Plogweek: Zondag 22/3

IMG_20150322_043337

Bereid je voor op een übersaaie laatste plogdag. Ik ben de deur amper uit geweest en heb zeer weinig gedaan. Ik was in ieder geval wel weer lekker op tijd wakker. 😀

IMG_20150322_060610

En omdat het zo enorm vroeg was had ik alle tijd om mijn haar eens even goed te verzorgen. Het was de eerste keer dat ik dit haarmasker gebruikte. Het is de bedoeling dat je het 15-30 minuten in laat trekken, maar ik had het na 15 minuten wel gehad. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn haar is heerlijk zacht en glanst als de nete. Dit merk is dierproefvrij en vrij van parabenen, dus 100% een blijvertje.

IMG_20150322_061554

But first …. coffee.

IMG_20150322_082644

Daarna een banaantje naar binnen stiefelen.

IMG_20150322_082813

Verder eet ik ook nog een schaaltje met ontbijtgranen en sojamelk. Moet je kijken, hè? Hoe lekker ziet dit er wel niet uit? Straffend toch? Nou, let op….

IMG_20150322_082936

Zo ziet het er in het echt uit. Godnondeju! Je zou toch denken dat dat al een keer in mijn maag gezeten heeft of niet dan?

IMG_20150322_174321

Dan is het tijd voor blogjes lezen en zelf een blogje schrijven.

IMG_20150322_104100

Oh jee, ik heb het al in de gaten. Honger, honger, honger. Dat kan maar één ding betekenen: maandelijkse meuk.

IMG_20150322_101423

Ik kocht vorige week een nieuwe thee. Hij ruikt heel erg sterk, maar gelukkig is de smaak een stuk neutraler. Ik ben dol op lavendelgeur, maar in mijn thee vind ik het toch iets minder. Deze maak ik op, maar is niet voor herhaling vatbaar.

notebook

Tessa herinnerde mij eraan dat ik de stipjes in mijn nieuwe notebook nog zou laten zien. Helemaal vergeten vanochtend, dus bij deze alsnog. Thanks voor de reminder, Tessa. Trouwens, het boompje onderaan de pagina is ook wel heel erg schattig.

IMG_20150322_140131

Tijd voor de lunch. Ja ja, ik weet het. Ik heb net een krentenbol op, maar het is zo’n dag dat er even geen orde en regelmaat te bekennen is.

Zweefteefalarm!

IMG_20150322_144131

Gisteren liet ik al één van mijn nieuwe aanwinsten zien. Dit is nummer twee: Gabbro of Blizzard Stone.

Dit is een goede steen om bij je te dragen ter ondersteuning van een geleidelijke spirituele en fysieke ontwikkeling. Het werkt aardend, stabiliserend en brengt de chakra’s en energiebanen in balans. Daarnaast werkt gabbro of blizzard stone in op het derde oog en bevordert hierdoor helderziendheid en het vermogen om de energiewereld waar te nemen. Het helpt ook contact maken met gidsen en hun boodschappen goed interpreteren. Bron

IMG_20150322_124953

Dan kijk ik op Youtube de angelcard reading van Michelle van Angel Souls. Ze heeft een hele eigen manier van de kaarten ”lezen”, dus ik schrijf tijdens de reading mee voor mezelf en pik alleen datgene mee wat ik kan gebruiken voor mezelf. Voor komende week komt het er eigenlijk op neer dat ik me geen zorgen moet maken om dingen waar ik geen invloed op heb op dit moment (zoals financiën en werk), om …. ik kom er niet uit in het Nederlands. In het Engels is het veel makkelijker: Stop worrying, don’t judge yourself (dat komt me bekend voor…) or others, re-connect and get back in your own power. 

IMG_20150322_144342

Tijd voor wedstrijd nummer 1 van deze middag.

IMG_20150322_164744

Schreef ik gisteren dat de narcissen hun beste tijd gehad hebben, ondertussen is dat een understatement geworden.

IMG_20150322_120729

Alweer eten? Ja, alweer eten!

IMG_20150322_164944

Wedstrijd nummer 2.

IMG_20150322_181530

Ondertussen alvast even de kliko naar buiten schuiven.

IMG_20150322_181249

Hallo zonsondergang tussen het beton.

IMG_20150322_183939

Als de wedstrijd afgelopen is knikker ik twee eitjes in de pan, bammetjes eronder en klaar is Klara. Morgen eten we wel weer fatsoenlijk.

meditatie

Het is ondertussen bijna 19:30 uur. Ik ga zo deze meditatie doen. Dag 6 van de 21-Day Meditation Experience, Manifesting True Success! In de toelichting staat onder andere:

Emotions like anger, depression, and anxiety can undermine our success, but the answer is not in repressing emotions. Emotions need to move, and settle into calmer patterns so that they can reliably support our success with insight, energy, and joy.

Als ik dit zo lees gaat deze meditatie heel leerzaam zijn voor mij.

Dit was de laatste dag van deze plogweek. Ik vond het supertof dat jullie elke dag gezellig meegelezen hebben en dank jullie wel voor alle toffe reacties die jullie achtergelaten hebben. Fijne zondagavond! ♥

26 reacties op ‘Plogweek: Zondag 22/3’

 1. En ik vond het superleuk dat je dit gedaan hebt en dat we mee mochten kijken!
  O..en met jouw schrijfstijl en foto’s is het NOOIT saai!
  Fijne avond

 2. Wauw, nog zo’n mooie steen, prachtige eigenschappen ook. Dat haarmasker klinkt goed! Ik heb die meditatie van dag 6 vanmorgen gedaan ( ik liep een dagje achter), het was weer een hele mooie. Die foto van de zonsondergang is prachtig! Ik vond het erg leuk dat je deze plogweek hebt gedaan, wat mij betreft mag het vaker. 😀

 3. Jammer dat dit alweer de laatste is, ik heb je plogs met veel plezier bekeken! Heerlijk, zo’n rustig dagje thuis. Ik vind de binnenkant van je Blond Amsterdam notitieboekje zo leuk! Voor jou ook nog een fijne zondagavond, Marion en alvast slaapwel !

 4. Spijtig dat de week gedaan is! 😦 Hopelijk komen er nog veel van deze in de toekomst, ik vond het echt heel fijn om te lezen! Je eten ziet er ook echt altijd zo heerlijk uit. Behalve die cornflakes dan, haha! Zo typisch, die reclames. Slaaplekker!

 5. Ahhhh de laatste alweer!!!! Hihi heerlijk dat eten. Altijd lekker!!! 😉 maandelijkse meuk zorgt er wel voor goede eetlust. Iig slaap lekker!!! Ik kijk weer uit naar je blogposts 🙂 ps. Zal je plogs missen!

 6. Daar is een zondag toch voor. Lekker lui zijn en makkelijk eten. Ohh ik ben ook begonnen met de meditatie, maar helaas ben ik nog niet verder gekomen dan de eerste! Ik heb echt geen rust joh… Daarom is het natuurlijk juist goed voor me. Morgen ga ik het weer proberen op te pakken! Leuk dat je ons een weekje hebt meegenomen in jouw leventje! Dat mag je zeker vaker doen als je het leuk vindt! 🙂

 7. Je maakt me bang, Marion, echt waar. Als ik zie hoe fel je de tanden in de banaan hebt gezet (die foto, echt griezelig!), en hoe je die dooier van het ei hebt behandeld, dan wil ik vandaag toch liever uit je buurt blijven. Ik verstop me onder tafel en laat me weer zien als de donder in Marionland is opgetrokken 😦

 8. Met veel plezier heb ik meegelezen en gekeken deze week. Al kan ik me voorstellen dat het voor jou wel weer even genoeg is geweest. Zelf moet ik er niet aan denken al een hele dag overal foto’s van te maken, laat staan een hele week, dus bewondering!

 9. wanneer komt de volgende plogweek??
  dit zijn gewoon zondagen zoals ze horen, alleen dat hele vroege wakker worden dan…
  Haarmaskers zijn zo lekker, alleen heb ik echt flutjes haar en maakt het mijn haar weer snel vet…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.