybutter van Rituals
Deze rook ik laatst voor het eerst en ooooooooooh my goodness me, wat is dat een lekkere geur. Nu heb ik natuurlijk al belachelijk veel verzorgingsproducten en dat is dan ook de reden dat deze voorlopig nog even op de lijst blijft staan. Ik heb genoeg. Wie bewaard of spaart heeft wat. Of iets in die richting.

rugzak

Rugzak
De uiltjestas. Ja, hij is en blijft leuk, maar ook deze blijft voorlopig op de lijst staan. Ik heb ondertussen namelijk al een rugzak gekocht. Niet zo leuk als de uiltjestas, maar wel een hele mooie. Hij is ook nog eens van bio-cotton, dus daar ben ik helemaal tevreden mee. De uiltjestas is onder andere hier verkrijgbaar.

Parasol en ligstoel
Deze staan er nu nog op, maar dat duurt niet al te lang meer. Mijn lieve ouders vingen de hint in mijn vorige artikel heel goed op. Ik krijg deze twee als cadeau voor mijn verjaardag. Is dat niet superlief?

Eau de toilette
Ik wil op zoek naar een nieuw geurtje voor het komende voorjaar. Laatst deed ik mijn oude geurtje op en meteen kwam het gevoel van een jaar geleden omhoog. Ik voelde weer de depressie, de somberheid, het uitzichtloze en hoewel het een heerlijke geur is, ik wil daar nu even niet aan herinnerd worden. Op zoek naar een nieuw geurtje dus.

sandaa

Sandaaltjes
Deze sandaaltjes van Toms staan ook nog op mijn lijst. Al heeft mijn zus onlangs wel geïnformeerd naar mijn schoenmaat…..

Leren paardrijden
Dat zal altijd een wens blijven. Met mijn liezen is paardrijden helaas geen optie meer. Deze blijft dus voor eeuwig op de lijst staan. Gelukkig heb ik twee jaar geleden nog de kans gehad om stapvoets een rit door het bos te maken en daar heb ik echt enorm van genoten. Mooie herinnering.

mok

Green Girl Mok Blond Amsterdam
Deze stond al een poosje op mijn lijst. Het verboden lijstje in mijn hoofd welteverstaan. Ik vond namelijk dat deze niet op mijn lijstje mocht staan, omdat ik onlangs al een Blond Amsterdam mok had gekocht. Hoe dan ook, hij staat nu op de lijst, maar hij gaat er vanmiddag alweer vanaf. Ik heb ‘m namelijk gisteren besteld bij bol.com.

Stappenteller
Hetzelfde geldt voor een stappenteller. Ik heb erg veel last van mijn gewrichten de laatste tijd en ondanks de pijn merk ik dat het beter is voor mij om meer te bewegen. Het liefst zou ik gaan zwemmen, maar dat kan niet vanwege mijn liezen. Ik wil dus meer gaan wandelen en als motivatie kocht ik een eenvoudige stappenteller. Alleen een stappenteller, niet zo’n ding met alles erop en eraan. Ik heb namelijk geen enkele behoefte om te weten hoeveel calorieën ik verbruik op een dag. De stappenteller wordt, net als de Green Girl mok, vanmiddag bezorgd.

Loopschoenen
Als ik meer wil gaan wandelen is het verstandig om een paar goede wandelschoenen aan te schaffen. Ik heb twee spaarboekjes van de Albert Heijn vol en van dat geld wil ik een paar goede schoenen gaan kopen.

hangstoel

Een hangstoel
Dit lijkt me nou zo ontzettend relaxt. Vraag is natuurlijk wel of het echt zo relaxt zit als het eruit ziet. Kans is groot dat als ik erin ga zitten ik meteen achterover kukel. Buiten dat, waar hang je zo’n ding aan op? Deze blijft dus voorlopig ook nog even op The Big List staan!

Leuk zo’n wishlist, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk gewoon dat we gezond en gelukkig zijn. Dat is de grootste wens van allemaal en die zal altijd als allerbelangrijkste bovenaan het lijstje blijven staan. ♥

40 reacties Voeg uw reactie toe

 1. justfemz schreef:

  Ik heb jaren zo’n hangstoel in mijn slaapkamer gehad. Die dingen zitten zo lekker! Kun je gewoon met een speciale haak in t plafond boren. In Amsterdam zit een leuk zaakje wat alleen maar deze dingen & hamgmatten verkoopt. Echt een aanrader om daar een kijkje te gaan nemen! 😊

 2. Bloem schreef:

  Wat een leuke lijst Marion!

 3. Marielle schreef:

  superleuk! nou en wie weet komen de schoenen wel 😉
  Over het paardrijden, zo sneu voor je..ik had alle kansen maar kan het ook nu niet meer (dom van me) en jij wilt het graag en kan het niet door deze ziekte! zo jammer……omdat je zo van de natuur houdt, zou een toch in een huifkar iets zijn om eens te doen of trekt dat niet?

  Wat gaaf dat je weer dingen besteld hebt!! Het jezelf gunnen!! Knap!!!
  Leuke lijst weer!!

  Oh..een nieuwe geur uitkiezen, ben benieuwd!
  groetjes!

 4. Jenn schreef:

  Mooie lijst! Goeie wandelschoenen zijn echt geen overbodige luxe als je veel wandelt idd. Die blondmok en de uiltjestas vind ik super!

 5. kim schreef:

  Een Blond mok, super leuk! Ik heb er paar jaar geleden twee gekocht. Eentje ging na een week stuk (foutje van mijn vader), ah ik baalde zo erg. Uit die andere drink ik nog dagelijks 🙂
  Goed dat je hem al besteld heb. Lief voor jezelf zijn!

 6. esthergeertsma schreef:

  Ah heerlijk een hangstoel! Helaas past die niet op mijn balkonnetje. De blond mok is ook zo leuk! Ik heb ook nog een blond mok waar ik dagelijks uit drink.

 7. misssexandthecity schreef:

  Op mijn wishlist staat, nieuwe loopschoenen, een Garmin uurwerk voor mijn looptrainingen met hartslagmeter 🙂 en nieuwe lentejurkjes,…..nieuw zomerparfum en sandalen,……budgetair een aanslag dus 🙂

 8. Xaviera schreef:

  Wat een mooie wishlist! Lief dat je die parasol en het ligbed van je ouders krijgt. 🙂 Die geurkaars lijkt mij heerlijk ruiken.♥ Fijn dat je die mok en stappenteller al binnenkrijgt vandaag!

 9. christine schreef:

  hoi Marion,

  wat een leuke lijst! De sandalen in het wit zijn ook heel mooi….moet me beheersen ze niet te bestellen…oef…
  Ook de uiltjestas is tof!
  Goed bezig en natuurlijk ..onze gezondheid is het allerbelangrijkste!

 10. Myriam schreef:

  Ik word helemaal blij van je wishlist. Die laat zien dat het beter gaat met jou, Marion.
  Gek hoe geuren ons terug kunnen katapulteren in de tijd, net zoals muziek. Allez bij mij is dat toch zo. Zelf ben ik gek van Mei Dao body cream van Rituals, en van Narcisso Rodriguez L’Eau for Her parfum 🙂

 11. BySilke schreef:

  Wat een leuke lijst 😀 Die hangmat ziet er ook echt gaaf uit, misschien aan een haak in je plafond? Trouwens Marion, je bent bijna aan de 200 volgers!

 12. Laura schreef:

  Je moet altijd wensen blijven houden. Want dan kun je ervan dromen, en dromen is goed voor de mens. Je mag zelfs nog wat meer of iets groters wensen!

 13. Saar schreef:

  Die sandalen zijn geweldig en die hangstoel ook. Ik ga ze even op mijn wishlist gaan zetten (al is het wel een ander model sandaal dat ik nu op die website heb zien staan)

 14. OMG! Die schoenen zijn fantastisch! Ik ben verliefd :O

 15. Marielle schreef:

  ps ik las dat Toms sinds februari oid ook tassen heeft, en elk exemplaar staat gelijk aan een schone en veilige bevallingskit voor (bijna) moeders in India!

 16. Saskia schreef:

  Mooie lijst met toch wel allemaal haalbare dingen.
  Zo heerlijk om regelmatig even lekker weg te dromen met dingen die je allemaal zou kopen als er een bak geld binnen kwam varen…

 17. Lies schreef:

  Die stoel lijkt mij echt heel lekker comfi! Leuke lijst, die schoenen vind ik ook nog steeds heel erg leuk!

 18. Nicetobeout schreef:

  Leuk om zo’n lijstje te maken! Hoewel ik een beetje Blond moe ben vind ik de mok wel erg leuk. De uiltjes rugzak ook. En wat je zegt over geuren ja, die kunnen je in 1 klap een bepaald gevoel geven. Bijzonder.

 19. Sammie schreef:

  Had al gezien dat je de blond mok besteld had, hele goede keus, blond is altijd de juiste keus 😉 Paardrijden heb ik 12 jaar gedaan, kan heerlijk zijn zeker als je buiten vrij mag rijden maar in een bak gaat het uiteindelijk vervelen, vond ik dan 🙂

 20. Carlijn schreef:

  Zo’n stoel lijkt me heerlijk. En wat fijn dat je wat mag wensen van jezelf. En meteen iets leuks koopt. Dat heb je verdiend

 21. My Little Happiness schreef:

  Leuk die stoel! Heerlijk vind ik het altijd zulke lijstjes maken! Het hoeft niet eens in je bezit te zijn maar het ermee bezig zijn alleen al is een lekkere afleiding! Die blond mok is echt leuk ook!

 22. Dita schreef:

  Wat leuk! Ik wil ook graag weer een nieuwe mok van Blond. Zal toch eens kijken op bol.com.

 23. Stuur een brief naar Sinterklaas, Marion, en je zult zien…

  1. Marion schreef:

   Geef mij het adres, Mr. Pancakeman!

   1. Volgens B-post: Sinterklaas
    Spanjestraat 1
    0612 Hemel

 24. joorloveswriting schreef:

  Leuke dingen staan op je wishlist! 🙂
  Oeiii die blond mok is echt geweldig! ♥

 25. Joyce schreef:

  Die hangstoel, LOVE!! Misschien raar maar ik ben echt heel benieuwd naar welke eau de toilette geurtjes jij zou kiezen, je kan zoveel afleiden van het geurtje wat mensen kiezen 🙂

  1. Marion schreef:

   Vorig jaar had ik my life van Esprit en Eve van Jill Sanders. Ik heb nu een proefje van Pleasures van Estee Lauder en Miss Dior. Wordt nog lastig. 🙂

   1. Joyce schreef:

    Miss Dior!! Ow die is echt heerlijk!! Ben zo ie zo een Dior addict hahahaha 🙂

 26. Madeleine schreef:

  Wat een heerlijk lijstje 🙂 Liefde voor Blond Amsterdam!!!! Als je ooit in eens in Amsterdam bent, raad ik je aan om langs de Blond winkel te gaan, super leuk 🙂

 27. Dina schreef:

  Die hangstoel: ECHT DOEN! Wij kochten een paar jaar geleden zo’n hangstoel voor M.’s moeder en die heeft ‘m in de woonkamer opgehangen. Echt ge-wel-dig!

 28. tessaor schreef:

  Leuk dat je dit deelt… En bizar hè, wat een geur soms dan doen…

 29. Estrella schreef:

  Die sandalen en die hangstoel, love!

 30. Lonneke schreef:

  Zo’n hangstoel lijkt mij ook zo heerlijk!

 31. Deisy schreef:

  O wauw: wat sluit je het mooi af zeg ❤ En die wens gaat ook zeker weten in vervulling topper! Leuk trouwens dat je die blond mok en stappenteller hebt gekocht. Ik wil ook graag een stappenteller kopen, maar twijfel altijd een beetje. Nu zet je mij toch weer aan het denken 🙂 X

 32. Flavie schreef:

  De hangstoel vind ik super… zou ik ook wel willen… moet zalig zijn om in te ‘hangen’!

 33. jackiedeklerk schreef:

  wat een heerlijke wish list…
  Geurkaarsen, ik hou er van… Die van Rituals vind ik ook erg lekker…
  Een stappenteller is leuk, ik heb maar een prut dingetje maar het is echt leuk te zien aan het einde van de dag (vooral als het aantal ook ergens op lijkt)

 34. anneleendebondt schreef:

  Haha bij mij staan er ook altijd geurkaarsen op men verlanglijstje! 😉 en die Blond Amsterdam mok is zoo leuk!

 35. Miss Sentinelli schreef:

  Mooie wishlist!! Aah geurkaarsen, heerlijk :)! En die hangstoel is echt gaaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s