Bladieblablog #22

041

Na al het serieuze geschrijf van de afgelopen dagen leek het me fijn om weer eens even een ochtendje in het luchtledige te lullen. Ik ben ook laat vandaag. 8:00 uur opstaan is voor mij ongeveer hetzelfde als de gemiddelde student die op zondagmiddag om 16:30 uur wakker schrikt.

collageinstraga

Twitter. Ja, hier staat instagram, maar ik had even geen foto met het woord Twitter erop. En ik ben lui vandaag, dus ik heb ook geen zin om er één te maken. Twitter dus. Ben ik de enige die het allemaal niet meer bij kan houden? Ik volg ”maar” 153 mensen, maar ik zie echt door de bomen het bos niet meer. Hetzelfde geldt voor facebook. En Instagram. Nee dat is niet helemaal waar. Instagram stoort me niet, want dat oogt allemaal lekker overzichtelijk. Ik ga gewoon toch maar weer grote schoonmaak houden. Facebook is voor familie en vrienden. Twitter … ja, daar ben ik nog niet over uit. Het is gewoon zo ontzettend veel, dat ik vaak niet eens meer begin met het lezen van de berichten. Blogs volg ik via Bloglovin’. Klaar. Oke, grote schoonmaak it is. Dus, als ik je binnenkort ergens verwijder, don’t get mad. Het is niet persoonlijk. Ik zie gewoon door de bomen het welbekende bos niet meer.

slof

Ik ga vandaag nieuwe sloffen halen. Sloffen waarvan de binnenkant NIET oprolt als je ze aantrekt. Sloffen die ook niet van je voet afglijden als je de trap afloopt. Dit gaat overigens over twee verschillende sloffen hoor. Het zou raar zijn als je sloffen hebt die je aantrekt en die oprollen aan de binnenzijde omdat zoooo nauw aansluiten en vervolgens wel van je voet afglijden als je de trap afloopt. Dah ken natuurlijk nie, hè?!

koek

In Wageningen is een problematische parkeerplaats. De slagboom heeft een soort eigen willetje. Die staat regelmatig dagenlang open, maar hij kan ook gewoon een hele dag dicht blijven. De parkeerautomaat is van hetzelfde slag volk. Die herkent met veel te grote regelmaat kaartjes niet. Of hij wil ze niet herkennen. Wat ik zeg, eigen willetje die krengen. Je kan je voorstellen wat voor chaos het daar regelmatig is. Er is altijd één man die daar dan weer de boel moet oplossen en man oh man oh man, wat krijgt die arme kerel altijd een ellende over zich heen. Alsof hij persoonlijk verantwoordelijk is voor de slagboom en die betaalautomaat. Laatst kwam ik aanlopen en ik zag de wanhopige blik in zijn ogen en al die geïrriteerde mensen om hem heen. Toen ben ik naar de bakker gelopen en heb een gevulde koek voor hem gehaald. Toen ik bij de slagboom kwam heb ik die aan hem gegeven. Hij was helemaal blij. 🙂

auto

Ik kwam net in ene weer foto’s van mijn vorige bakkie tegen. Don’t get me wrong, ik ben heel blij met de auto die ik nu heb. Die heb ik van mijn ouders gekregen en daar ben ik ze meer dan dankbaar voor. Maar och och och, dit bakkie … Zucht… Toch een beetje pijn in mijn hart toen hij weg moest. Schattebakkie.

Ik moet nog steeds een nieuwe header maken, maar ik heb even geen inspiratie meer. Het uiltje is lief hoor, maar sommige dingen, hoe lief ze ook zijn, beginnen na verloop van tijd te irriteren. Kinderen bijvoorbeeld. GEINTJE! Nou ja, niet echt natuurlijk, want dat is wel één van de redenen waarom ik zelf geen kinderen heb natuurlijk. Maar goed, om te voorkomen dat ik me straks ga irriteren aan het uiltje, ga ik maar weer eens van header wisselen. Jullie zijn er ondertussen vast al wel aan gewend om iedere keer iets anders boven mijn blog te zien.

Sluit ik af met deze briljante quote die ik onlangs elders voorbij zag komen en op dat moment heel erg hard nodig had.

smack

Collectively Cconscious

Fijne dag allemaal. ♥

28 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sofiemailt schreef:

  Wat lief van die gevulde koek!

  Ik heb inderdaad ook van die pantoffels die afzakken als ik de trap op loop en die ik daarom nooit aan heb. Ik vond ze destijds zo mooi dat ik er meteen twee paar heb gekocht (aanbieding). En dus vind ik het dan weer zonde om nieuwe te kopen, want ik heb er immers al twee paar. Met als resultaat dat ik dus nooit pantoffels aan heb…

  1. Marion schreef:

   Waahahahahaha, sorry, hier moet ik heel erg hard om lachen! Hahaha! Briljant!

 2. Dat twitter gevoel herken ik, ik had meer dan 1000 ongelezen tweets omdat ik het een tijdje niet meer volgde. Ik volg trouwens meer bedrijven/instanties (zoals nu.nl) dan personen. Misschien ook maar eens gaan opschonen.

  Een mooi gebaar met die gevulde koek, 🙂

 3. Northflix schreef:

  Wat lief van die gevulde koek!
  Leuk om je geklets te lezen 🙂

 4. Nesrin schreef:

  Herkenbaar dat Twitter verhaal! Mijn feed op Bloglovin’ groeit en groeit ik moet er nog een keer streng naar kijken want eigenlijk houd ik het dagelijks bij dezelfde bloggers.

 5. jackiedeklerk schreef:

  Twitter, alleen als ik me echt verveel dan gooi ik wat tweets de lucht in…
  of ik klets wat via tweets, maar eigenlijk doe ik er niets mee..
  facebook, sja…. Misschien worden hij en ik ooit weer vrienden
  Instagram ik hou er van, maar dat komt echt omdat het beeld is, niet te veel gelul erbij…

  Die quote, hahaha geweldig

 6. Petra schreef:

  Wat lief dat je de gevulde koek hebt gegeven. Met Twitter heb ik vrij weinig, en Facebook heeft bij mij ook zijn langste tijd gehad. Maar Instagram blijft leuk.

 7. joorloveswriting schreef:

  wat lief dat je die man een gevulde koek gaf!!! 🙂 Soms heb ik dat ook wel op blog lovin. Te veel blogs en zo… ik snap het dat je wat aan het verschonen bent! 🙂 … Ik ben gek op instagram! 😀
  Jij ook een fijne dag!!!

 8. Saar schreef:

  Ik heb geen enkel probleem met twitter, maar ik volg dan ook maar een stuk of tachtig mensen. Ik lees ook niet alles daar. Ik scroll gewoon even en laat mijn ogen erover vliegen en stop dan als ik iets interessants zie. Of ik ben gewoon heel geoefend in snellezen??

 9. Xaviera schreef:

  Haha die quote, amen! 😉 Ik snap dat je de grote schoonmaak gaat houden online, heel fijn om alles weer overzichtelijk te krijgen. Ik volg niet zoveel mensen op Twitter dus voor mij valt het mee gelukkig. Wat lief dat je die man een gevulde koek hebt gegeven! Fijne dag X

 10. Simplynspecial schreef:

  Twitter, heb ook nog niet echt een idee wat ik daarmee moet. Ik volg helemaal niet veel mensen, maar pff wat wordt er veel geplaatst. Dat hou ik amper bij, laat staan dat ik zelf weet, wat en wanneer ik het moet plaatsen haha. Wat super lief van jou dat je een gevoelde koek bent gaan halen. Waren er maar meer van dat soort mensen, die gewoon even iets liefs doen voor een ander 🙂

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Online schoonmaken is echt aan te raden, ik doe het ook eens in de zoveel tijd. Wat lief van die koek, mensen zijn soms zo egocentrisch en respectloos tegen anderen. En ♥ je quote

 12. Hey wat leuk die goede (gevulde) daad! Past helemaal in mijn straatje… Niet dat ik nou zo’n goeierd ben dat ik alsmaar goede daden doe. Maar ik heb ze mezelf opgelegd, dus ik moet wel… 😉

 13. Nice to be out schreef:

  hihi dat laatste plaatje.

 14. Emily Lotus schreef:

  Die quote! Geweldig.
  En dat van twitter, ja, heel herkenbaar… ik weet ook niet zo goed wat ik er nu mee wil.

 15. Mooie quote! Ik heb pas mijn Twitter enzo opgeruimd. Ik gebruik Twitter nu wat meer, voor updates van mijn blog en het plukhetgeluk projectje..

 16. Kirsty schreef:

  Wat lief dat je die man een gevulde koek hebt gegeven! En tja, mijn feeds op social media zijn ook niet meer overzichtelijk, pff, ik blijf doorlezen haha!

 17. marielle schreef:

  ahhhhhh wat lief van die koek! Groot gelijk van de schoonmaak
  Fijne (zonnige) dag!

 18. Dita schreef:

  Zo herkenbaar van twitter. Ik volg ook heel veel blogs via bloglovin, soms zie ik daar ook door de bomen het bos niet meer 😛

 19. Deisy schreef:

  Superlief dat je koek bent gaan halen voor die man! Ik kan zulke gebaren echt waarderen, een klein dingetje kan al zoveel verschil maken voor iemand. En twitter begrijp ik je volkomen: het is zo snel en vluchtig, soms iets te, is wel een goed idee een schoonmaak. Brengt mij ook op nieuwe ideeën. En die laatste quote: in 1 woord > geweldig! Je hebt echt mijn dag gemaakt. X

 20. BySilke schreef:

  Hihi, mijn moeder heeft hetzelfde autootje als jij vroeger had! Die Opel, daar rijd ik echt supergraag in rond. Lekker klein en fijn 🙂 Hoe lief van je dat je een koek ging halen voor die man, echt waar. Dat is iets dat ik ook nog zou durven -alleen heb ik geen zo’n automaat in de buurt die niet werkt, haha!-. Dat komt op mijn to do-list!

 21. Hihi die quote!
  Ik kan alle social media ook echt niet meer bijhouden! Probeer het ook niet meer.

 22. Oh, wat lief van je met die koek. Een klein gebaar maar voor die man waarschijnlijk een heel groot op dat moment. Het bewijst dat je een hart van goud hebt 🙂 Super die quote!

 23. Joyce schreef:

  Begrijp ik nou goed dat je echt op zoek gaat naar anti slip sloffen? Jij was toch compleet anti? hahahaha Heerlijke blog weer en lief dat je die man even een koekje bracht 🙂 Er zouden meer mensen als jij moeten zijn!

  1. Marion schreef:

   Neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Niet dat soort antislipsloffen! Maak me gek!

   1. Joyce schreef:

    Moehahahaha ik schrok al even 😂😂😂

 24. Lies schreef:

  Die quote is echt geniaal, en helemaal waar! Echt lief dat je een gevulde koek voor de man hebt gehaald, ik denk dat jij zijn dag goed hebt gemaakt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s