Happy Stuff #2

hap2

Waar werd ik allemaal blij van de afgelopen weken? Ik werd blij van de lente. Van de natuur. Van bloemen. Van een nieuwe wc-bril. Van mijn plogweek. Van de date met Joyce. Van een tof gesprek met de man die de kozijnen kwam herstellen. Van het bericht dat we eindelijk een nieuwe voordeur krijgen. Van de knoop doorhakken en tóch dat ene geurtje kopen waar ik verliefd op ben geworden.

hap3

Van zwemmen. Van mijn nieuwe zwembril. Van de regen die op het dakraam klettert als ik in bed lig. Van krentenbollen met kaas. Van de filmpjes van Madeleine. Van nieuwe blogjes ontdekken. Van nieuwe artikelen schrijven. Van grappige Greet. Van gedoogkat. Van pannenkoeken. Van niet meer zo vaak sorry zeggen.

hap4

Van bananen. Van Minions. Van eindelijk zonder stress een stukje taart eten. Van kaasstengels. Van nog meer krentenbollen met kaas. Van wandelen over de markt. Van Instagram. Van de vooruitgang dankzij therapie. Van Anna die door mij gemotiveerd werd om de 100 Happy Days Challenge te gaan doen. Van mooie quotes. Van grappige quotes. Van nieuwe thee. Van soms zomaar even niets doen.

hap5

Van mijn moeder die blij was met haar cadeautjes. Van waxtarts. Van geurkaarsen. Van gezichtsmaskertjes. Van mooie intuïtiekaarten. Van in ene mijn hoofd op de blog van Gineke voorbij zien komen. Van alle lieve reacties op mijn blog. Van het opschonen van social media. Van mooie nieuwe edelstenen. Van dagelijks mediteren. Van de rust die langzaam aan weer terugkeert na deze moeilijke en zware week. ♥

25 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marielle schreef:

  WAt mooi! Echt een blog om er in moeilijke tijden even bij te pakken! Fijn dat het wat beter gaat nu na deze week, het is je gegund!
  Fijn weekend

  ps respect voor hoe jij het mooie steeds weer weet te benadrukken!

 2. Dina schreef:

  Wat fijn om zo’n vrolijk blogje van je te lezen! ❤

 3. Emily Lotus schreef:

  Mooi. ❤ Ik word er zelf blij van.

 4. christine schreef:

  mooi meis zoals je alles opschrijft! Ben blij voor je dat er zoveel positiefs is! fijne weekend Marion!

 5. Saskia schreef:

  Mooie prositieve blog 😀
  Daar word ik happy van.

 6. Kirsty schreef:

  Wat een mooi en vrolijk artikel! Ik word er ook helemaal vrolijk van 🙂 Dit soort kleine dingen doen het hem vaak wel vind ik!

 7. LiefsvanLieke schreef:

  Wat goed dat je ondanks de moeilijke tijd ook naar de positieve dingen kan kijken!
  Het is een mooi lijstje!

 8. Madeleine schreef:

  ❤️❤️❤️ oh jeetje wat lief! Dit zijn ook de kleine dingen in t leven die t em doen 😊 Love je mooie blogposts 🙂

 9. Carlijn schreef:

  Fijn dat je weer een beetje tot rust komt! Ik kom ook weer een beetje bij gelukkig

 10. Rebecca schreef:

  Wat een heerlijke happy stuff heb je! Van het gekletter van regen op het raam kan ik ook echt gelukkig worden. Vooral als ik in bed mag blijven liggen hihi

 11. Op de trap met tienduizend treden naar herstel heb je met dit logje een mooi sprongetje hogerop gemaakt. Knap, Marion !

 12. eigenwijsje2014 schreef:

  Ik krijg positieve energie van jouw blog om mijn blog van morgen te schrijven.. Dank je!!

 13. Simplynspecial schreef:

  Heerlijk. Een en al happy stuff! Had het niet beter kunnen omschrijven 😀

 14. Wat een leuk en lang lijstje! Ik ben blij dat de rust is wedergekeerd 🙂

 15. vintagirie schreef:

  Jij maakt me blij met deze gigantische happy list 😀

 16. Els schreef:

  Wat een heerlijk bericht om te lezen. Kan ik vrolijk gaan slapen :-)!

 17. Myriam schreef:

  Heerlijk Marion, goed bezig!!!

 18. curvyandgorgeous schreef:

  inderdaad een heel mooi lijstje Marion! 🙂 Ik hoop dat deze week beter voor je wordt! liefs Gineke

 19. Joyce schreef:

  Ik word met name blij van dit blogje 🙂 En gedoogkat? Is dat een pluis van de buren die bij jullie komt vervelen? 😉

 20. Toppen en Dalen schreef:

  Heel goed dat je deze dingen verwoord, ga ik zelf denk ik ook eens een blog aan wijden… dankbaarheid voor wat goed gaat is zoooo belangrijk!

 21. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Heel fijn en leuk om te lezen! Een nieuwe wc bril daar zou ik ook heel blij mee zijn 😉 het zijn toch de kleine dingen in het leven.

 22. jackiedeklerk schreef:

  ik word blij van dit blije lijstje….

 23. My Little Happiness schreef:

  Vrolijke lijst, ik wordt hier weer happy van!

 24. Sammie schreef:

  Heerlijke post dit! Een hoop leuke dingen 🙂 Bananen zijn.. mmmmm 🙂

 25. Laleh schreef:

  Leuk allemaal meis.

  X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s