Loving Lazy Sundays #34

LLS4

Nou, hiphipholladiejee. Daar zit je dan om 8:00 uur voor de buis. Wat eigenlijk dus nog maar 7:00 uur is, maar hé, met mijn bedtijden maakt dat geen ene flip uit. Goed, ik zat dus net klaar om Formule 1 te gaan kijken, maar dat blijkt dus pas om 9:00 uur te beginnen. Wat ik al zei, maakt niet uit. Ik ben toch al wakker. Wachten we gewoon nog een uurtje.

Max The Man start vanaf de derde startrij. Wat een superprestatie. Ik hoorde gisteren dat hij een record heeft gebroken wat al 45 jaar stond. Vraag me niet wat voor record. Ik geloof dat ik iets hoorde in de zin van ”a teenager starting in the top 10 of a Formula 1 race”. Zoiets. Eigenlijk ook bizar, hè? Dat een jochie van 17 jaar oud (sorry, Max, no offence, ik moet even een punt maken) met een snelheid van boven de 300 km per uur in een auto rondscheurt. Nou goed, hij liever dan ik.

voetbal

Ik heb gisteravond geen voetbal gekeken, dus ik keek net even op teletekst. Ik zeg: NIETS.

Gisteren begon ik de dag goed. Ik was wel moe van de verjaardag van vrijdagmiddag bij mijn moeder, maar ik had verder een rustig dagje voor de boeg. Ik schreef een Happy Stuff artikel en alles zag er heel rooskleurig uit. Alsof de duvel ermee speelde: ik heb gisteren sinds maanden weer een paniekaanval gehad. Oh, wat voelde het vreselijk. Het duurde ongeveer een half uur. Ik weet de aanleiding wel, maar daar ga ik het even niet over hebben, want dan borrelt het gevoel weer op. Maar godnondeju, wat was dat weer even zwaar. Het verbaasde me zelfs hoe erg het was. Het feit dat ik dit tot een half jaar geleden bijna dagelijks had! Ik snap werkelijk niet hoe ik dat heb volgehouden. De angst die je hele hoofd en lichaam overneemt. Het volledig kwijt zijn van alle houvast. Geen controle meer hebben over je emoties. Goddank heb ik Peter. Ik dacht echt op een gegeven moment dat ik mezelf helemaal kwijt was, maar dankzij zijn rust kwam ik weer tot mezelf. Hij weet precies wat hij moet doen, wat hij moet zeggen en hoe hij me eruit kan krijgen.

Screenshot_2015-03-29-08-35-12

Ik ben verliefd geworden op een geurtje. Ik was al een poosje aan het zoeken naar een nieuwe, want die van vorig jaar gaat het toch echt niet meer worden. Kleven teveel nare herinneringen aan. Maar de shit is, het geurtje waar ik verliefd op ben geworden, is van Estée Lauder en Estée Lauder is niet dierproefvrij. Ik had alle geurtjes bij de Hema geroken, bij Rituals, bij The Body Shop. Bij TBS had ik trouwens ook een kleine reisverpakking gekocht van Indian Night Jasmin, maar de eerste keer dat ik die gebruikte kreeg ik uitslag op mijn pols. Voor de zekerheid gebruikte ik dus even het proefje van Estéé Lauder die ik laatst bij de DA had gekregen. Pleasures. Iedere keer dacht ik: “Wat ruik ik nou toch voor lekkere geur? Oh ja, Pleasures.” Hij ruikt op mijn huid nog veel lekkerder dan in het flesje. Ik werd zo ontzettend blij van die geur. Dus ja, toen ik ook nog eens een kortingsbon van ICI in de bus kreeg besloot ik ‘m te bestellen. Mijn geweten speelt me wel een beetje parten, dat geef ik toe, maar aan de andere kant… Ik ben heel kieskeurig wat betreft geurtjes. Ik vind maar weinig écht heel erg lekker en dit is ‘m gewoon. Nee, ik heb geen spijt.

IMG_20150328_152255

Vorige week heb ik een eerste bestelling geplaatst bij Wax Melts 4 You en gisteren kreeg ik die binnen. Ik ben erg benieuwd naar de waxmelts en natuurlijk vooral naar de geur Pleasures!

Wat staat er voor de komende week op de planning? Morgen ga ik zwemmen. Ik weet nog niet of dat banenzwemmen of aquapilates wordt. Ik denk eigenlijk gewoon banenzwemmen, want dat vond ik de laatste keer wel erg fijn. Dinsdag heb ik een voetreflexmassage. Voor het eerst. Ik ben niet zo van de voeten. Ik kan nogal hysterisch worden als iemand met zijn tengels eraan zit, dus dat wordt lachen, gieren, brullen dinsdag. Woensdag wil ik Pro Persona bellen om te vragen hoe lang het nog ongeveer duurt voordat ik mijn behandeling kan beginnen. We zijn nu ondertussen meer dan drie maanden verder en de eerste intake had ik zelfs al in oktober. De bedrijfsarts, mijn psycholoog, maar ik zelf ben ook ondertussen wel benieuwd hoe lang het nog gaat duren. Dan heb ik zaterdag eigenlijk een workshop schrijven met andere leden van het eetstoornisforum. Ik heb me al opgegeven, maar ik beslis op de dag zelf of ik ga. Ik wil absoluut niet het risico lopen op nog een paniekaanval. Zeker niet in het openbaar vervoer of ergens waar ik onbekend ben. Ik laat het dus van de dag zelf afhangen. Het is voor nu even niet anders.

Screenshot_2015-03-28-16-45-29

Zomertijd! Deze zag ik gisteren op Instagram voorbij komen. Ik vond ‘m wel erg leuk.

Het is zondag. Geen voetbal. Wel Formule 1 en dat begint NU! Ik ga lekker kijken. Voor iedereen die ook gaat kijken: Veel plezier met de race! Voor alle anderen: Hele fijne zondag. ♥

 

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wat kwam die stomme paniekaanval nu ineens roet in het eten sturen? Verdikke toch. Een pluim op de indianenhoed van Peter dat hij je de nodige steun hierbij gaf.
  Veel plezier met het kijken naar de race. Gisteren zaten we drie uur op de snelweg tussen Brugge en Brussel – we hebben ons part in autoraces al gezien voor dit weekend.
  Hier valt bakken water uit de lucht. Je zou je afvragen van waar dat water allemaal komt, maar niet geklaagd – in de sahara zit men met het omgekeerde probleem.

 2. Joyce schreef:

  Ach meis klote van die paniekaanval, blij dat Peter bij je was die man heb je dan echt even nodig. Denk goed aan jezelf he? En Verstappen doet het goed! Respect voor die jongen 🙂

 3. Sunnyman schreef:

  Fijne zondag nog

 4. Carlijn schreef:

  Ah wat naar om te lezen dat je weer een paniekaanval hebt gehad. Komt dat door je opdracht? Doet er eigenlijk ook niet toe. Als het maar weg blijft. Doe lekker rustig aan en pad goed op jezelf! Fijne zondag xx

 5. joorloveswriting schreef:

  Wat vervelend van die paniek aanval! Maar wel fijn dat Peter je eruit kan halen! 🙂 en fijne zondag! !!!! 🙂

 6. Celine schreef:

  Haha die foto over de weegschaal is echt leuk! Zo is het maar net! Al heb ik hem zelf helemaal de deur uit gedaan, dus dat probleem heb ik al niet meer 😉

 7. Simplynspecial schreef:

  Haha dat plaatje van ‘zomertijd’. Geweldig 😛 !! Weer nieuwe waxmelts, jij bent wel grootverbruiker of niet hihi. Die van Kenzo lijkt me heerlijk. Ik heb er nog een paar te gaan, dan ‘mag’ ik weer nieuwe 🙂 Fijne zondag! Het weer is te triest voor woorden dus we maken er maar het beste van hé 😉 Ik ga lekker zwemmen met mijn vriend, glijbanen, bubbelen en frietjes 😀

 8. Simone schreef:

  Oh dat geurtje is inderdaad zooo lekker! Wat een luxe ook, in een parfum en in waxmelt vorm. Ik vind het trouwens ook zó knap van Max Verstappen, ik word spontaan F1 fan, haha! Wat is je header trouwens mooi zeg, shame on me, maar ik had hem nog niet gezien!

  1. Marion schreef:

   Hahaha leuk! En dank je wel!

 9. jackiedeklerk schreef:

  Dat is inderdaad een lekker geurtje….
  En heerlijk blijven die waxmelts,ik wil ze ooit nog eens proberen zelf te maken..

  Hele fijne zondag babe

 10. marielle schreef:

  Hey marion
  Naar die aanval!! Wat fijn dat Peter zo helpend is!
  Geurtje klinkt goed zeg.
  Oh en die massage wordt dus lachtherapie:-)
  Fijne zondag

 11. Saar schreef:

  Fijne zondag Marion! Ik ga zo in mijn zetel gaan luieren!

 12. Xaviera schreef:

  Wat naar dat je weer een paniekaanval hebt gehad, gelukkig maar dat Peter je eruit kon helpen! Ik voelde er gisteren eentje opkomen doordat er iets in mijn keel bleef hangen (ik ben panisch voor alles wat met mijn keel te maken heeft), maar gelukkig zette het niet door en kon ik dankzij een meditatie weer rustig worden. Waar meditaties allemaal goed voor zijn is bijzonder! 🙂 Haha, dat plaatje is leuk. Die nieuwe waxmelt geuren klinken goed! Ik hoop dat je een fijne zondag hebt!

 13. Myriam schreef:

  Bah, een paniekaanval.. Maar je kreeg hem snel onder controle dus dat is dan weer wel goed!!! En laat eens weten wat dat heeft gegeven als je die voetmassage hebt gehad. Ik begin al te glimlachen als ik er aan denk dat je de slappe lach krijgt omdat iemand aan je voeten bezig is…

 14. Wat naar van die paniekaanval terwijl je zo goed bezig was, maar gelukkig had je Peter aan je zijde om je te kalmeren. Ha, die voetmassage dat kan ik me goed voorstellen dat dat lachen geblazen wordt. Geniet ervan!

 15. mynameisblonde schreef:

  Haha, het plaatje van Instagram is erg leuk.
  Ben benieuwd naar de waxmelts. Hou ons zeker op de hoogte!

 16. Els schreef:

  Wat leul weer om te lezen :-). Goed begin van de zondag zo Formule 1. Ik heb heel de dag geklust in ons nieuwe huis.

 17. Dina schreef:

  Hhahah “het maakt je geen ene flip uit”. Geweldig hoe je dat zegt. ❤

 18. Eigenlijk best bizar dat iemand die niet eens een rijbewijs heeft wel in een F1-wagen mag scheuren, als je er zo eens over nadenkt…
  Hopelijk heb je een fijne zondag gehad! 🙂

 19. Eric schreef:

  Knappe prestatie van Verstappen. Leeftijd onbelangrijk 🙂

 20. beaunino schreef:

  Wat zul je genoten hebben van de wedstrijd. Ik las net heel snel je blog en toen dacht ik: wat gaat ze nou weer doen? Bananen zwemmen?

 21. Lazy Sundays are the best he! En moedig van je om die workshop te volgen. Ofja, er voor open te staan. Jezelf zeker niet pushen als je er nog niet klaar voor bent 🙂

  x Aurélie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s