Mijn moeder is een lurker

Ja, mijn moeder is een lurker. Nu weten jullie allemaal wat dat betekent, maar mijn moeder schrok zich net een hoedje toen ze deze titel las. ”Wat? Wat ben ik? Een lurker? Wat heb ik nou weer gedaan?” Ik hoor het haar al zeggen tegen mijn vader. LOL. Ik zal het even snel uitleggen, mam. Een lurker is iemand die altijd meeleest op een blog, maar nooit een reactie achterlaat. Dat noemen wij een lurker.

Maar daar gaat dit artikeltje helemaal niet om, mam. Ik wou gewoon even een geintje met je uithalen en ik weet zeker dat dat gelukt is. Nee, waar het vandaag om gaat is dat je jarig bent. *pakt rekenmachine erbij en toetst in 2015 – 1954* Je bent vandaag 61 jaar geworden! Jou kennende nog maar net over de helft. Alhoewel, dat is wel erg oud, maar ik denk dat je de 90 wel gaat halen. Wat was het ook alweer? Jij 96 en ik 74? Zoiets? Nou goed, we zullen het wel gaan zien in de toekomst, maar gezellig samen oud worden zie ik best zitten.

Dank je wel voor je engelengeduld met mij. Dank je wel voor alle steun die ik van je heb gehad het afgelopen jaar. Dank je wel voor alles. 

Mam, gefeliciteerd met je verjaardag! ♥

43 reacties op ‘Mijn moeder is een lurker’

  1. Gefeliciteerd met je moeder!

    Mama van Marion: gefeliciteerd met uw verjaardag, u heeft een geweldige dochter (oh nee 2!)

    oh en Marion: weer een woord geleerd 🙂

  2. Ik ben net zo verbaasd als je moeder…en ik ben nog lang geen 61.Een lurker…nou ja,van harte met je moeder en dat jullie samen maar heel oud mogen worden!

  3. Lief Marion, wat je je moeder schrijft!! Doet me wel wat!! Van harte gefeliciteerd met je moeder en ook voor moeder zelf de hartelijke felicitaties!!

  4. Ik vrees dat ik tot nu toe een lurker was. Ik heb nog nooit eerder van die term gehoord. Omdat ik lurker-af wil zijn….. deze reactie. wat een lief blog over je moeder. Gefeliciteerd met haar verjaardag..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.