Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #37


Getagd: , , , , , .

lovinglazysundaytop

Balen, balen, balen. Ik schreef gisteren dat ik een nieuwe lay-out had, maar die is helaas alweer foetsie.  Ja, ik vind het echt jammer. De header met het hartje in het midden en de quote eronder vond ik zo ontzettend leuk! Helaas was er geen goede mobiele versie. Letters stonden onder of door elkaar en verdwenen achter het hartje of door de quote heen. Dat kon gewoon echt niet. 

Als de smartphone nou nog een uitzonderlijk apparaat was en de meesten van jullie alleen via de laptop zouden lezen, dan had ik het gelaten voor wat het was. Tegenwoordig lezen echter zoveel mensen alleen via hun mobiel en ik denk dat dat in de toekomst alleen maar meer gaat worden. Weg dus met deze header en op zoek naar weer een nieuwe lay-out ! De brede header beviel me goed. Ook het bredere schrijfgedeelte en de bredere sidebar vond ik rustiger ogen. Al met al, ik ben nog steeds zoekende en de komende uren, dagen, wellicht weken zal er vast nog het één en ander veranderen. Ik ga me echter niet haasten, want ik vind het veel te leuk om te doen!

Sunday Sports
PSV is gisteren landskampioen geworden. Ajax zal gewoon tweede worden en als Feyenoord straks geen gekke dingen doet tegen Go Ahead staat de top 3 wel vast. Voor plek 4 blijft het nog wel even spannend. Vitesse, AZ, Heerenveen en wie weet komt zelfs Zwolle nog wel in de buurt. We gaan het zien. Iemand gisteren Chelsea – Manchester gezien? De nationale kampioenschappen aanstelleritis en overdreven vallen is er niets bij. Bah wat irritant. Ik heb het nog geen helft volgehouden. Vanmiddag Werder Bremen – HSV. Ik blijf mijn hoofd schudden om die laatste ploeg. Strak onderaan.

Dan hebben we vanmiddag ook nog Formule 1. Tsja, het is leuk allemaal dat Max Verstappen meedoet, maar ik begreep dat Renault nu al officieel gezegd heeft dat ze de race met deze motoren onmogelijk uit kunnen rijden. Wat heeft het dan voor zin? Ja, Max doet ervaring op en heeft kans om zich in de kijker te rijden, dat snap ik. Maar oh, hoe teleurstellend was het vorig week niet? Nou goed, nu ben ik erop voorbereid dat hij gaat uitvallen, maar het verpest de boel wel een beetje op deze manier. Vroeger…. Vroeger toen er nog brulmotoren in die auto’s zaten. Toen er nog getankt moest worden. Spektakel! Strategieën die aangepast moesten worden tijdens race. Coureurs die met volledige tankinstallaties uit de pits kwamen en de baan op scheurden. Dát was pas Formule 1. Tegenwoordig zit je te kijken naar een stel rondrijdende afgekeurde droogtrommels.

Funny Shit

Happy Stuff
Bloemetjes in de tuin zetten. Zwemmen. Lekker in de tuin zitten bij mijn ouders. Opruimen. Het nieuwe schoenenrek voor in de gang. Een natuurbegraafplaats ontdekken. Mijn ouders die daar ook enthousiast over waren en er ook willen gaan kijken. Een fijn gesprek hebben met een oude bekende. De happinez. Bellen met mijn zus. In de zon zitten. Steeds meer durven. Straks naar een klankconcert.

Music Maestro

Geniet van jullie zondag! ♥

33 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s