Dysthyme Stoornis Sucks #2

on

faith

Je kan doen wat je wil. Vroeg opstaan. Uitslapen. Om 7:30 uur in het zwembad liggen. Wandelen in de natuur. Shop ‘til you drop. Je favoriete parfum dragen. Je lievelingseten eten. Je favoriete muziek luisteren. You name it. Als de somberheid het overneemt is het allemaal kansloos. Ik heb het gisteren allemaal geprobeerd. Je doet het, maar het plezier wat je anders ervaart in al deze dingen is er niet. Hoe je ook je best doet het te vinden, iedere keer als je denkt dat je het hebt glipt het weer uit je handen. Het is het meest frustrerende wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. ♥

39 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vervelend, ik hoop dat je deze dag beter door komt.

  Ik moest bij dit filmpje aan jou denken, ik weet niet waarom: https://www.youtube.com/watch?v=nTqn72B2Ajk

  1. Marion schreef:

   Thanks. De eerste lach van de dag 😀

 2. Knuffel!
  (mooi geschreven, beetje sprakeloos dus vandaar zegt de knuffel genoeg denk ik)

 3. misssexandthecity schreef:

  Zo voel ik me bij een hormonale stoornis en ik dank de hemel op mijn blote knieën dat het maar 2 keer per jaar voorkomt, dus ik begrijp een beetje jouw frustratie hier rond,…….heel veel sterkte!!

 4. Carlijn schreef:

  Oh Marion, knuffel voor jou hoor! Ik weet even niet zo goed wat ik moet zeggen. Sterkte en probeer alles te blijven doen

 5. Wat vervelend lieverd! Hopelijk voel je je snel weer wat beter! Xoxo

  Ps. Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach, wie vrolijk is in de morgen die lacht de hele dag! 😉

 6. Xaviera schreef:

  Die frustratie is heel goed te begrijpen, dat heen en weer gaan van de somberheid lijkt mij heel zwaar om steeds door te moeten gaan. Mooie quote heb je erbij geplaatst, een goede reminder om vertrouwen te blijven hebben dat het ook weer beter wordt. Dikke knuffel en veel sterkte! X

 7. Copysense schreef:

  Ja, dit is enorm frustrerend weet ik jammer genoeg als ervaringsdeskundige. Die episodes zijn er volgens mij omdat er in ons onderbewustzijn te veel onverwerkte zaken zitten, en die komen te pas en te onpas vermomd piepen. We hebben dan ook vaak de neiging om ons eruit te ‘denken’, maar dat lukt niet omdat we niet weten welke knuppel ons nu weer sloeg. Op zo momenten is het dan ook beter om niet te gaan nadenken over het waarom en hoe, maar eerder proberen gewaarworden als dat lukt (mindfulness) en erdoor ademen. Erover nadenken schopt ons in een moeras van drijfzand. Veel sterkte en liefs! Inge

  1. Marion schreef:

   Dat verwoord je weer perfect. Thanks.

 8. dinaboelhouwer schreef:

  Woah, zo herkenbaar Marion. Ik heb gelukkig nog maar weinig sombere dagen, maar als ik ze heb dan ben ik echt ten einde raad. Gek dat een mens zich ZO SLECHT kan voelen (om helemaal niks).

  1. dinaboelhouwer schreef:

   En sterkte natuurlijk, ik hoop niet dat je vandaag zo’n rotdag hebt.. xx

 9. altijdangelique schreef:

  Heel veel sterkte meid. Trekken die wisselvalligheden ooit weg of blijft dit zo voor ‘altijd’ dat het op en neer gaat?

  1. Marion schreef:

   Ik heb geen idee… 😦

   1. altijdangelique schreef:

    😦

 10. jackie schreef:

  ik kan alleen maar zeggen, gewoon aan toegeven…

 11. Kimberly schreef:

  Ik wil je ook een dikke knuffel geven! ❤ Ik hoop dat je deze dag toch nog een beetje doorkomt en het morgen weer fijner is. Mooie quote trouwens ook zeg, meteen even opgeslagen!

 12. Dat lijkt me inderdaad heel erg frustrerend. Zou willen dat ik iets voor je kon doen… X

 13. Northflix schreef:

  Ik voel je frustratie! Weet verder niet wat ik zeggen moet…

 14. My Little Happiness schreef:

  Ik had al zo een gevoel dat het gister even niet lekker ging met je xx – Die leegte (want dat is het een beetje) is gewoon een verdomd kut gevoel.. Sterkte!!

  1. Marion schreef:

   Thanks, meis. X

 15. Sammie schreef:

  Balen! Knuffel van hier! 😉

 16. Joyce schreef:

  damn meis….. zou willen dat ik je weer een beetje vreugde kon laten voelen. Dikke knuffel xxx

 17. dansenindestorm schreef:

  Heel veel sterkte!
  Het is verdrietig om het zo vanuit een ander te lezen. Ben helaas ervaringsdeskundige maar je hebt me echt geraakt met je blogje. Ik hoop dat de dingen je snel (weer) wat makkelijker en met meer plezier afgaan! Heb je wel verdiend!

  Liefs

 18. Anna Naomi schreef:

  Ik ken dat wel, alhoewel waarschijnlijk in mindere mate. Dan voel ik me de hele dag echt crap en lichamelijk zwaar alsof ik mezelf overal doorheen moet sleuren, ook al doe ik dingen die ik gewoonlijks leuk vind. Bij mij helpt het meestal als ik stop met mijn best doen om het beter te maken, maar gewoon mijn bed in kruip, met lekker eten en een film op, en denk “morgen is het vast een betere dag”. Even lief voor mezelf zijn. Ik hoop dat jij morgen ook weer een betere dag hebt!

 19. joorloveswriting schreef:

  sterkte meid!!!! hopelijk gaat het morgen beter!

 20. beaunino schreef:

  Oei. Dit klinkt richting depressie. Hou je taai x

 21. Marielle schreef:

  Sterkte Marion, dit is echt heel naar. het belangrijkste voor nu, een digitale arm om je schouder dat je weet dat er met je mee geleefd wordt!

  Lieve groetjes

 22. Miss Sentinelli schreef:

  Sterkte meid! Knuffel!

 23. Lena schreef:

  Heel veel sterkte!

 24. Myriam schreef:

  O, wat herken ik dat goed, and it really sucks!!!

 25. Simplynspecial schreef:

  Ik herken dat wel. En ik weet uit ervaring dat deze dagen steeds minder voorkomen of korter duren. Hopelijk heb je morgen een fijnere dag! Knuf.

 26. minoesjka2 schreef:

  Sterkte, weet wel een beetje hoe het voelt.

 27. Laleh schreef:

  Dat liijkt mij inderdaad verschrikkelijk.
  Heel veel sterkte meid.
  Ik vind dat dit soort aandoeningen vaak enorm worden onderschat,

  XX

 28. Deisy schreef:

  Wat een prachtige quote heb je gebruikt meis en ik begrijp je onmacht volledig. Helaas is het vaak eer paar stapjes vooruit en dan weer achteruit en dan kan die duisternis heel zwaar voelen. je krijgt in ieder geval een hele grote knuffel van mij en ik hoop (met alles in mijn hart) dat jij je echt weer een stuk beter gaat voelen en deze dagen gaan minderen tot helemaal zullen verdwijnen. X

 29. Petra schreef:

  Even geen woorden. Knuffel voor jou. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s