De Interieur Tag

collage

Op 6 februari … Wat?  Wanneer? Op 6 februari ja…. Schande! Schande! Ik weet het. Ik weet het. Ik schaam mij diep. Goed. Op 6 februari jongstleden kreeg ik van Sammie een por in mijn zij om de Interieur Tag in te vullen. In het kader van beter laat dan nooit…. 

Mijn favoriete items in huis zijn… 
De twee kunstplanten die ik onlangs aanschafte. Fantastisch! Je kan er honderd keer tegenaan lopen, er valt geen blad af. Je kan ze vol in de zon zetten, boeit ze geen ene moer. Je vergeet nooit om ze water te geven! Ideaal. Dit had ik jaren en jaren eerder moeten doen.

hoekbankBron

Ik zou het liefst nog willen aanschaffen….
Nóg meer kunstplanten!!! Nee, geintje. Een hoekbank. Ja, ik zou echt heel graag een hoekbank willen. Maar ja, Peter vindt dat echt, echt, echt heel erg lelijk. Als hij het nou een klein beetje niet zo mooi zou vinden oké, maar hij vindt het echt heel, heel, heel lelijk. Nee, dan kan je dat echt niet maken.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij…
Uh… de Ikea? Weet ik veel. Ik bestel altijd alles voor in huis bij Wehkamp of Otto of zo. Ik heb een vreselijke hekel aan woonboulevards en dat soort toestanden. Maar het Ikea blaadje vind ik altijd wel erg leuk om door te bladeren en Peter ook. Dus ook al hebben we ooit in de auto op de terugweg van een bezoek aan de Ikea gezamenlijk gezworen dat we nimmer te nooit meer één voet in een Ikea filiaal zouden te zetten, ik denk toch dat het de Ikea zou worden.

Ik verschil (niet) heel erg veel van smaak met mijn partner…
Nee. Op de hoekbank na hebben we wel ongeveer dezelfde smaak. Nou moet ik zeggen dat het mij niet zo heel erg veel interesseert waar ik op, aan of onder zit of lig. Peter is meer van de inrichting en de indeling. Ik regel trouwens wel de kleuren. Daar heeft hij de ballen verstand van. Je zou bijna denken dat meneer kleurenblind is zeg. Sjonge jonge.

Dit item zou ik het liefst zo snel mogelijk weg willen doen…
Uh, waarom zou je iets in huis hebben wat je het liefst zo snel mogelijk weg zou willen doen? Dan uh… doe je dat toch gewoon weg? Ik heb hier in ieder geval niets in huis wat ik het liefst zo snel mogelijk weg zou willen doen. Beetje rare vraag dit.

Mijn favoriete plek in huis…
Mijn bed. Heerlijk! Ik hou van mijn bed!

IMG_20150322_144248

Een accessoire dat echt typisch ‘Marion’ is…
Dat zijn ongetwijfeld mijn edelstenen die hier in de kast staan.

Ik tag…
Sandra van Miss Paperfection. Voel je niet verplicht om de tag in te vullen, maar als je het leuk vindt om te doen, dan hoor ik het graag. Ik ben eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar jouw interieur! ♥

27 reacties op ‘De Interieur Tag’

  1. Weer een bewijsje dat P. en jijzelf elkaar prima aanvullen.
    De vraag welk stuk je zou weg willen uit je interieur is inderdaad onnozel. Behalve dan als je van je schoonmoeder een groene olifant met roze sokken krijgt om op je buffetkast te zetten. Dan moét je dit wel telkens van zolder halen als ze op bezoek komt :).

  2. Sorry, ik reageer met mijn smartphone en die heeft rare kuren… Dus ik zei: oh ja, edelstenen, dat past wel bij je. Een hoekbank vind ik ook mooi en mijn man ook dus wij hebben er een. Ik vind je antwoord op de vraag wat je zou wegdoen wel geweldig. Lekker nuchter 🙂

  3. Wij hebben een hoekbank en dat was het enige waar we niet over gediscussierd hebben :-). Onze smaken verschillen en ik wil qua interieur mijn zin 🙂 🙂

  4. Edelstenen zijn altijd mooi, je hebt een leuke collectie ^^ En een hoekbank lijkt mij ook erg fijn, voor ons volgend huis zou ik ook graag een wat grotere bank willen(past hier niet helaas)

  5. Leuk dat je hem nog hebt ingevuld 🙂 Ik heb er ook weken over gedaan voor de tag online kwam 😉 Een hoekbank lelijk??? NEEHHEEEEEE wat een vreemde mening 😉 hihi Ben zo blij met onze hoekbank, zit heerlijk en ruimte te over

  6. Wat een leuke tag. Ik ben benieuwd wat ik hier in de toekomst allemaal op kan antwoorden als we eindelijk gaan samenwonen :-). Het is bijna zover!

  7. Dit vind ik echt een geweldig tag en helemaal hoe jij hem in hebt gevuld haha! En begrijp je volkomen wat betreft kunstplanten haha, alleen wil mijn vriend dus steeds echte planten kopen (die dus daarna dood gaan omdat ik ze niet zo goed kan verzorgen haha).

  8. Super leuke tag!! Haha ik wil deze ook nog steeds invullen :). En een hoekbank vind ik ook wel mooi. Wij hebben zelf een loungebank, maar we gaan toch weer terug naar een 3 zits bank zodra onze vloer er weer in ligt. Dit geeft toch meer ruimte in ons klein huisje hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.