Mededeling + Rewild Your Life: Dag 8

RWF

Even een korte mededeling: Vandaag ga ik aan de slag met mijn blog. Het kan dus zijn dat alles er in ene heel anders uitziet, dat er vanalles ontbreekt of dat er misschien dingen op mijn blog staan die er helemaal niet op horen te staan. Schrik niet! Ik ben dus aan het verbouwen. Nou, dat was wel een hele korte mededeling….

Wacht, ik gooi er meteen Rewild Your Life: Dag 8 achteraan. Dat stelde namelijk niet zo heel veel voor. No offense trouwens naar de bedenkers van Rewild Your Life.

Dag 8
Take a moment to attempt holding your breath for as long as possible during your 30 minutes today. Keeping your own safety in mind (don’t push your limit and pass out) but hold it long enough that it becomes uncomfortable. What does it feel like to not have air flowing through you? The living systems of the Earth work together to create a unique blend of gases (mostly nitrogen and oxygen) that keep us alive. The health and cleanliness of our air is vital. Can you imagine Earth without air?

Je adem inhouden. Ik ben er master in. Erg handig, vooral met zwemmen. Zo hoef ik maar om de vier slagen adem te halen zonder dat het me energie kost, terwijl anderen dit vaak om de twee of drie slagen al moeten doen. Dat zorgt ervoor dat ik stabieler in het water lig en dat is dan weer gunstig voor mijn snelheid. Maar daar gaat het hier vandaag niet om. Het gaat erom hoe het voelt als je (tijdelijk) stopt met ademhalen. Daar hoef ik echter geen 30 minuten voor te oefenen. Je adem inhouden voelt niet fijn en is mijns inziens ook niet gezond. Ik ga deze opdracht dan ook niet doen. Ik ga één keer mijn adem inhouden en neem de tijd op. Ik ga niet helemaal krom liggen en blauw aanlopen, maar stop zodra het echt ongemakkelijk gaat voelen. Here we go!

Screenshot_2015-04-17-04-56-43

1 minuut, 11 seconden en 2 tienden.

Mooi resultaat. Nutteloze opdracht. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.
Keep calm & just breathe. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

14 Reacties

WOW het is/wordt mooi!
Ik had een melding van een nieuwe blog in mijn mailbox maar die kan ik niet openen, klopt dat?
Succes met je blog

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: