Persoonlijk

De Interieur Tag


Getagd: , , , .

collage

Op 6 februari … Wat?  Wanneer? Op 6 februari ja…. Schande! Schande! Ik weet het. Ik weet het. Ik schaam mij diep. Goed. Op 6 februari jongstleden kreeg ik van Sammie een por in mijn zij om de Interieur Tag in te vullen. In het kader van beter laat dan nooit…. 

Mijn favoriete items in huis zijn… 
De twee kunstplanten die ik onlangs aanschafte. Fantastisch! Je kan er honderd keer tegenaan lopen, er valt geen blad af. Je kan ze vol in de zon zetten, boeit ze geen ene moer. Je vergeet nooit om ze water te geven! Ideaal. Dit had ik jaren en jaren eerder moeten doen.

hoekbankBron

Ik zou het liefst nog willen aanschaffen….
Nóg meer kunstplanten!!! Nee, geintje. Een hoekbank. Ja, ik zou echt heel graag een hoekbank willen. Maar ja, Peter vindt dat echt, echt, echt heel erg lelijk. Als hij het nou een klein beetje niet zo mooi zou vinden oké, maar hij vindt het echt heel, heel, heel lelijk. Nee, dan kan je dat echt niet maken.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij…
Uh… de Ikea? Weet ik veel. Ik bestel altijd alles voor in huis bij Wehkamp of Otto of zo. Ik heb een vreselijke hekel aan woonboulevards en dat soort toestanden. Maar het Ikea blaadje vind ik altijd wel erg leuk om door te bladeren en Peter ook. Dus ook al hebben we ooit in de auto op de terugweg van een bezoek aan de Ikea gezamenlijk gezworen dat we nimmer te nooit meer één voet in een Ikea filiaal zouden te zetten, ik denk toch dat het de Ikea zou worden.

Ik verschil (niet) heel erg veel van smaak met mijn partner…
Nee. Op de hoekbank na hebben we wel ongeveer dezelfde smaak. Nou moet ik zeggen dat het mij niet zo heel erg veel interesseert waar ik op, aan of onder zit of lig. Peter is meer van de inrichting en de indeling. Ik regel trouwens wel de kleuren. Daar heeft hij de ballen verstand van. Je zou bijna denken dat meneer kleurenblind is zeg. Sjonge jonge.

Dit item zou ik het liefst zo snel mogelijk weg willen doen…
Uh, waarom zou je iets in huis hebben wat je het liefst zo snel mogelijk weg zou willen doen? Dan uh… doe je dat toch gewoon weg? Ik heb hier in ieder geval niets in huis wat ik het liefst zo snel mogelijk weg zou willen doen. Beetje rare vraag dit.

Mijn favoriete plek in huis…
Mijn bed. Heerlijk! Ik hou van mijn bed!

IMG_20150322_144248

Een accessoire dat echt typisch ‘Marion’ is…
Dat zijn ongetwijfeld mijn edelstenen die hier in de kast staan.

Ik tag…
Sandra van Miss Paperfection. Voel je niet verplicht om de tag in te vullen, maar als je het leuk vindt om te doen, dan hoor ik het graag. Ik ben eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig naar jouw interieur! ♥

27 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s