Mededeling + Rewild Your Life: Dag 8

RWF

Even een korte mededeling: Vandaag ga ik aan de slag met mijn blog. Het kan dus zijn dat alles er in ene heel anders uitziet, dat er vanalles ontbreekt of dat er misschien dingen op mijn blog staan die er helemaal niet op horen te staan. Schrik niet! Ik ben dus aan het verbouwen. Nou, dat was wel een hele korte mededeling….

Wacht, ik gooi er meteen Rewild Your Life: Dag 8 achteraan. Dat stelde namelijk niet zo heel veel voor. No offense trouwens naar de bedenkers van Rewild Your Life.

Dag 8
Take a moment to attempt holding your breath for as long as possible during your 30 minutes today. Keeping your own safety in mind (don’t push your limit and pass out) but hold it long enough that it becomes uncomfortable. What does it feel like to not have air flowing through you? The living systems of the Earth work together to create a unique blend of gases (mostly nitrogen and oxygen) that keep us alive. The health and cleanliness of our air is vital. Can you imagine Earth without air?

Je adem inhouden. Ik ben er master in. Erg handig, vooral met zwemmen. Zo hoef ik maar om de vier slagen adem te halen zonder dat het me energie kost, terwijl anderen dit vaak om de twee of drie slagen al moeten doen. Dat zorgt ervoor dat ik stabieler in het water lig en dat is dan weer gunstig voor mijn snelheid. Maar daar gaat het hier vandaag niet om. Het gaat erom hoe het voelt als je (tijdelijk) stopt met ademhalen. Daar hoef ik echter geen 30 minuten voor te oefenen. Je adem inhouden voelt niet fijn en is mijns inziens ook niet gezond. Ik ga deze opdracht dan ook niet doen. Ik ga één keer mijn adem inhouden en neem de tijd op. Ik ga niet helemaal krom liggen en blauw aanlopen, maar stop zodra het echt ongemakkelijk gaat voelen. Here we go!

Screenshot_2015-04-17-04-56-43

1 minuut, 11 seconden en 2 tienden.

Mooi resultaat. Nutteloze opdracht. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.
Keep calm & just breathe. ♥

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. CHRISTINE schreef:

  fijn weekend Marion en succes met je blog! liefs

 2. Dat noem ik ‘lang’ adem inhouden :)! Ik raak bijlange zover niet…
  Succes met de verbouwingen !

 3. beaunino schreef:

  Lekker tijdstip ook haha. Succes vandaag.

 4. Xaviera schreef:

  Succes met je blog verbouwing! 🙂 Dit vind ik ook een nutteloze opdracht, maar wel knap dat je zo lang je adem in kunt houden. Ruim 1 minuut is lang zeg!

 5. joorloveswriting schreef:

  Zo zo.. haha goed bezig! En succes met je blog! En jij ook fijn weekend!

 6. Anita | Mindjoy schreef:

  Succes met de veranderingen aanbrengen aan je blog! Benieuwd hoe het eruit gaat zien

 7. Toen ik de opdracht hier las had ik de behoefte om mijn adem in te houden. Na vijf seconden besefte ik hoe onzinnig de opdracht was en ben weer lekker door gaan ademen. 🙂

 8. BySilke schreef:

  Wuut, een hele minuut! Hoe lang eigenlijk! Ik ga het ook eens proberen… *test* 39 seconden, haha! Succes met de verbouwingen 😀

 9. melissslaseur schreef:

  Fijn weekend! En succes!

 10. Marielle schreef:

  WOW het is/wordt mooi!
  Ik had een melding van een nieuwe blog in mijn mailbox maar die kan ik niet openen, klopt dat?
  Succes met je blog

  1. Marion schreef:

   Dat was een testblog, dus dat klopt ja.

 11. Myriam schreef:

  Lijkt me ook een nutteloze opdracht. Veel plezier met de verbouwingen. Ik ben benieuwd!!!

 12. jackiedeklerk schreef:

  Adem inhouden, nee dat vind ik vreselijk…
  net als met mijn hoofd onder de dekens, of onder water gehouden worden…
  Geef mij maar gewoon frisse lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s