100 Happy Days #2

collage

Het zal velen van jullie ontgaan zijn, maar ik heb er ondertussen alweer een tweede editie van de 100 Happy Days Challenge op zitten. Ik begon op 24 november 2014 met de eerste foto en sloot de challenge af met foto nummer 100 op 6 maart 2015. Nu ga ik natuurlijk niet alle 100 foto’s hier laten zien, maar het leek me wel leuk om een samenvatting te maken. Waar werd ik in die 100 dagen nou het meest blij van?

Here we go!

geurkaars

Waxmelts en geurkaarsen. Ontzettend veel foto’s kwamen er hiervan voorbij. Ik moet ook wel een klein beetje toegeven dat ik hierin ietwat ben doorgeslagen. Voorlopig komen er dan ook even geen nieuwe geurkaarsen of waxmelts bij.

thee

Thee! Dat kon natuurlijk niet missen. Ook daar is trouwens ondertussen een stopverbod op gekomen. Geen nieuwe thee meer kopen. Absoluut niet! Eerste de 33 soorten die ik in huis heb opmaken.

minions

Minions! Wie wordt er nou niet blij van Minions? Bananaaaaa!!!!

metiem

Me-Time. Ik ben er ontzettend goed in geworden de afgelopen maanden. πŸ˜€

post

Lieve post. Ik heb jarenlang eigenlijk geen post gehad en ook niet verstuurd. Ik vond het allemaal maar onzin die kaartjes. Maar oh oh oh, wat ben ik daarvan teruggekomen. Het is zo fijn om af en toe een lief gebaar op je deurmat te vinden. Dat maakt je dag weer helemaal goed.

natuur

De natuur! Ik werd er heel erg blij van de afgelopen maanden. Niet alleen van het zonnetje wat weer schijnt, maar ook van de paar dagen sneeuw die we hebben gehad.

mzuiek

Muziek. Muziek. Muziek. Muziek. Wat hou ik toch ontzettend veel van muziek.

pannenkok

Last but not least: pannenkoeken!!! Naturel pannenkoeken. Pannenkoeken met stroop. Gevulde pannenkoek met gesmolten kaas. Nomnomnomnomnom The Bomb!

Dat was in het kort een overzicht van mijn tweede editie van de 100 Happy Days challenge. Ik vond het wederom erg leuk om te doen. Even een extra momentje stilstaan bij de dingen die me op dit moment gelukkig maken.

Wat heeft vandaag bij jou al een glimlach op je gezicht getoverd? β™₯

29 thoughts on “100 Happy Days #2

 1. Leuke foto’s!

  Ik werd blij van het bijles geven vandaag. Op de fiets in het zonnetje, zomerjas en zonnebril. Twee van mijn favo leraren weer eens gesproken en zelfs uitgesproken dat het niet zo goed gaat en waarom dan niet. Dat is voor mij een hele stap en ik kreeg hele lieve reacties.

 2. Wat een leuk verhaaltje weer joh! Gezellige klets πŸ™‚
  Dat van die thee herken ik ook wel. Heb zoveel soorten in huis en maar nieuwe kopen..steeds maar weer.
  Vandaag werd ik heel blij van mijn kids die vanmorgen allebei heel trots keurig op tijd hun kleren al aan hadden getrokken omdat we vroeg weg moesten πŸ™‚

  Fijne dag!

 3. Wat een leuk om zo je overzicht te zien van je challenge!!! πŸ™‚ ik wilde ook nog zo’n challenge doen… Zo 33 soorten thee.. haha best veel… πŸ™‚ Dat is ook een goeie om te kijken naar wat je gelukkig maakt… Ik werd gelukkig vandaag van het mooie weer… πŸ™‚ heerlijk dat zonnetje πŸ˜€

 4. pannenkoeken!! πŸ˜€ Daar kun je mij ’s nachts voor wakker maken. En minions, ook een van mijn favorieten. Leuk he als je af en toe eens een lief kaartje in de bus krijgt. Ik snap wel dat je daarvan terug gekomen bent! En ook kei goed dat je de positieve dingen bekijkt! πŸ˜€

 5. Wat leuk om dit zo in een overzicht te zien! Het zijn allemaal dingen waar ik ook heel blij van word. πŸ˜€ Wauw, inmiddels al 33 soorten thee? Heerlijk! Pannenkoeken, die heb ik lang niet meer gegeten zeg. Daar moet gauw verandering in komen.

 6. Leuk jouw overzichtje! Ik had er eigenlijk niet op gelet, maar ik herken de foto’s wel van op instagram. Lijkt me leuk om ook nog een keer te doen. Ik maak ook genoeg foto’s voor instagram haha!

 7. Leuk zo’n samenvatting! Die waxmelts verbazen me niks,. die zie ik inderdaad regelmatig bij je voorbij komen πŸ™‚ Ben heel benieuwd of je je aan je stop verbod van thee gaat houden, hahaha zou mij niet lukken πŸ˜‰

 8. Wat een mooi overzicht en goed dat je de challenge al 2x hebt volbracht! De kleine van mijn beste vriendin bracht vandaag een glimlach op mijn gezicht

 9. Bij mij zijn mijn katten toch wel een constante bron van geluk en een mooie zonsopkomst zoals vanmorgen: compleet met alle kleurschakeringen om een uurtje of 6 πŸ˜€

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s