Plogweek: Woensdag 18/3

IMG_20150318_053621

Potverdorie, gisteravond om 19:30 uur gaan slapen met barstende koppijn en nu weer wakker met diezelfde hoofdpijn. Gelukkig gisteravond geen pijnstillers ingenomen, dan werken ze nu extra goed. Tenminste, dat hoop ik dan maar.

IMG_20150318_071804

Dit is het geurtje waar de slechte herinneringen aan kleven van mijn depressie van vorig jaar. Tijd om er nieuwe herinneringen aan vast te gaan plakken!

stem

We beginnen de dag zoals gewoonlijk met koffie, maar daarna gaan we naar het stemlokaal. Verdorie, ben ik vergeten om Peter een machtiging te laten tekenen. Nah ja, jammer maar helaas. Ik heb in ieder geval gestemd en daar ben ik tevreden over.

Nog even check, check, dubbel check. Krentenbol in de tas voor onderweg. Flesje water mee. Banaan heb ik al op. Telefoon is opgeladen. KAARTJE! TREINKAARTJE! Jemigdepemig zeg. Het zweet breekt me uit.

IMG_20150318_091250

Als ik eindelijk alles bij elkaar heb gevonden vertrek ik naar het station. Het grote avontuur kan beginnen. Ruim op tijd voor trein nummer 1.

IMG_20150318_095612

Ik weet het zelfs voor mekaar te krijgen om in trein nummer 2 terecht te komen.

IMG_20150318_100816

De conducteur blijkt geen interesse te hebben in mijn autopapieren.

IMG_20150318_101317

Vleuten???? Dat stond niet op mijn lijstje……

IMG_20150318_102430

Hoe dichterbij Zoetermeer men komt, hoe mistiger het wordt.

IMG_20150318_103948

Kijk, dit lijkt er meer op.

IMG_20150318_120000

Joyce staat me al op te wachten op het station en we rijden met de auto naar het immer enerverende en overgezellige stadshart van Zoetermeer.

IMG_20150318_115935

Nou, komt dat even goed uit!!! Jammer dat ze geen fatsoenlijke sloffen hebben bij de Primark. Dat was eigenlijk het enige wat ik echt nodig had. Ik kom uiteindelijk thuis met allemaal andere spullen. Dankzij Joyce hang ik een afzichtelijke broek weer terug en koop ik de broek van mijn leven. Hij is geweldig! Hij is mooi. Hij zit lekker. Helemaal top. Shoplog volgt uiteraard.

IMG_20150318_165218

Wat ik al wel vast laat zien is dit supertoffe shirt wat ik voor Peter koop. Wauw, wat een goede aankoop! Hij is er dan ook enorm blij mee.

IMG_20150318_121625

Altijd fijn om even bij The Body Shop te neuzen. Ik kon me gelukkig goed inhouden. Ik kocht de mango handcrème en een mini eau de toilette. Ik ben ondertussen zo moe dat ik niet eens meer weet welke. Komt ook wel voorbij in de shoplog.

IMG_20150318_143243

Daarna volgt wat mij betreft het hoogtepunt van de dag: Queen of Hearts. Wat een heerlijke plek om te zitten en te relaxen. Super!

IMG_20150318_125057

Als eerste lunch. Joyce heeft de wrap met zalm en ik een waldkornbol met warme brie, noten en honing. Nomnomnomnomnom! The Bomb!!!

IMG_20150318_134115

Na de lunch is het gezellig kletsen, kletsen, kletsen en nog wat drinken. Voor Joyce een chocomel met slagroom.

IMG_20150318_134122

Voor mij een heerlijk koude Jupiler.

collage

Dan is het alweer tijd om afscheid te nemen. Natuurlijk niet voordat we nog een afscheidsussie genomen hebben. Hier moeten we toch echt nog een beetje op oefenen, Joyce. Dit lijkt werkelijk waar nergens naar!!

IMG_20150318_154607

Nadat blijkt dat er precies op het spoor waar mijn trein overheen moet een defect treinstel staat en ik vervolgens van perron 2 naar 5 naar 8 en weer terug naar 5 gerend ben, is het tijd voor een Snelle Jelle. Al dat geren maakt hongerig.

IMG_20150318_165014

Aangekomen op de parkeerplaats in Ede blijk ik volledig ingeparkeerd te zijn. Via de berm en een stuk braakliggend terrein weet ik na veel gemanoeuvreer uiteindelijk toch van de parkeerplaats af te komen. Wat een gekloot zeg.

IMG_20150318_170125

Iets na vijven ben ik dan eindelijk thuis. Ik ben helemaal kapot!

IMG_20150318_171404

Dan ligt er nog een verrassing op me te wachten. Het Plan van Aanpak waar ik al zo lang op wacht. Of ik die wil ondertekenen. De datum van ondertekening staat echter op 20-12-2014. Wat moet ik daar nou weer mee? Het is al half maart geweest! Nou goed, morgen maar eens bij het UWV navragen.

IMG_20150318_172425

Ik drink een Radler, maar er komt eigenlijk geen zinnig woord meer uit me. Ik ben kapot. Dit was dan ook de laatste foto die ik gemaakt heb vandaag. Ik maakte hierna nog snel wat eten en om 19:00 uur lag ik plat.

Het was echt een supertoffe dag. Ik heb leuke spullen gekocht, maar vooral enorm veel plezier gehad met Joyce. Veel lol gehad en gelachen, maar ook serieuze dingen besproken. Lekker gegeten en gedronken en als we één conclusie kunnen trekken over vandaag, dan is het toch wel dat toeval niet bestaat. Joyce, meis, thanks voor deze superfijne dag. Ik heb me weer enorm op mijn gemak gevoeld en je weet wat dat voor mij betekent. Ik heb meer dan genoten en we gaan gauw weer op herhaling.

En nu, slapen! ♥

 

32 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Petra schreef:

  Wat fijn dat je hebt genoten. Leuke ussies. Ben benieuwd naar je shoplog. Weltrusten. X

 2. Marielle schreef:

  GEWELDIG!!
  Heb aan je gedacht vandaag!!
  Oh zoooo fijn voor je/jullie!!
  Slaap ze alvast!
  Ik kijk uit naar je slop blogje en je nieuwe plog!

  En voor Joyce ook superleuk!

  Dank je voor je bericht!

 3. altijdangelique schreef:

  Leuk joh! Ik hoop dat het luchtje nu ook een betere herinnering heeft. Slaap lekker.

 4. heleen schreef:

  Super! Wat heerlijk dat je het zo goed hebt gehad! Isa en ik hebben weer genoten!
  en plan van aanpak: niet ondertekenen op die datum!!!!!!!

  1. Marion schreef:

   Nee, was ik ook niet van plan. Komt goed.

 5. Het plezier spat er van af!! Wat een leuke plog!!

 6. misssexandthecity schreef:

  Dat jullie in Nederland Jupiler drinken, ik voel me als Belgische vereerd, ik ben enorm benieuwd naar de shoplog dat het een leuke dag ging worden dat wist ik al 🙂

 7. Sofie schreef:

  Oeh shoplog! 😀
  Zag er uit als een gezellige dag, fijn dat je genoten hebt 🙂

 8. Carlijn schreef:

  Slaap lekker! Fijn dat je zo genoten hebt en de treinreis helemaal hebt pverleefd

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat geniet je op die ussies 😉 Heerlijk dag gehad zo te zien, mooi ❤

 10. Lies schreef:

  Wat ontzettend leuk om te zien en ook fijn om te lezen dat je zo’n leuke dag hebt gehad! The Body Shop vind ik ook altijd heerlijk om daar even binnen te lopen. Ook al hebben wij hier volgens mij wel het kleinste filiaal van Nederland zitten als ik dat altijd zo zie bij andere filialen. Hier is het namelijk maar een heel klein hokje waar je net een rondje kan lopen tussen de spullen door haha. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de shoplog!

 11. enjoythegoodlife2014 schreef:

  Wat een leuke plog. Fijn dat jullie zoveel plezier hebben gehad 🙂 Ik ben benieuwd naar je aankopen.

 12. Simone schreef:

  Dat ziet eruit als een geslaagde dag. Ik ben uiteraard benieuwd naar je shoplog. Rot voor je zeg dat je zo’n last van je hoofd hebt de laatste dagen! Ben benieuwd wat UWV zegt van je plan van aanpak!

 13. Madeleine schreef:

  Wat een heerlijke plog. Dat gezicht van je met Vleuten stond niet op je lijstje. Heerlijk! 🙂 Leuk, Amsterdam zuid zie ik staan… Dat is dicht bij mij! 😉 Iig fijn dat je een leuke dag hebt gehad en ben benieuwd naar je shoplog! De selfies vind ik ook geweldig!!!!! Xxxx

 14. Joyce schreef:

  Het was idd echt een super dag! Idd het toeval bestaat niet… Niet tussen ons beiden iig 😊 jij ook bedankt voor alle gezelligheid en mijn blogje volgt morgen waar uiteraard wel het ford ka verhaal in vermeld gaat worden. En die selfies… Ach het kan erger hahahaha en we hebben nog niet eens commentaar op de achtergrond gehad 😂😂😂 blijf erbij je bent echt een top wijf! 😚

 15. Rithika schreef:

  Wat fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad

 16. Wat gezellig dat jij en Joyce samen zijn gaan winkelen, en hou eens op met die Radler krijg der zin in!! 🙂 x

 17. Kelly schreef:

  Heel knap en heel leuk om te zien! Zit altijd met een bigsmile bij sommige stukjes. Je schrijft heerlijk!

 18. BySilke schreef:

  Super dat je je zo hebt geamuseerd 😀 Leuke plogdag, ik vond het fijn om te lezen 😀

 19. Xaviera schreef:

  Hele leuke foto’s allemaal. Je Vleuten selfie is geweldig haha 😀 Fijn dat je zo hebt genoten van je dag met Joyce samen! Dat shirt van Marley is erg leuk, mooi dat Peter er zo blij mee is.

 20. Sammie schreef:

  Jaaa leuke plog! Vooral de selfie met het bord vleuten op de achtergrond :)) lol! Ben erg benieuwd naar de shoplog!

 21. jackiedeklerk schreef:

  is dat station ede-wageningen nou??
  heerlijk zo’n dagje lekker weg…

  1. Marion schreef:

   Ja! Drie sporen en 30.000 fietsen. Dat is het zo’n beetje.

   1. jackiedeklerk schreef:

    Daar kwam ik vroeger regelmatig

    1. Marion schreef:

     Echt waar??? Wat leuk!

     1. jackiedeklerk schreef:

      Yep… Vanaf 18 tot 24 ofzo… Familie van ex woont daar

 22. joorloveswriting schreef:

  klinkt als een leuke dag!!! 🙂 Haha ik herken sommige foto’s … 😛 Zoals de sprinter naar Den haag…. Je kwam langs mijn woonplaats ( Vleuten ) … en station Ede wageningen ken ik meteen :P.. Maar ik ben benieuwd naar je shop log! 🙂

 23. vanessablogt schreef:

  Fijn dat je zo genoten hebt van dit dagje. Ben benieuwd naar je shoplog!

 24. Flavie schreef:

  De foto met Vleuten achter je… super 🙂 🙂
  Zo te zien hebben jullie een fijne dag gehad… zo moet dat zijn 🙂

 25. anneleendebondt schreef:

  Wat vervelend dat je auto helemaal geblokkeerd stond. Lijkt me echt klungelen om daar uit te komen. Gelukkig is het je gelukt ! Ik ben al benieuwd naar je Primark spulletjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s