100 Happy Days #2

collage

Het zal velen van jullie ontgaan zijn, maar ik heb er ondertussen alweer een tweede editie van de 100 Happy Days Challenge op zitten. Ik begon op 24 november 2014 met de eerste foto en sloot de challenge af met foto nummer 100 op 6 maart 2015. Nu ga ik natuurlijk niet alle 100 foto’s hier laten zien, maar het leek me wel leuk om een samenvatting te maken. Waar werd ik in die 100 dagen nou het meest blij van?

Here we go!

geurkaars

Waxmelts en geurkaarsen. Ontzettend veel foto’s kwamen er hiervan voorbij. Ik moet ook wel een klein beetje toegeven dat ik hierin ietwat ben doorgeslagen. Voorlopig komen er dan ook even geen nieuwe geurkaarsen of waxmelts bij.

thee

Thee! Dat kon natuurlijk niet missen. Ook daar is trouwens ondertussen een stopverbod op gekomen. Geen nieuwe thee meer kopen. Absoluut niet! Eerste de 33 soorten die ik in huis heb opmaken.

minions

Minions! Wie wordt er nou niet blij van Minions? Bananaaaaa!!!!

metiem

Me-Time. Ik ben er ontzettend goed in geworden de afgelopen maanden. πŸ˜€

post

Lieve post. Ik heb jarenlang eigenlijk geen post gehad en ook niet verstuurd. Ik vond het allemaal maar onzin die kaartjes. Maar oh oh oh, wat ben ik daarvan teruggekomen. Het is zo fijn om af en toe een lief gebaar op je deurmat te vinden. Dat maakt je dag weer helemaal goed.

natuur

De natuur! Ik werd er heel erg blij van de afgelopen maanden. Niet alleen van het zonnetje wat weer schijnt, maar ook van de paar dagen sneeuw die we hebben gehad.

mzuiek

Muziek. Muziek. Muziek. Muziek. Wat hou ik toch ontzettend veel van muziek.

pannenkok

Last but not least: pannenkoeken!!! Naturel pannenkoeken. Pannenkoeken met stroop. Gevulde pannenkoek met gesmolten kaas. Nomnomnomnomnom The Bomb!

Dat was in het kort een overzicht van mijn tweede editie van de 100 Happy Days challenge. Ik vond het wederom erg leuk om te doen. Even een extra momentje stilstaan bij de dingen die me op dit moment gelukkig maken.

Wat heeft vandaag bij jou al een glimlach op je gezicht getoverd? β™₯

29 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Carlijn schreef:

  Leuke foto’s!

  Ik werd blij van het bijles geven vandaag. Op de fiets in het zonnetje, zomerjas en zonnebril. Twee van mijn favo leraren weer eens gesproken en zelfs uitgesproken dat het niet zo goed gaat en waarom dan niet. Dat is voor mij een hele stap en ik kreeg hele lieve reacties.

 2. Monique schreef:

  Wat een leuk verhaaltje weer joh! Gezellige klets πŸ™‚
  Dat van die thee herken ik ook wel. Heb zoveel soorten in huis en maar nieuwe kopen..steeds maar weer.
  Vandaag werd ik heel blij van mijn kids die vanmorgen allebei heel trots keurig op tijd hun kleren al aan hadden getrokken omdat we vroeg weg moesten πŸ™‚

  Fijne dag!

 3. joorloveswriting schreef:

  Wat een leuk om zo je overzicht te zien van je challenge!!! πŸ™‚ ik wilde ook nog zo’n challenge doen… Zo 33 soorten thee.. haha best veel… πŸ™‚ Dat is ook een goeie om te kijken naar wat je gelukkig maakt… Ik werd gelukkig vandaag van het mooie weer… πŸ™‚ heerlijk dat zonnetje πŸ˜€

 4. Myriam schreef:

  Heel mooie foto’s en happy things. Bij mij was het vandaag de stralende zon!!!

 5. Simone schreef:

  pannenkoeken!! πŸ˜€ Daar kun je mij ’s nachts voor wakker maken. En minions, ook een van mijn favorieten. Leuk he als je af en toe eens een lief kaartje in de bus krijgt. Ik snap wel dat je daarvan terug gekomen bent! En ook kei goed dat je de positieve dingen bekijkt! πŸ˜€

 6. Kelly schreef:

  Leuke foto’s, en lekker die pannekoeken. Hmm!

 7. Lonneke schreef:

  Wat een hoop foto’s leuk om te zien!

 8. Xaviera schreef:

  Wat leuk om dit zo in een overzicht te zien! Het zijn allemaal dingen waar ik ook heel blij van word. πŸ˜€ Wauw, inmiddels al 33 soorten thee? Heerlijk! Pannenkoeken, die heb ik lang niet meer gegeten zeg. Daar moet gauw verandering in komen.

  1. Marion schreef:

   27 maart schijnt het pannenkoekendag te zijn! πŸ˜€

 9. Saar schreef:

  Leuk jouw overzichtje! Ik had er eigenlijk niet op gelet, maar ik herken de foto’s wel van op instagram. Lijkt me leuk om ook nog een keer te doen. Ik maak ook genoeg foto’s voor instagram haha!

 10. jackiedeklerk schreef:

  Al 2x keer, WOW
  ik heb ook zitten denken of ik nog eens een ronde zou doen is zo leuk…
  En, ik wee zeker dat er echt elke dag iets is wat je blij maakt…

 11. Sammie schreef:

  Leuk zo’n samenvatting! Die waxmelts verbazen me niks,. die zie ik inderdaad regelmatig bij je voorbij komen πŸ™‚ Ben heel benieuwd of je je aan je stop verbod van thee gaat houden, hahaha zou mij niet lukken πŸ˜‰

 12. Jenn schreef:

  Leuk dat je een tweede keer de challenge gedaan hebt πŸ™‚

 13. quinnnny13 schreef:

  echt leuk die minions

 14. Dita schreef:

  Wat een leuke en mooie foto’s! πŸ™‚

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een mooi overzicht en goed dat je de challenge al 2x hebt volbracht! De kleine van mijn beste vriendin bracht vandaag een glimlach op mijn gezicht

 16. beaunino schreef:

  De zon:-D heerlijk was ‘ie!

 17. Heel erg leuk om te lezen. Ik werd heel erg blij van het zonnetje en mijn fijne klasgenoten. (En de lessen die uitvielen, maar shhhhht! πŸ˜‰ )

 18. Marielle schreef:

  wat een leuk overzicht!! En ik word ook blij van het fotootje rechts bij je instagramfoto;s..die over het zwemmen!! super!

 19. Joyce schreef:

  Bij mij zijn mijn katten toch wel een constante bron van geluk en een mooie zonsopkomst zoals vanmorgen: compleet met alle kleurschakeringen om een uurtje of 6 πŸ˜€

 20. Heerlijk Happy overzicht. Die pannenkoeken. Yammie! Ik ben in staat mijn bed uit te kruipen om ze te bakken. Die theeverslaving…. heel herkenbaar. Mijn Happy moment van vandaag? De zon natuurlijk en mijn opgeladen tandenborstel πŸ™‚

 21. Madeleine schreef:

  Wat een heerlijke foto’s. πŸ™‚ word er blij van!

 22. esther schreef:

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk me-time ik zou het wat vaker moeten doen, en thee kan ik ook wel de hele dag drinken zo lekker<3

 23. Elke keer als ik een minion zie zoals in de stad, tv enz moet ik aan jou denken πŸ™‚ Van een lekkere thee kan ik trouwens ook heel blij worden x

 24. anneleendebondt schreef:

  Wat een mooie foto’s! Stralen allemaal veel geluk uit! πŸ˜‰ en die pannenkoeken, yummie! πŸ™‚

 25. Flavie schreef:

  Allemaal happy-foto’s… super om te zien!

 26. Miss Sentinelli schreef:

  Echt een super leuke challenge en top dat je het helemaal af hebt gemaakt! Mooie foto’s heb je geplaatst, daar word je echt vrolijk van :). Me-times zijn echt fijn he :D.

 27. Lies schreef:

  Leuke foto’s! Ik ga ook eens zo’n challenge doen, eens bewust kijken waar ik blij van word πŸ™‚

 28. Villasappho schreef:

  Ik rommel door al je ingevulde tags heen (geen zin vandaag je kent het wel) pannenkoeken en minions altijd goed! Ik zoek nog even verder naar welke ik ga invullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.