Loving Lazy Sundays #36

We zijn er weer vroeg bij vandaag. Om 5:30 uur stond ik al onder de douche. Lavendel is de geur van de dag. Lavendel shampoo. Lavendel conditioner. Lavendel scrub. Lavendel douchegel. Lavendel bodylotion. Als klap op de vuurpijl nu een lekker zachte lavendelgeur in de oliebrander. Hoe relaxt wil je de zondag beginnen?

Do not follow your heart
Het moet me even van het hart: het wadlopen is van de baan. In mijn (over)enthousiasme roep ik dan weer dat ik meega, terwijl ik dat helemaal niet kan. Ik wil dolgraag, maar ik kan dat natuurlijk helemaal niet. Een boswandeling van een uur is voor mij al de max. Ik voel me dan altijd zo stom. Hoe kan ik daar nou niet bij nadenken? Hoe kan ik nou roepen dat ik zoiets ga doen? Ja, gevalletje Follow Your Heart wat in dit geval niet zo verstandig is. Deze keer dus toch het verstand volgen. Gelukkig reageerde alle meiden heel erg lief en gaat er gewoon ook een keer een theeleutmoment volgen. Dat is voor mij heel erg haalbaar. 😀

Sunday Sport
Wéér drie punten gepakt gisteravond! Dankzij een flinke overwinning van mijn tweede favoriete club van Nederland op AZ staan we nu vierde! De plekken 1, 2 en 3 staan wat mij betreft nu wel vast, maar voor de plekken 4, 5, 6 en 7 blijft het spannend tot de laatste wedstrijd. HSV….. 😦 Ik schud alleen mijn hoofd. Maar 16 keer gescoord tot nu toe! Dat kan toch gewoon niet! Het seizoen is al bijna voorbij!!! Oh oh oh…. Vanmiddag om 17:00 uur de derby Manchester United tegen Manchester City. Leuke is ook nog eens dat het de nummer 4 tegen nummer 3 is met een onderling verschil van 1 punt.

Ik zie dat ik moet doortypen. Het is nu 7:27 uur en over 33 minuten begint Formule 1. In China deze keer. Effe snel checken wat voor weer het daar is. Helaas pindakaas. Geen regen volgens weeronline tijdens de race. Max The Man start van plek 13. Hij heeft het weer goed gedaan gisteren in de training. Ben benieuwd of hij deze race ook weer kan uitrijden. De berichten voor de start van het seizoen over de motoren die in de Torro Rosso zitten waren niet bepaald positief. Ze zouden amper een volledige race aankunnen. Nou goed, dat bleek dan ook in de eerste race, maar de laatste race reed Max toch maar mooi uit. Spannend dus weer zo meteen. Ik heb er zin in.

Funny Shit

Happy Stuff
Sinds een maand of zo schrijf ik dagelijks de dingen op die mij blij maken. Ik maakte er al een paar keer een artikeltje over en ik wilde daar een vaste rubriek van maken: Happy Stuff. Het zijn alleen heel vaak dezelfde dingen die mij blij maken en om daar nou iedere keer een heel artikel over te schrijven leek mij niet nodig. Ik heb besloten om het een onderdeel te maken van mijn Loving Lazy Sundays artikelen. We gaan meteen van start.

Mooi weer. Vroeg opstaan. Lef hebben en tussen de lijnen gaan zwemmen. Leuke plannen maken. Een goed gesprek met Peter. De eerste jonge eendjes. De kaas pompoen crackers van Smaakt. Peren eten. Mijn regenboogarmbandje. Bloemetjes kopen voor in de tuin. 10 waxxies ontvangen in mijn lievelingsgeur. Jaren ’70 muziek. Madeliefjes. Beginnen aan een nieuwe challenge. In het park zitten. Mediteren. Een boek bestellen. Om 5:30 uur buiten koffie drinken. Op blote voeten lopen.

Music Maestro

Fijne zondag allemaal. ♥

17 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #36’

 1. Als ik ooit de kans krijg zal lik toch dat wadlopen eens aanpakken. Vraag is OF die kans ooit komt, want in Brugge zijn weinig wadden (padden, daarentegen…). Die happy stuff vind ik altijd leuk om lezen. Vond ik bij je zus ook, maar die is het bloggen wat kwijtgeraakt denk ik.

 2. Zóó vroeg weer uit de veren. Maar wat kan je dan véél zien en doen op een dag hé 🙂 Goed dat je voelt wanneer iets teveel is!!! En volgens mij zijn ik weet niet hoeveel mannen stik jaloers van Peter, omdat jij zo dol bent op sport xx

 3. Oh wat jammer Marion van dat wadlopen… Hoop niet dat mijn berichtje gemaakt heeft dat je het niet aandurft. Ik heb het maar één keer gedaan en weet niet of de omstandigheden altijd hetzelfde zijn hoor. Wel goed dat je aanvoelt wat wel en niet kan, en theeleuten is minstens net zo gezellig!

 4. Ik dacht al bij het wadlopen, dat is wel zwaar. Ik zou het nu ook niet meer trekken hoor. Voor mij is die boswandeling van een uur al gelijk aan de mount Everest beklimmen ;-). Wel jammer voor je natuurlijk, maar misschien komt die dag nog eens dat het wel gaat. Mooi alternatief wel 🙂
  Leuke challenge ben je aangegaan trouwens. Geniet van je zondag!

 5. Heerlijk om je dag zo te beginnen met allemaal lavendel dingen! Jammer dat het wadlopen niet door kan gaan, maar heel fijn dat jullie een keer gaan theeleuten dan. 🙂 Haha dat filmpje blijft grappig! Leuk dat je Happy Stuff bij LLS gaat noteren, op blote voeten lopen is heerlijk! Fijne zondag. X

 6. FIJNE ZONDAG!!
  Dat filmpje, ik moest zo lachen!
  Jammer van het wadlopen.Fijn dat ze zo goed reageerden!

  uh..het sportstukje niet helemaal in verdiept, maar enjoy!

  Leuk die laatste punten! Dat bloggen is toch wel heel leuk!

  Lieve groetjes

 7. Jammer van het Wadlopen mar ach, wie weet in de toekomst! Geniet maar lekker van je lavendeldagje hihi 🙂 fijne zondag!

 8. Geniet van je zondag, hier schijnt heerlijk de zon! Balen van Max hé! Leuke toevoeging aan je zondag artikel, happy stuff is altijd goed. Ik ben ook blij dat ik nu een dankbaarheidslijstje bijhoud.

 9. Book of love, ja die is mooi! Heel erg mooi 🙂 Zonde van het wadlopen maar wel beter voor jou. En Max deed het super maar je voorspelling klopte iets te goed met de motoren, super zonde 😦

 10. Dat wadlopen leek me toch al niet heel bijzonder 😉 Grapje. Jammer dat je niet kan gaan maar je kan het altijd nog doen, die wadden gaan niet weg 🙂 Leuke happy list heb je weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.