Plogweek

plogweek

Het was een pittig weekje vorige week. Therapie was heftig, er was een confrontatie met een verdwaald eetstoornistrekje, ik had veel last van mijn gewrichten, een nare ontsteking erbij en ik werd uitgedaagd door mijn eigen ego. Niet dat het een week was om snel te vergeten, want hij was uiterst leerzaam, maar ik ben wel blij dat ik aan een nieuwe mag beginnen. Ik heb daarom besloten om van deze mooie, nieuwe week een plogweek te maken.

Ik heb al eerder een plogweek gemaakt. Ergens eind december volgens mij, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Doet er ook niet toe. Deze week ga ik iedere dag ploggen. Ik begin vandaag en eindig zondag. Iedere avond om 20:00 uur komt de plog van diezelfde dag online.

Wat heb ik allemaal op de planning staan deze week? Nou, op zich niet zo heel erg veel, maar wel een paar hele leuke dingen. Straks ga ik even naar mijn ouders. Daar ben ik al een poos niet meer geweest. Dinsdag is mijn schoonvader jarig. Even zien hoe we dat gaan aanpakken. Woensdag heb ik een shopblogdate met Joyce. Gaan we lekker shoppen bij de Primark en bijkletsen. Zo’n zin in! Dinsdag en donderdag zijn mijn zwemdagen. Verder zal ik waarschijnlijk nog wel wat opdrachten voor Roamler en SmartSpotter gaan uitvoeren. Oh ja, en ik wil eigenlijk een begin gaan maken met het zomerklaar maken van de tuin. Onze tuin is echt een chaos! Daar moet heel veel aan gebeuren. Vorig jaar was ik erg depressief en kwam er niets uit mijn handen. Daarnaast had Peter erg veel last van zijn rug. We hebben de boel toen behoorlijk laten verslonzen. Dat laten we niet nog een keer gebeuren. De komende maanden gaan we flink aan de slag.

Goed, vanavond om 20:00 uur komt er dus een plog online. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer een keer een weekje met me mee te kijken. Dan laat ik jullie nu achter met de muziek die ik vanochtend in mijn hoofd had toen ik wakker werd. Hoe ik daar nou weer aan kom? Geen idee.Β Fijne dag vandaag. β™₯

 

 

31 thoughts on “Plogweek

 1. Oh wat leuk, een plogweek! Ik ben heel benieuwd naar alles wat je mee gaat maken, het klinkt in ieder geval alsof je genoeg op de planning hebt staan.

  Supergoed dat je zo positief naar vorige week kunt kijken, elke uitdaging die we op ons pad krijgen (of we ‘m nou zelf op ons pad brengen of hij onze kant op geslingerd wordt) is weer een leermoment en je bent echt ontzettend sterk. Fijne week!! Hopelijk wordt deze een stukje minder heftig zodat je alles ook lekker een plaatsje kunt geven en je kunt focussen op alle positieve dingen die je op de planning hebt staan!

  Liefs! xxx

 2. Fijn dat er nu weer een nieuwe week is na zo’n pittig weekje inderdaad. Alles wat je op de planning hebt staan klinkt erg leuk, tof dat je gaat ploggen! πŸ™‚ Mijn tuin is ook een chaos, maar de moed ontbreekt me om eraan te beginnen eigenlijk. Fijne dag en week gewenst!

 3. Oke dat ken ik nog niet…maar wat is een plogweek?? Ahum…zit nog niet zo lang in het blogwereldje dus moet er even google op naslaan denk ik πŸ˜‰
  Best een lekker liedje toch? Blijft inderdaad lekker hangen…hier is dat vaak een K3 liedje wat ik dan van mijn dochter hoor..heb dan toch liever jouw liedje hoor..haha…

  Fijne week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s