Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #33


Getagd: , , , , , .

LLS3

Aangezien ik aan het ploggen ben en niet alles dubbel wil doen, wordt dit even een fotoloze LLS. Het is alweer de laatste plogdag vandaag. Is toch best snel gegaan deze week. Iedere keer als ik aan een plogweek begin ben ik razend enthousiast en denk ik: “Oooh wat leuk! Dit kan ik wel een jaar lang doen!” Nou, echt niet. Ik blij dat de week bijna voorbij is. Alles op de foto zetten is even leuk, maar na een dag of zes ben je er echt wel klaar mee. Gelukkig duurt een week maar zeven dagen.

Koffie smileysTijd voor koffie.

Lente smileysHet is koud. Ik heb de verwarming op 22 graden staan en nog heb ik het ijskoud. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu ook ondertussen wel toe ben aan de lente. Het is al lente natuurlijk, maar de temperatuur werkt nog niet echt mee. Ik wil in het gras liggen. Beetje wegdromen of in slaap vallen in de zon!

Voetbal smileysYes! Gisteravond gewonnen. Drie punten in the pocket. Vanmiddag ook een paar mooie wedstrijden. Feyenoord – PSV om 14:30 uur en om 16:30 uur speelt Ajax tegen ADO. De pest is wel dat Liverpool ook om 14:30 uur speelt en nog wel tegen ManU. Dat is een beetje balen, maar goed, het is niet anders. Beetje zappen dan maar. Al zappen wij altijd exact op de momenten dat elders de doelpunten vallen. Vanavond ook nog Barca – Real, maar dat kunnen we niet zien aangezien we geen Sport1 meer hebben.

Muziek smileysIk heb bar weinig muziek geluisterd deze week. Ik heb wel naar Ellie geluisterd, maar Spotify heb ik een beetje verwaarloosd. Daar moet dus snel verandering in komen. Op dit moment staat Shuko op repeat!

Engel smileysZondag is altijd de dag van de readings. Mijn favoriete momenten van de zondag. Daar kan ik zo naar uitkijken. Trouwens, ook de meditaties zijn een dagelijks momentje geworden waar ik echt naar uitkijk.

Computer smileysGistermiddag regende het behoorlijk hier. Ik ging lekker met mijn blog aan de slag. Ik wilde nog een nieuwe header maken, maar nog steeds ontbreekt de inspiratie me voor echt iets goeds. Ik heb voor nu wel een paar headers gemaakt waar ik tevreden mee ben. Ik hou vast aan het thema wat ik al heb: de mok, het dagboek en de pen. Vind het een leuke combi voor boven mijn blog en het past goed bij mij.

H3680

Deze heb ik nu. Ik wil ‘m nog een beetje aanpassen, maar dat komt nog wel.

h4680

Deze vond ik in eerste instantie mislukt, maar bij nader inzien heb ik ‘m toch maar bewaard. Ik gebruik ‘m nu voor mijn Twitter account.

h91680

En natuurlijk kan Mumu Cow niet ontbreken. Ik ben een zeurpiet, maar ook deze vind ik niet helemaal goed. Echter wil ik afrekenen met mijn perfectionistische gedrag en laat ik deze gewoon zoals hij is. Het hoeft niet altijd perfect. Niets is perfect. Niemand is perfect. Klaar. Ophouden met dat geneuzel.

Smiley met bordje smileysIk ben uitgeluld.

Fijne zondag.

Zwaaien smileysBye bye zwaai zwaai. ♥

 

23 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s