Persoonlijk

100 Happy Days #2


Getagd: , , .

collage

Het zal velen van jullie ontgaan zijn, maar ik heb er ondertussen alweer een tweede editie van de 100 Happy Days Challenge op zitten. Ik begon op 24 november 2014 met de eerste foto en sloot de challenge af met foto nummer 100 op 6 maart 2015. Nu ga ik natuurlijk niet alle 100 foto’s hier laten zien, maar het leek me wel leuk om een samenvatting te maken. Waar werd ik in die 100 dagen nou het meest blij van?

Here we go!

geurkaars

Waxmelts en geurkaarsen. Ontzettend veel foto’s kwamen er hiervan voorbij. Ik moet ook wel een klein beetje toegeven dat ik hierin ietwat ben doorgeslagen. Voorlopig komen er dan ook even geen nieuwe geurkaarsen of waxmelts bij.

thee

Thee! Dat kon natuurlijk niet missen. Ook daar is trouwens ondertussen een stopverbod op gekomen. Geen nieuwe thee meer kopen. Absoluut niet! Eerste de 33 soorten die ik in huis heb opmaken.

minions

Minions! Wie wordt er nou niet blij van Minions? Bananaaaaa!!!!

metiem

Me-Time. Ik ben er ontzettend goed in geworden de afgelopen maanden. πŸ˜€

post

Lieve post. Ik heb jarenlang eigenlijk geen post gehad en ook niet verstuurd. Ik vond het allemaal maar onzin die kaartjes. Maar oh oh oh, wat ben ik daarvan teruggekomen. Het is zo fijn om af en toe een lief gebaar op je deurmat te vinden. Dat maakt je dag weer helemaal goed.

natuur

De natuur! Ik werd er heel erg blij van de afgelopen maanden. Niet alleen van het zonnetje wat weer schijnt, maar ook van de paar dagen sneeuw die we hebben gehad.

mzuiek

Muziek. Muziek. Muziek. Muziek. Wat hou ik toch ontzettend veel van muziek.

pannenkok

Last but not least: pannenkoeken!!! Naturel pannenkoeken. Pannenkoeken met stroop. Gevulde pannenkoek met gesmolten kaas. Nomnomnomnomnom The Bomb!

Dat was in het kort een overzicht van mijn tweede editie van de 100 Happy Days challenge. Ik vond het wederom erg leuk om te doen. Even een extra momentje stilstaan bij de dingen die me op dit moment gelukkig maken.

Wat heeft vandaag bij jou al een glimlach op je gezicht getoverd? β™₯

29 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s