Hoe was de edelsteenmassage?

stones1

Een poosje terug heb ik een edelsteenmassage gehad. Niet alleen was de massage heerlijk, het was ook een hele mooie en bijzondere ervaring. Ik had jullie beloofd daar een artikel over te schrijven, maar tot op heden heb ik dat nog niet gedaan. Daar had ik zo mijn redenen voor.

We delen tegenwoordig alles op social media. Facebook, Instagram, Twitter en ook op onze blogs delen we alle mooie en ook minder mooie momenten met elkaar. Ik zelf vind dat iets heel moois. Als ik ’s ochtends wakker word, mijn telefoon erbij pak en al die lieve, leuke en mooie goedemorgen-berichtjes op Instagram lees en zie, dan krijg ik spontaan een glimlach op mijn gezicht. Dat is toch geweldig mooi wakker worden? Ik geniet ervan. Iedere dag weer. Soms zijn er echter dingen die je meemaakt die zo bijzonder en speciaal zijn dat je ze nog even voor jezelf wilt houden. Dat had ik op die betreffende dag.

Op de dag van de edelsteenmassage schreef ik dit artikel. Ik vertelde dat ik de edelstenen waarmee ik gemasseerd zou worden zelf uit mocht zoeken. In mijn hoofd zaten de kleuren wit, roze en blauw. Ik twijfelde over de groene jade en de andere stenen wist ik nog niet. Toen ik echter bij Patricia aankwam lagen de stenen al in het water warm te worden. Ze had de stenen al voor mij uitgezocht. Ik keek naar de stenen en wat zag ik?

Screenshot_2015-03-26-11-22-06

Wit, roze, blauw en de groene jade. Verder de rode jaspis (een steen die heel goed bij mij past) en een steen die ik nog niet kende: de sneeuwvlok obsidiaan. Deze steen voelde zo goed dat ik na de massage een hanger kocht met deze steen eraan. Wat ook bijzonder was, was dat ik tijdens de massage kleuren voorbij zag komen. Je droomt een beetje weg tijdens zo’n massage en in die ”droom” zag ik dus een aantal kleuren. Ik kan me niet exact meer herinneren welke, maar toen ik na de massage bij zat te komen in de stoel zag ik dat onder de massagetafel een rij edelstenen lagen. Je raadt het al: exact de kleuren die voorbij kwamen en ook nog eens in dezelfde volgorde. I like it!

Als het zweefteefgehalte nu al te hoog voor je is, lees dan vooral niet verder. 😀

Zoals de meeste van jullie weten heb ik ook een aantal setjes met kaarten; engelenkaarten, orakelkaarten en intuïtiekaarten. Ik had de intuïtiekaarten meegenomen naar Patricia en na de massage gaf ik ze aan haar om te bekijken. Ze trok de kaart ”Ontwaken”. De uitleg die bij de kaart hoorde was verbluffend treffend. Patricia is iemand die op het spirituele vlak al een stuk verder is dan de meeste mensen. Dat is niet altijd even makkelijk, want hoe fijn het ook is om zo ver te zijn, voor buitenstaanders is dat soms moeilijk te begrijpen. Om dan toch nog verder te gaan in je eigen ontwikkeling, daar moet je sterk voor zijn en dat was precies wat die kaart aangaf. Dat ze moest ontwaken en verder moest gaan en haar specifieke krachten en gaven moest delen. Niet alleen met de mensen dicht om haar heen, maar met de hele wereld. De kaart wees haar ook op de sterke creatieve kwaliteiten die ze bezit. Vervolgens gebeurde er iets bijzonders. Patricia herinnerde zich een schilderij wat ze twee jaar geleden eens had gemaakt. Ze haalde het schilderij op van beneden en liet het mij zien.

IMG_20150306_115513

Het is op de foto niet zo heel duidelijk te zien, maar van dichtbij kan je heel goed zien dat de kern en de basis van de kaart en het schilderij gelijk zijn. Het was zoiets moois om samen te zien, te beleven en te voelen.

Toen ik thuiskwam deelde ik enthousiast de foto van de kaart en het schilderij met mijn moeder en nichtje. Mijn nichtje zag direct de gelijkenis, maar mijn moeder niet. Nou is dat helemaal niet erg, maar dát was dus de reden waarom ik besloot er nog even niet over te schrijven. Ik wilde deze mooie herinneringen niet laten beïnvloeden door meningen of bevindingen van anderen. Ik wilde het nog even zo mooi houden als het op dat moment was.

We willen zo graag alle mooie dingen met elkaar delen, maar soms … soms is het fijn om een moment nog even voor jezelf te houden. Vast te houden en te koesteren, zodat het moment zelf, de herinnering, het gevoel nog even helemaal intact blijft. ♥

35 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Myriam schreef:

  Dat is precies zo lieve Marion. Toch blij dat je het nu ook met ons deelde. Ik ben zelf behoorlijk zweefteverig, dus ik heb tot het einde toe en met graagte gelezen 😉

 2. Myriam schreef:

  O, nog een vraagje. Heb jij al een blog geschreven waar een ww voor nodig is. Want ik heb dat ww nu wel, maar ik weet niet waar en hoe te gebruiken?

    1. Marion schreef:

     Ja, ik moest er even over nadenken. Op 19 maart schreef ik een beveiligd blogje. Als je het goed is kan jij die pas lezen als je in het vakje het ww invult….

     1. Myriam schreef:

      Ik ga even kijken 😉

 3. O Marion wat een geweldig verhaal! Ik ben ook erg spiritueel ingesteld en dit geeft mij gelijk kippenvel. Ik heb laatst een holistic energitische massage gehad bij body en spirit, wat een bizarre ervaring was dat zeg. Ik zag tijdens de massage ook bepaalde dingen voor me en ze heeft me echt geholpen met bepaalde dingen om te gaan en blokkades op te heffen. Ik zit nu even snel op haar site te kijken en zie dat ze ook edelsteenmassages geeft ik ga dat zeker doen. Bedankt voor dit mooie stukje xx

  1. Marion schreef:

   Oh wat geweldig om te lezen! Super! XXX

 4. Xaviera schreef:

  Wat een prachtige ervaring! Bijzonder ook met de keuze van de stenen en dat je in die droom die kleuren zag. Goed dat je die keuze hebt gemaakt om het moment nog even voor jezelf te houden, soms is dat echt heel fijn om te doen. Ik ben wel blij dat je het nu toch deelt, dit verhaal had ik niet willen missen! ❤ Heel mooi ook die overeenkomst tussen het schilderij en de kaart die Patricia had getrokken, bijzonder hoe dat dan samenkomt! Een edelsteenmassage ondergaan staat nu hoog op mijn wensenlijst. 🙂 Xx

  1. Marion schreef:

   Wat een fijne reactie, Xaviera. ♥

 5. joorloveswriting schreef:

  wat lijkt dat een fijne massage… grappig met die kleurtjes!!! Soms is het fijn om zulke momenten even voor jezelf te houden!! 🙂

 6. altijdangelique schreef:

  Ik ben wel benieuwd waarom je het nu wel deelt.

  1. Marion schreef:

   Dat is denk ik meer gevoelsmatig. Ik had in het begin nog even geen behoefte aan de mening of visie van een ander hierover. Als je erover schrijft kan je die natuurlijk wel verwachten. Nu heeft het een plek en vond ik het gewoon een heel mooi verhaal om te delen. 🙂

   1. altijdangelique schreef:

    🙂

 7. Ik kan helemaal begrijpen dat je deze ervaring nog eventjes voor jezelf hebt gehouden. Echt zalig zoals je het omschrijft. Nu is het mij niet helemaal duidelijk of je op voorhand doorgegeven hebt welke steentjes je wou of dat het puur toevallig was dat Patricia bijna dezelfde gekozen heeft want anders is het wel sterk.

  1. Marion schreef:

   Nee, ik had het niet doorgegeven van te voren. Ze wist echt van niets en had op haar eigen gevoel stenen voor mij uitgezocht. Ja, ik vond het ook wel sterk. 😀

 8. Saar schreef:

  Wat mooi dat je die herinnering eerst gekoesterd hebt voor je ze hebt gedeeld met ons! En wat een mooi verhaal vertel je! Het zit vol met toevalligheden die volgens mij niet zomaar toevallig zijn. Een geweldige ervaring. Ik kan geloven dat je dat even voor jezelf hebt gehouden.

 9. Sammie schreef:

  Fijn om te lezen dat het voor jou zo’n mooie ervaring was! Mij is het allemaal te zweverig maar dat doet helemaal niks af aan hoe een ander het beleefd, goed dat je het gewoon deelt na een tijdje!

 10. Deborah Hamar schreef:

  Oh ik kan mij er helemaal in vinden.
  Haar werkwijze en zeker ook je blogje.
  Mooi, heel mooi!!

 11. Als wij een reisje Azië boeken, kijk ik al maanden vooruit naar de massage waarvan we zullen kunnen genieten. Zo’n edelsteenmassage heb ik zelf nooit meegemaakt, misschien volgt dit ooit wel nog eens…

 12. Simplynspecial schreef:

  Ondanks dat ik niet helemaal thuis ben in het spirituele (kan ik dit zo noemen..?) vind ik het wel heel interessant. Zo’n massage klinkt wel lekker! En bijzonder ook zoals jij het omschrijft.

 13. Marielle schreef:

  WAt een bijzondere ervaring! Dank je wel dat je dit wilde delen!

 14. Emily Lotus schreef:

  Spiritualiteit is héél persoonlijk. Ik begrijp absoluut dat je ervoor gekozen hebt om dit een tijd voor jezelf te houden; zelf ben ik daar ook ontzettend privé in. 🙂
  Wat een mooie ervaring. Fijn dat ’t zo bevallen is! Edelsteen massage klinkt echt heel fijn.

 15. Joyce schreef:

  Ow wat ontzettend gaaf zeg! Ik zou zo graag eens zo een massage zelf willen ervaren! En de betekenis van die kaart is een hele goede ook voor jou hé meis xxx

 16. Anna Naomi schreef:

  Wat een prachtige ervaring!

 17. Heel erg bijzonder. Mooi om te lezen!

 18. christine schreef:

  mooi Marion!

 19. Falderie schreef:

  heel bijzonder! (om eerlijk te zijn ben ik wel totaal niet spiritueel ingesteld… :-))

 20. Lijkt me een erg mooie ervaring om te beleven en op terug te kijken!
  Oh en ik moet toch even zeggen dat ik je header echt mega tof vind<3

  1. Marion schreef:

   Thanks, Sas! 🙂

 21. jackiedeklerk schreef:

  Een edelstenen massage zou ik ook nog wel eens mee willen maken…
  Ik vind het altijd treffend dat die kaarten die getrokken worden vaak gewoon echt kloppen..
  Ik zie de vergelijking wel, helemaal omdat ze tijdens het maken niets van de kaart wist

 22. Deisy schreef:

  O wauw, wat een prachtige gebeurtenis zeg! Gewoon alsof het zo had moeten zijn: precies op dat moment, op die manier! Ik vind dat altijd zulke mooie verhalen en ben blij dat dit moment met ons hebt gedeeld (op je eigen tijd). In ieder geval blij om te horen dat je zo’n mooie ervaring heb gehad en zulke prachtige herinneringen aan zult blijven koesteren. X

 23. Wat een prachtig verhaal! En een mooie ervaring. Wat een prachtig blog heb je ook! xoxo

 24. Cindy schreef:

  Wat een bijzondere ervaring is dit zeg wauw. Ik heb via een natuurkundige coach een edelsteen gekocht, een labradoriet, die helpt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij me wegnemen. Ik was eerst heel sceptisch, maar ik merk wel degelijk verschil. Probeer de herinneringen van deze dag te koesteren, ze zijn erg waardevol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s