Happy Stuff #3

hs3

Het was geen goede week de afgelopen week. Toch waren er weer genoeg dingen waar ik blij van werd. Lees mee!

Verse bloemen op tafel. Het zwembad helemaal voor mezelf alleen hebben. Veel muziek luisteren. Mediteren. Lekkere thee drinken. Een voetreflexmassage krijgen. Mooie en lieve reacties op mijn blog. Eindelijk de sloffen vinden die ik al de hele winter zocht. Mijn nieuwe parfum. Een bezoekje aan de kapper. De relaxmassage die ik daar kreeg. En het fijne gesprek wat ik met de kapster had. De pannenkoek die op een vis leek. Heel hard meezingen met Janis Joplin. De weersverwachting voor volgende week. Een cadeautje kopen voor mezelf en het laten inpakken. Singing in the shower. Waxmelts. Een stukje fietsen. Loempia eten. Hard lachen met Peter. Vroeg naar bed gaan. En vroeg weer opstaan. Mezelf opgeven voor een klankconcert. Me steeds minder druk maken om wat anderen van me vinden. Mijn hart volgen. ♥

34 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Natasja schreef:

  Wauw, dat zijn heel veel blije dingen! Ik hoop dat volgende week een betere week voor je wordt, een fijn weekend gewenst!

 2. Myriam schreef:

  Toch heel veel blije dingen voor een minder goede week. Ik moet echt ook weer eens beginnen met die blije dingen op te schrijven.

 3. Renate schreef:

  Leuk om te zien dat als je week toch niet zo goed was dat je toch nog zoveel dingen op kunt noemen die wel leuk waren en je blij maakte! Ik moet eigenlijk ook maar is beginnen met dit soort lijstjes maken!

 4. Jenn schreef:

  Fijne dingen idd 🙂 Ik hoop dat je volgende week een betere week hebt!

 5. Nicetobeout schreef:

  hihi de pannekoek die op een vis leek 🙂

 6. Elaintje schreef:

  Fijn dat je ook in een minder goede week wel nog de blije dingen eruit kan halen! Fijn weekend!

 7. Saar schreef:

  Wat zijn die laatste twee mooie punten!

 8. Dat lijkt me geweldig het zwembad helemaal voor je alleen hebben. Daar kon ik vroeger alleen van dromen. Ik duim voor jou dat volgende week beter wordt. Alvast een zalige Pasen!

 9. Marieke schreef:

  Wat ontzettend jammer om te horen dat je afgelopen week een wat mindere week hebt gehad, meis… Ik ben zelf een tijdje helemaal niet online geweest i.v.m. mijn nieuwe werk en heb het dus allemaal een beetje gemist. Supergoed dat je wel een hoop positieve dingen ook eruit hebt kunnen halen en zien, op die manier kun je toch nog wel aan wat leuke dingen terugdenken!

  Een klankconcert lijkt mij ook supergaaf om eens een keer bij te wonen! Wanneer/waar ga je daar naartoe?

  Hopelijk heb je de komende week een veel betere week, meis! xx

  1. Marion schreef:

   Hier in Wageningen zijn er twee adressen. Ik ga naar het kleine concert, 19 april. Ik heb nog geen bevestiging gehad, dus misschien zit het al vol. Het is alweer een jaar geleden dat ik geweest ben. Het was supertof. Het duurt anderhalf uur. Na afloop drink je nog even thee samen. Soms hebben ze kaarten liggen van tevoren die je mag trekken en bij je mag houden tijdens het concert. Je ligt op een matje, dekentje over je heen, echt heerlijk. Ik weet niet waar je woont, maar als je in de buurt woont moet je eigenlijk een keer meegaan. Ik wil ook nog een keer naar die grotere, maar die duur langer en volgens mij komen daar veel meer mensen. Daar zit ook een pauze in. Anders moet je eens googelen of ze bij jou in de buurt niet iets hebben. Het is zo rustgevend. 🙂

   1. Marieke schreef:

    Oh, dat lijkt me echt superleuk! 19 april is wel een beetje kortdag, maar een volgende keer zou ik graag meegaan! 🙂

    Ik woon vlakbij Waalwijk, dus Wageningen is ongeveer een uurtje rijden vanaf hier. Dat is goed te doen!

    1. Marion schreef:

     Dit is de link http://www.wittewind.com/klankconcerten.html. In mei is er weer eentje, dus dan zouden we kunnen gaan. Duurt tot 12:45 uur, dus misschien kunnen we daarna nog even lunchen of zo voordat je teruggaat. We hebben nog wel even contact voor die tijd. Leuk!

    2. Marieke schreef:

     Ja, is goed! Ik zal je toevoegen op facebook, dat is misschien nog wat makkelijker. 🙂

 10. Sofie schreef:

  Leuk om te lezen! Ik hoop zo voor je dat volgende week beter wordt!

 11. christine schreef:

  Helemaal goed!! Goed bezig Marion!! liefs.

 12. Rithika schreef:

  Wat een fijne dingen!

 13. Proficiat met je eigen zwembad 🙂 !!

 14. altijdangelique schreef:

  Leuk als je zo’n overzicht ziet. Dan merk je dat er eigenlijk toch wel heel veel leuke dingen zijn gebeurd.

 15. Klinkt goed Marion! Fijn paasweekend.

 16. joorloveswriting schreef:

  wauw mooie dingen zeg ❤ altijd goed om er bij stil te staan!! 🙂 en inderdaad dat moet ik ook minder gaan doen. * druk maken wat andere van me vinden * … 🙂

 17. marielle schreef:

  Weet je wat ik vooral zo mooi vind? Dat jij ondanks de hevigheid van de stemmingswisselingen toch weer de mooie dingen kan zien en benadrukt!
  Dankbaarheid dat is iets waar het vaak aan ontbreekt maar bij jou in geen geval!
  Goed weekend en ik wens je dat het volgende week voor jou ook meer richting lente mag gaan!

 18. Jammer dat afgelopen week niet zo super was, hopelijk word aankomende week weer beter 🙂 xxx

 19. Kirsty schreef:

  Wat een mooie lichtpuntjes heb je gevonden, ondanks dat dit geen fijne week voor je was!

 20. C'EST LA XAVIE schreef:

  Ghaha die pannenkoek! Ik dacht ook gelijk aan een vis, die ene die zichzelf opblaast haha.
  Dat klankenconcert heb ik nog nooit gehoord daar ga ik mij eens in verdiepen.
  Goed dat je deze dingen ook erkent en opschrijft, is ook fijn om te lezen :).

 21. eigenwijsje2014 schreef:

  Eigenlijk precies wat ik ook al typte in mijn blog voor morgen.. Geen goede week maar toch paar dingen die me lieten lachen.. Zingen onder de douche is lekker he!

 22. anneleendebondt schreef:

  Mooie lichtpuntjes! Goed dat, ondanks je je niet goed voelt, hier toch bij stil staat!

 23. dinaboelhouwer schreef:

  Ik zag je pannenkoek ook al in Instagram tegen en ik dacht echt zo;

  Is het een pannenkoek?
  I het een VIS?

  Nee, toch echt een pannenkoek.. Toch?

 24. Simplynspecial schreef:

  Wat een heerlijke dingen 😀 Verse bloemen zijn zo mooi he! Ik hou ervan 🙂

 25. visionarylifeee schreef:

  Wat een prachtige en inspirerende mooie momenten heb je opgeschreven zeg. Ik hoop snel dat de dagen weer komen dat jij je beter voelt, maar tot die tijd alles rustig en op jouw manier doen kan goed zijn. Je bent een topper meis. X

 26. Anne schreef:

  Fijn om te lezen! 🙂 Doet me denken aan een paar weken geleden, toen ik met vrienden mee naar huis reed. De man achter het stuur zei: “Ik hoop dat je van Janis Joplin houdt, want die stond op de heenweg heel hard aan.” 🙂

 27. Joyce schreef:

  Count your blessings meisje xxx

 28. jackiedeklerk schreef:

  Maar juist deze mooie kleine dingen zien als het even niet zo goed gaat is al heel wat..
  Je weet vast nog wel hoe het is als je gewoon niets leuks kan bedenken…
  En dit maakt maar weer duidelijk, het zijn de kleine dingen die het hem doen

 29. Sammie schreef:

  Je vispannenkoek look a like vind ik nog steeds erg grappig 🙂

 30. Flavie schreef:

  Genieten van de kleine dingen… het is zo fijn! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s