Dysthyme Stoornis Sucks #2

faith

Je kan doen wat je wil. Vroeg opstaan. Uitslapen. Om 7:30 uur in het zwembad liggen. Wandelen in de natuur. Shop ‘til you drop. Je favoriete parfum dragen. Je lievelingseten eten. Je favoriete muziek luisteren. You name it. Als de somberheid het overneemt is het allemaal kansloos. Ik heb het gisteren allemaal geprobeerd. Je doet het, maar het plezier wat je anders ervaart in al deze dingen is er niet. Hoe je ook je best doet het te vinden, iedere keer als je denkt dat je het hebt glipt het weer uit je handen. Het is het meest frustrerende wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Persoonlijk

39 Reacties

Zo voel ik me bij een hormonale stoornis en ik dank de hemel op mijn blote knieën dat het maar 2 keer per jaar voorkomt, dus ik begrijp een beetje jouw frustratie hier rond,…….heel veel sterkte!!

Die frustratie is heel goed te begrijpen, dat heen en weer gaan van de somberheid lijkt mij heel zwaar om steeds door te moeten gaan. Mooie quote heb je erbij geplaatst, een goede reminder om vertrouwen te blijven hebben dat het ook weer beter wordt. Dikke knuffel en veel sterkte! X

Ja, dit is enorm frustrerend weet ik jammer genoeg als ervaringsdeskundige. Die episodes zijn er volgens mij omdat er in ons onderbewustzijn te veel onverwerkte zaken zitten, en die komen te pas en te onpas vermomd piepen. We hebben dan ook vaak de neiging om ons eruit te ‘denken’, maar dat lukt niet omdat we niet weten welke knuppel ons nu weer sloeg. Op zo momenten is het dan ook beter om niet te gaan nadenken over het waarom en hoe, maar eerder proberen gewaarworden als dat lukt (mindfulness) en erdoor ademen. Erover nadenken schopt ons in een moeras van drijfzand. Veel sterkte en liefs! Inge

Woah, zo herkenbaar Marion. Ik heb gelukkig nog maar weinig sombere dagen, maar als ik ze heb dan ben ik echt ten einde raad. Gek dat een mens zich ZO SLECHT kan voelen (om helemaal niks).

Heel veel sterkte meid. Trekken die wisselvalligheden ooit weg of blijft dit zo voor ‘altijd’ dat het op en neer gaat?

Ik wil je ook een dikke knuffel geven! ❤ Ik hoop dat je deze dag toch nog een beetje doorkomt en het morgen weer fijner is. Mooie quote trouwens ook zeg, meteen even opgeslagen!

Ik had al zo een gevoel dat het gister even niet lekker ging met je xx – Die leegte (want dat is het een beetje) is gewoon een verdomd kut gevoel.. Sterkte!!

Heel veel sterkte!
Het is verdrietig om het zo vanuit een ander te lezen. Ben helaas ervaringsdeskundige maar je hebt me echt geraakt met je blogje. Ik hoop dat de dingen je snel (weer) wat makkelijker en met meer plezier afgaan! Heb je wel verdiend!

Liefs

Ik ken dat wel, alhoewel waarschijnlijk in mindere mate. Dan voel ik me de hele dag echt crap en lichamelijk zwaar alsof ik mezelf overal doorheen moet sleuren, ook al doe ik dingen die ik gewoonlijks leuk vind. Bij mij helpt het meestal als ik stop met mijn best doen om het beter te maken, maar gewoon mijn bed in kruip, met lekker eten en een film op, en denk “morgen is het vast een betere dag”. Even lief voor mezelf zijn. Ik hoop dat jij morgen ook weer een betere dag hebt!

Sterkte Marion, dit is echt heel naar. het belangrijkste voor nu, een digitale arm om je schouder dat je weet dat er met je mee geleefd wordt!

Lieve groetjes

Ik herken dat wel. En ik weet uit ervaring dat deze dagen steeds minder voorkomen of korter duren. Hopelijk heb je morgen een fijnere dag! Knuf.

Wat een prachtige quote heb je gebruikt meis en ik begrijp je onmacht volledig. Helaas is het vaak eer paar stapjes vooruit en dan weer achteruit en dan kan die duisternis heel zwaar voelen. je krijgt in ieder geval een hele grote knuffel van mij en ik hoop (met alles in mijn hart) dat jij je echt weer een stuk beter gaat voelen en deze dagen gaan minderen tot helemaal zullen verdwijnen. X

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: