Loving Lazy Sundays #33

LLS3

Aangezien ik aan het ploggen ben en niet alles dubbel wil doen, wordt dit even een fotoloze LLS. Het is alweer de laatste plogdag vandaag. Is toch best snel gegaan deze week. Iedere keer als ik aan een plogweek begin ben ik razend enthousiast en denk ik: “Oooh wat leuk! Dit kan ik wel een jaar lang doen!” Nou, echt niet. Ik blij dat de week bijna voorbij is. Alles op de foto zetten is even leuk, maar na een dag of zes ben je er echt wel klaar mee. Gelukkig duurt een week maar zeven dagen.

Koffie smileysTijd voor koffie.

Lente smileysHet is koud. Ik heb de verwarming op 22 graden staan en nog heb ik het ijskoud. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu ook ondertussen wel toe ben aan de lente. Het is al lente natuurlijk, maar de temperatuur werkt nog niet echt mee. Ik wil in het gras liggen. Beetje wegdromen of in slaap vallen in de zon!

Voetbal smileysYes! Gisteravond gewonnen. Drie punten in the pocket. Vanmiddag ook een paar mooie wedstrijden. Feyenoord – PSV om 14:30 uur en om 16:30 uur speelt Ajax tegen ADO. De pest is wel dat Liverpool ook om 14:30 uur speelt en nog wel tegen ManU. Dat is een beetje balen, maar goed, het is niet anders. Beetje zappen dan maar. Al zappen wij altijd exact op de momenten dat elders de doelpunten vallen. Vanavond ook nog Barca – Real, maar dat kunnen we niet zien aangezien we geen Sport1 meer hebben.

Muziek smileysIk heb bar weinig muziek geluisterd deze week. Ik heb wel naar Ellie geluisterd, maar Spotify heb ik een beetje verwaarloosd. Daar moet dus snel verandering in komen. Op dit moment staat Shuko op repeat!

Engel smileysZondag is altijd de dag van de readings. Mijn favoriete momenten van de zondag. Daar kan ik zo naar uitkijken. Trouwens, ook de meditaties zijn een dagelijks momentje geworden waar ik echt naar uitkijk.

Computer smileysGistermiddag regende het behoorlijk hier. Ik ging lekker met mijn blog aan de slag. Ik wilde nog een nieuwe header maken, maar nog steeds ontbreekt de inspiratie me voor echt iets goeds. Ik heb voor nu wel een paar headers gemaakt waar ik tevreden mee ben. Ik hou vast aan het thema wat ik al heb: de mok, het dagboek en de pen. Vind het een leuke combi voor boven mijn blog en het past goed bij mij.

H3680

Deze heb ik nu. Ik wil ‘m nog een beetje aanpassen, maar dat komt nog wel.

h4680

Deze vond ik in eerste instantie mislukt, maar bij nader inzien heb ik ‘m toch maar bewaard. Ik gebruik ‘m nu voor mijn Twitter account.

h91680

En natuurlijk kan Mumu Cow niet ontbreken. Ik ben een zeurpiet, maar ook deze vind ik niet helemaal goed. Echter wil ik afrekenen met mijn perfectionistische gedrag en laat ik deze gewoon zoals hij is. Het hoeft niet altijd perfect. Niets is perfect. Niemand is perfect. Klaar. Ophouden met dat geneuzel.

Smiley met bordje smileysIk ben uitgeluld.

Fijne zondag.

Zwaaien smileysBye bye zwaai zwaai. β™₯

 

23 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Toppen en Dalen schreef:

  Geniet van je zondag Marion!!!

  1. Marion schreef:

   Thanks! Jij ook! πŸ™‚

 2. christine schreef:

  fijne zondag Marion!!

 3. Marielle schreef:

  Fijne zondag!!
  Mooie header en tja..ik vind het wel jammer dat de plogweek weer over is!

 4. Mooie nieuwe header! Nee, het hoeft niet altijd perfect, maar bij mij wil dat zinnetje er ook niet in hoor. Fijne zondag πŸ™‚

 5. Myriam schreef:

  Je header vind ik echt wel mooi zoals hij is. En lente dat wil ik ook zo very very badly. Zo koud nog…

 6. IngridMoorenBlogs schreef:

  Mooi je header.Die laatste is ook mooi……

 7. Els schreef:

  Fijne zondag gewenst en veel plezier met het voetbal. Willem II heeft gelukkig ook gewonnen :-).

  En idd niemand is prefect, al vind ik alle 3 de headers leuk :-).

 8. anneleendebondt schreef:

  Ik vind je nieuwe header echt heel leuk! Fijne zondag!

  1. Marion schreef:

   Ahw, dank je wel! πŸ™‚

 9. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Have a lovely Sunday! Ik vind de nieuwe header heel mooi, wit, roze en nog meer kleur, leuk!

 10. visionarylifeee schreef:

  Ik kwam vanochtend op je blog en zag gelijk die prachtige header: dus inderdaad niet te streng voor jezelf zijn haha want hij is echt heel mooi. Van mij mag het inderdaad ook lekker warmer worden hoor: ik loop nu nog met mijn winterjas en mijn sjaal om, niet leuk! Geniet lekker van je zondag dame… X

 11. jackiedeklerk schreef:

  je header viel me als eerst op, vind hem mooi zo…
  En het is zeker koud, ik kom net terug thuis en moet echt ff opwarmen

 12. Tessa | 52druppels.nl schreef:

  Ik vond je header juist zo mooi! Gewoon blij mee zijn! Ik blijf wel super nieuwsgierig naar die stipjes aan de binnenkant van je nieuwe boekje… Dusséééhhh… EΓ©n fotootje nog? πŸ˜‰

  1. Marion schreef:

   Oooooh vergeten! Ga ik meteen doen. Vanavond in de plog!

 13. Sammie schreef:

  Ik ben er ook ontzettend aan toe, de warme lente dagen! Het ziet er hier vandaag weer heerlijk uit buiten maar koud dat het is.. brrr

 14. Madeleine schreef:

  Fijne zondag lieve Marion. Wat een mooie header trouwens πŸ™‚

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  Mooie header! Lekker kleurrijk!

 16. Xaviera schreef:

  Ik vind je nieuwe header erg mooi geworden, heel rustgevend ook, fijn om naar te kijken! Jammer dat het alweer de laatste dag is van je plogweek, maar ik snap goed dat je er na zoveel dagen wel weer klaar mee bent. Ik vond toen die ene dag laatst in Zwolle al veel om te doen! Ik hoop dat je een hele fijne zondag hebt (gehad)!

 17. Nicetobeout schreef:

  Vind je header zo leuk persoonlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.