Kladbloggen

Nieuwe lay-out


Getagd: , , , .

18001200

Zoals ik vanochtend al schreef heb ik de hele dag aan mijn blog gewerkt. Oké, de hele dag is wat overdreven, maar een groot deel van de ochtend en middag ben ik er wel mee bezig geweest. Wat is er allemaal veranderd? Kijk mee.

De header
Dat moge duidelijk zijn. Ik had altijd al een flinke header boven mijn blog, maar deze gaat nog een stapje verder. De header beslaat als het goed is je hele openingsscherm. Vervolgens kan je midden in de header op ”See More” klikken om naar de berichten te gaan. Je kan overigens ook gewoon naar beneden scrollen.

Jumbo headline
Dat is het extra stukje middenin boven de berichten. Er staat nu Mijn Kladblog met daaronder Speak words of love ♥. Het idee is om er dagelijks of eens in de zoveel dagen een nieuwe quote neer te zetten. Het enige is dat er nu twee keer de naam van mijn blog staat (in de header én in de jumbo headline). Dat zou ik liever niet hebben, maar ik heb het ook geprobeerd zonder de titel erboven en dat ziet er heel vreemd uit. Voor nu laat ik het maar even zo.

De sidebar
Deze is een stuk breder geworden. Ook heb ik het één en ander verschoven. Zo staat de zoekfunctie niet meer helemaal bovenaan, heb ik jullie toffe gasten wat verder omhoog gehaald en nog wat andere kleine wijzigingen.

Lettertype
Daar twijfel ik nog een beetje over. Niet over het lettertype van de geschreven stukken, maar over het lettertype van de kopteksten. Voor nu laat ik het even staan om eraan te wennen. Jullie meningen, tips en adviezen hierover zijn meer dan welkom!

Foto’s
De foto’s boven de artikelen in het overzicht zijn verdwenen. Ik heb ervoor gekozen een grote header te nemen, dat vind ik zelf vrij druk en daarom heb ik ervoor gekozen géén foto’s meer boven de artikelen te plaatsen. Zo oogt het, zodra je doorklikt naar de homepage, toch weer een stuk rustiger.

Minder categorieën
Een aantal categorieën heb ik verwijderd en een aantal heb ik samengevoegd. Verder niets bijzonders. Gewoon om het wat overzichtelijker te maken.

Graag hoor ik van jullie wat jullie van de nieuwe lay-out vinden. Natuurlijk heel tof als jullie het mooi vinden, maar ik hoop ook dat jullie het aangeven als er dingen zijn die storen of er niet mooi uitzien. Dat wil niet zeggen dat ik het meteen ga aanpassen of verwijderen, maar dan kan ik er even met andere ogen naar kijken. Mochten er functies zijn die niet werken, ook dan hoor ik het graag. Het is voor het eerst dat ik zelf zoveel heb aangepast, dus het is voor mij ook allemaal nieuw.

Bedankt alvast en geniet van deze mooie zaterdagavond! ♥

55 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s