Kladbloggen

Happy Stuff #3


Getagd: , , , , .

hs3

Het was geen goede week de afgelopen week. Toch waren er weer genoeg dingen waar ik blij van werd. Lees mee!

Verse bloemen op tafel. Het zwembad helemaal voor mezelf alleen hebben. Veel muziek luisteren. Mediteren. Lekkere thee drinken. Een voetreflexmassage krijgen. Mooie en lieve reacties op mijn blog. Eindelijk de sloffen vinden die ik al de hele winter zocht. Mijn nieuwe parfum. Een bezoekje aan de kapper. De relaxmassage die ik daar kreeg. En het fijne gesprek wat ik met de kapster had. De pannenkoek die op een vis leek. Heel hard meezingen met Janis Joplin. De weersverwachting voor volgende week. Een cadeautje kopen voor mezelf en het laten inpakken. Singing in the shower. Waxmelts. Een stukje fietsen. Loempia eten. Hard lachen met Peter. Vroeg naar bed gaan. En vroeg weer opstaan. Mezelf opgeven voor een klankconcert. Me steeds minder druk maken om wat anderen van me vinden. Mijn hart volgen. ♥

34 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s