Bladieblablog #25

041

Het is op dit moment 5:20 uur. Nu is dΓ‘t al vroeg, maar moet je nagaan dat ik er al ruim een uur uit ben! Geeft niets, want was is er lekkerder dan op je gemak wakker worden, douchen, aankleden, koffie drinken en een bladieblablog schrijven? Juist, niets. πŸ˜€

Ik heb spierpijn in mijn handen. Wat? Ja, spierpijn in mijn handen. Dat heeft alles te maken met de opdracht van de Rewild Your Life Challenge van gisteren. Ik moest mijn handen smerig laten worden en dat heb ik braaf gedaan. Vieze handen, pijnlijke handen, maar het heeft een prachtig resultaat opgeleverd in de tuin. Het verslag kunnen jullie vanmiddag lezen Γ©n zien.

KOFFIE!!!!

Gisteren heb ik een nieuw functie ontdekt op mijn telefoon. Ik kan foto’s bewerken met een soort fish eye resultaat. Eerst ging ik braaf met bloemetjes aan de gang. Heel leuk en schattig, totdat ik me bedacht dat dit een veel leuker effect op mijn eigen hoofd zou hebben. Godallemachtig, wat heb ik gelachen zeg. Moet je kijken…

PicsArt_1429206264677 PicsArt_1429206291922

Echt, ik kwam niet meer bij. Wat een hilarisch effect. Lachkick! Met dit soort dingen kan ik me uren vermaken. Te gek.

Ik ga vandaag een handstofzuiger kopen. Geen kruimeldief, geen gewone stofzuiger, nee, een handstofzuiger. Ik word gek van het gekloot om met de stofzuiger de trap te stofzuigen of de bedrand. Zo’n boxspring is leuk, maar het is wel een stofvanger. En omdat het zo’n gekloot is stellen we het iedere keer uit en uit en uit en nu ben ik het zat. Zo’n ding kost geen drol meer tegenwoordig en het is ideaal voor de gang, de trap, de slaapkamer en ook voor de auto. Dus, dat is één ding wat ik ga doen vandaag. Maar eerst ga ik straks om 7:30 uur even lekker zwemmen.

Gisteren kocht ik voor het eerst in mijn leven de Linda. Ik had al vaker positieve verhalen gehoord over dat blad en nu was er een aanbieding samen met de Happinez. Gekocht dus. Ik heb er nog niet veel in gelezen, maar ik heb me al wel ziek gelachen om de rubriekΒ Cijfersenzo. Ik hou van cijfertjes, percentages en gemiddelden. Vooral omdat ik altijd de uitzondering op de regel ben. Net zoals vermoedelijk iedereen die dat leest. Ik noem er een paar.

  • Vrouwen zijn op hun 34e het gelukkigst met hun naakte lichaam.
  • Bijna 40% van alle mannen maakt weleens naaktfoto’s van zijn vrouw/vriendin. 1 op de 5 laat ze vervolgens aan hun vrienden zien.
  • 2% van de mensen kijkt naakt tv.
  • 40% van de vrouwen staat dagelijks naakt voor de spiegel, 25% wekelijks, 16% nooit.

Ja, het gaat veel over naakt in de Linda. Geen idee of dat altijd zo is, maar in dit nummer in ieder geval wel. Ik vind het altijd leuk om te zien dat ik nooit, maar dan ook nooit in één van die categorieΓ«n pas. Ik vraag me dan af: Kloppen die gemiddelden nooit of ben ik nou zo’n extreem afwijkend typetje?

KOFFIE!!!

Vandaag is het pannenkoekendag! Ik heb deze week goed en gezond gegeten, dus… OkΓ©, op die ene keer broodje pizza quicksaus na, maar daar at ik dan wel een gezonde salade bij. Sla…. Je kan net zo goed een glas water drinken, maar goed, het is groen en het ziet er gezond uit.

Zo dit was met recht een bladieblablog. Het ging werkelijk helemaal nergens over. Zo zien we dat graag. Rest mij nog alleen iets over muziek te zeggen.

Twee stemmen, twee instrumenten en enorm veel bezieling. β™₯

About the Author

Posted by

Categorieën:

Persoonlijk

28 Reacties

WAHHH je lijkt wel een alien en een een of ander stripfiguurtje!
Ben benieuwd naar het verhaal van je handen.
Veel zwemplezier straks!

Dus het is mijn feestdag vandaag? Pannenkoekendag ?? πŸ™‚ πŸ™‚ Zou ik nu vrij krijgen van mijn baas? Waarom heeft hij mij er gisteren niets van verklapt? De snoodaard, verdorie. Ik wil thuis blijven vandaag. Nah !
Al dat naakt in de Linda :). Misschien heeft ze last van de eerste lentezon. Het cijfer dat me het meest verontrustte is niet dat 40% van de mannen eens een naaktfoto neemt van zijn vrouw (tot daar nog aan toe, vind ik ook niets verkeerd aan), maar dat één op de vijf dit laat zien aan zijn vrienden. Zou ik toch voor passen, hoor…

Haha die foto’s, prachtig! Ik heb een keer een proefabonnement op de Linda gekregen. Best leuk maar hoefde het niet maandelijks. Heel af en toe lees ik het nog.

Dat 40% van de mannen naakt foto’s heeft gemaakt van zijn vrouw vind ik eigenlijk nog weinig maar dat komt waarschijnlijk omdat de digitale camera nog niet zo lang bestaat. Met zo’n ouderwets rolletje keek je wel uit met het maken van naakt foto’s. Voor je het wist had de fotograaf een grote poster van jouw vrouw boven zijn bed.

Creatieve filters gebruik ik bijna nooit. Er zitten ook op mijn fototoestel maar ik hou het liever natuurlijk. En als ik filters gebruik doe ik het later met fotobewerking software. Deze filters geven wel een komisch effect, leuk.

KOFFIE!!!

Goedemorgen vroege vogel πŸ˜‰ Ik zag al dat je om 07.30 in het zwembad was heel goed van je en respect ik doe het je niet na. Hahah die foto’s zijn echt super leuk! Fijn weekend.

Dat fishbowleffect is wel heel cool! Volgens mij ben jij ondertussen al uit het zwembad. En ik lag nog te slapen toen je dit blog schreef… Vroege vogel ben je hoor!

O vroege vogel! Ik vind 8,30 altijd al zo vroeg, maar toen lag jij al lang en breed in het water πŸ™‚

Oh die foto’s vind ik zo leuk, ik moest er gisteren al zo om lachen! Fijne dag

Wat een heerlijk artikel weer zeg: heb alleen maar gelachen tijdens het lezen van dit artikel πŸ˜‰ Pannenkoekendag: jaaa lekker! Veel beter dan dat blaadje sla (we zijn serieus konijnen aan het worden met ze allen ;-)). Ik hoop dat je lekker hebt gezwommen in ieder geval en je blijft een lekker ding hoor: zelf met die rare (en enge) foto’s πŸ˜‰ X

Tering Marion, wat was je er weer vroeg uit!! Toen draaide ik me nog even om πŸ˜‰ Hihi die foto’s van jou! Geniet van je pannenkoeken vandaag πŸ™‚

ik zou me ook uren kunnen vermaken met zo’n functie, gelukkig heeft die van mij dat niet…
En? al aan het handstofzuigen πŸ˜‰

Linda vind ik een super leuk tijdschrift, happinez zo heel af en toe ook, maar alleen als ik mezelf zen en relax voel…

Haha die fush eye foto’s zijn heel erg leuk! πŸ˜€ Ik ben benieuwd wat je hebt gedaan met de Rewild Your Life Challenge maar dat kan ik zo gelukkig gelijk lezen. Klinkt heel handig zo’n handstofzuiger!

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: