Happy Stuff #2

hap2

Waar werd ik allemaal blij van de afgelopen weken? Ik werd blij van de lente. Van de natuur. Van bloemen. Van een nieuwe wc-bril. Van mijn plogweek. Van de date met Joyce. Van een tof gesprek met de man die de kozijnen kwam herstellen. Van het bericht dat we eindelijk een nieuwe voordeur krijgen. Van de knoop doorhakken en tóch dat ene geurtje kopen waar ik verliefd op ben geworden.

hap3

Van zwemmen. Van mijn nieuwe zwembril. Van de regen die op het dakraam klettert als ik in bed lig. Van krentenbollen met kaas. Van de filmpjes van Madeleine. Van nieuwe blogjes ontdekken. Van nieuwe artikelen schrijven. Van grappige Greet. Van gedoogkat. Van pannenkoeken. Van niet meer zo vaak sorry zeggen.

hap4

Van bananen. Van Minions. Van eindelijk zonder stress een stukje taart eten. Van kaasstengels. Van nog meer krentenbollen met kaas. Van wandelen over de markt. Van Instagram. Van de vooruitgang dankzij therapie. Van Anna die door mij gemotiveerd werd om de 100 Happy Days Challenge te gaan doen. Van mooie quotes. Van grappige quotes. Van nieuwe thee. Van soms zomaar even niets doen.

hap5

Van mijn moeder die blij was met haar cadeautjes. Van waxtarts. Van geurkaarsen. Van gezichtsmaskertjes. Van mooie intuïtiekaarten. Van in ene mijn hoofd op de blog van Gineke voorbij zien komen. Van alle lieve reacties op mijn blog. Van het opschonen van social media. Van mooie nieuwe edelstenen. Van dagelijks mediteren. Van de rust die langzaam aan weer terugkeert na deze moeilijke en zware week. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

25 Reacties

WAt mooi! Echt een blog om er in moeilijke tijden even bij te pakken! Fijn dat het wat beter gaat nu na deze week, het is je gegund!
Fijn weekend

ps respect voor hoe jij het mooie steeds weer weet te benadrukken!

Heel fijn en leuk om te lezen! Een nieuwe wc bril daar zou ik ook heel blij mee zijn 😉 het zijn toch de kleine dingen in het leven.

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: