Happy Stuff #1

happystuf

Man, ik word steeds blijer. Ik word blij van thee. Van theemokken. Van geurkaarsen. Van waxmelts. Van wandelen. Van post. Van mijn pen met bloemetjes. Van Peter. Van t-shirts met streepjes. Van Instagram. Van massages. Van lentekriebels. Van mijn minion-pyjamabroek. Van bloemen. Van goede verzorgingsproducten. Van het gesprek dat ik had met een jongen die verstandelijk gehandicapt is. Van mijn kettingen met edelstenen. Van een spontane koffiedate met een vriendin. Van cadeautjes krijgen. Van cadeautjes geven. Van de goede gesprekken met Peter. Van minion-quotes. Van belastingaangifte doen. Van mijn gekregen boeddhabeeldje. Van innerlijke rust. Van onze gedoogkat. Van muziek. Van hernieuwd contact met iemand die ik uit het oog verloren was. Van mediteren. Van mijn Be Happy t-shirt. Van de beslissing om niets te veranderen aan mijn medicatie. Van mijn opgeruimde kast. Van knopen doorhakken. Van paarse krokusjes. Van pannenkoeken met stroop. β™₯

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

30 Reacties

Wat een blijheid! πŸ˜€ Word ook helemaal happy van dit positieve lijstje. Vraag me wel af hoe je happy kan worden van een belastingaangifte! Werd er dit jaar toch niet zo vrolijk van haha

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: