Persoonlijk

Hoe was de edelsteenmassage?


Getagd: , , , .

stones1

Een poosje terug heb ik een edelsteenmassage gehad. Niet alleen was de massage heerlijk, het was ook een hele mooie en bijzondere ervaring. Ik had jullie beloofd daar een artikel over te schrijven, maar tot op heden heb ik dat nog niet gedaan. Daar had ik zo mijn redenen voor.

We delen tegenwoordig alles op social media. Facebook, Instagram, Twitter en ook op onze blogs delen we alle mooie en ook minder mooie momenten met elkaar. Ik zelf vind dat iets heel moois. Als ik ’s ochtends wakker word, mijn telefoon erbij pak en al die lieve, leuke en mooie goedemorgen-berichtjes op Instagram lees en zie, dan krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht. Dat is toch geweldig mooi wakker worden? Ik geniet ervan. Iedere dag weer. Soms zijn er echter dingen die je meemaakt die zo bijzonder en speciaal zijn dat je ze nog even voor jezelf wilt houden. Dat had ik op die betreffende dag.

Op de dag van de edelsteenmassage schreef ik dit artikel. Ik vertelde dat ik de edelstenen waarmee ik gemasseerd zou worden zelf uit mocht zoeken. In mijn hoofd zaten de kleuren wit, roze en blauw. Ik twijfelde over de groene jade en de andere stenen wist ik nog niet. Toen ik echter bij Patricia aankwam lagen de stenen al in het water warm te worden. Ze had de stenen al voor mij uitgezocht. Ik keek naar de stenen en wat zag ik?

Screenshot_2015-03-26-11-22-06

Wit, roze, blauw en de groene jade. Verder de rode jaspis (een steen die heel goed bij mij past) en een steen die ik nog niet kende: de sneeuwvlok obsidiaan. Deze steen voelde zo goed dat ik na de massage een hanger kocht met deze steen eraan. Wat ook bijzonder was, was dat ik tijdens de massage kleuren voorbij zag komen. Je droomt een beetje weg tijdens zo’n massage en in die ”droom” zag ik dus een aantal kleuren. Ik kan me niet exact meer herinneren welke, maar toen ik na de massage bij zat te komen in de stoel zag ik dat onder de massagetafel een rij edelstenen lagen. Je raadt het al: exact de kleuren die voorbij kwamen en ook nog eens in dezelfde volgorde. I like it!

Als het zweefteefgehalte nu al te hoog voor je is, lees dan vooral niet verder. 😀

Zoals de meeste van jullie weten heb ik ook een aantal setjes met kaarten; engelenkaarten, orakelkaarten en intuïtiekaarten. Ik had de intuïtiekaarten meegenomen naar Patricia en na de massage gaf ik ze aan haar om te bekijken. Ze trok de kaart ”Ontwaken”. De uitleg die bij de kaart hoorde was verbluffend treffend. Patricia is iemand die op het spirituele vlak al een stuk verder is dan de meeste mensen. Dat is niet altijd even makkelijk, want hoe fijn het ook is om zo ver te zijn, voor buitenstaanders is dat soms moeilijk te begrijpen. Om dan toch nog verder te gaan in je eigen ontwikkeling, daar moet je sterk voor zijn en dat was precies wat die kaart aangaf. Dat ze moest ontwaken en verder moest gaan en haar specifieke krachten en gaven moest delen. Niet alleen met de mensen dicht om haar heen, maar met de hele wereld. De kaart wees haar ook op de sterke creatieve kwaliteiten die ze bezit. Vervolgens gebeurde er iets bijzonders. Patricia herinnerde zich een schilderij wat ze twee jaar geleden eens had gemaakt. Ze haalde het schilderij op van beneden en liet het mij zien.

IMG_20150306_115513

Het is op de foto niet zo heel duidelijk te zien, maar van dichtbij kan je heel goed zien dat de kern en de basis van de kaart en het schilderij gelijk zijn. Het was zoiets moois om samen te zien, te beleven en te voelen.

Toen ik thuiskwam deelde ik enthousiast de foto van de kaart en het schilderij met mijn moeder en nichtje. Mijn nichtje zag direct de gelijkenis, maar mijn moeder niet. Nou is dat helemaal niet erg, maar dát was dus de reden waarom ik besloot er nog even niet over te schrijven. Ik wilde deze mooie herinneringen niet laten beïnvloeden door meningen of bevindingen van anderen. Ik wilde het nog even zo mooi houden als het op dat moment was.

We willen zo graag alle mooie dingen met elkaar delen, maar soms … soms is het fijn om een moment nog even voor jezelf te houden. Vast te houden en te koesteren, zodat het moment zelf, de herinnering, het gevoel nog even helemaal intact blijft. ♥

35 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s