Loving Lazy Sundays #37

on

lovinglazysundaytop

Balen, balen, balen. Ik schreef gisteren dat ik een nieuwe lay-out had, maar die is helaas alweer foetsie.  Ja, ik vind het echt jammer. De header met het hartje in het midden en de quote eronder vond ik zo ontzettend leuk! Helaas was er geen goede mobiele versie. Letters stonden onder of door elkaar en verdwenen achter het hartje of door de quote heen. Dat kon gewoon echt niet. 

Als de smartphone nou nog een uitzonderlijk apparaat was en de meesten van jullie alleen via de laptop zouden lezen, dan had ik het gelaten voor wat het was. Tegenwoordig lezen echter zoveel mensen alleen via hun mobiel en ik denk dat dat in de toekomst alleen maar meer gaat worden. Weg dus met deze header en op zoek naar weer een nieuwe lay-out ! De brede header beviel me goed. Ook het bredere schrijfgedeelte en de bredere sidebar vond ik rustiger ogen. Al met al, ik ben nog steeds zoekende en de komende uren, dagen, wellicht weken zal er vast nog het één en ander veranderen. Ik ga me echter niet haasten, want ik vind het veel te leuk om te doen!

Sunday Sports
PSV is gisteren landskampioen geworden. Ajax zal gewoon tweede worden en als Feyenoord straks geen gekke dingen doet tegen Go Ahead staat de top 3 wel vast. Voor plek 4 blijft het nog wel even spannend. Vitesse, AZ, Heerenveen en wie weet komt zelfs Zwolle nog wel in de buurt. We gaan het zien. Iemand gisteren Chelsea – Manchester gezien? De nationale kampioenschappen aanstelleritis en overdreven vallen is er niets bij. Bah wat irritant. Ik heb het nog geen helft volgehouden. Vanmiddag Werder Bremen – HSV. Ik blijf mijn hoofd schudden om die laatste ploeg. Strak onderaan.

Dan hebben we vanmiddag ook nog Formule 1. Tsja, het is leuk allemaal dat Max Verstappen meedoet, maar ik begreep dat Renault nu al officieel gezegd heeft dat ze de race met deze motoren onmogelijk uit kunnen rijden. Wat heeft het dan voor zin? Ja, Max doet ervaring op en heeft kans om zich in de kijker te rijden, dat snap ik. Maar oh, hoe teleurstellend was het vorig week niet? Nou goed, nu ben ik erop voorbereid dat hij gaat uitvallen, maar het verpest de boel wel een beetje op deze manier. Vroeger…. Vroeger toen er nog brulmotoren in die auto’s zaten. Toen er nog getankt moest worden. Spektakel! Strategieën die aangepast moesten worden tijdens race. Coureurs die met volledige tankinstallaties uit de pits kwamen en de baan op scheurden. Dát was pas Formule 1. Tegenwoordig zit je te kijken naar een stel rondrijdende afgekeurde droogtrommels.

Funny Shit

Happy Stuff
Bloemetjes in de tuin zetten. Zwemmen. Lekker in de tuin zitten bij mijn ouders. Opruimen. Het nieuwe schoenenrek voor in de gang. Een natuurbegraafplaats ontdekken. Mijn ouders die daar ook enthousiast over waren en er ook willen gaan kijken. Een fijn gesprek hebben met een oude bekende. De happinez. Bellen met mijn zus. In de zon zitten. Steeds meer durven. Straks naar een klankconcert.

Music Maestro

Geniet van jullie zondag! ♥

33 reacties Voeg uw reactie toe

 1. christel schreef:

  Balen van je header :-(. Maar er komt vast een mooiere voor terug. Een fijne zondag!

 2. heleen schreef:

  Veel plezier bij je klank concert!

 3. Vanmorgen lag je nieuwe header in mijn brievenbus.Ik dacht nog: ‘Hé, dat is toch de nieuwe header van Marjon?’
  Genieten doen we zeker van deze zondag. Zo’n mooi weer alweer, moeten we meepakken !!!

  1. Marion schreef:

   Mooi weer? Waar?

   1. Hier in Brugge, Marion. De zon is volop van de partij. Beetje fris, maar warme sokken helpen.

 4. marielle schreef:

  Geniet van het klankconcert!

  Zelf kijk ik altijd op de laptop maar vervelend dat het niet werkte op mobiel! Succes ermee

  Fijne zondag

 5. Simplynspecial schreef:

  Ah wat jammer! Ik moet zeggen, ik had je nieuwe layout even gemist! Hopelijk is het binnenkort helemaal naar je zin 🙂 ik wil er ook nog eens mee bezig gaan maar het kost zoveel tijd en geduld grrr haha. Haha die hond, geweldig!!! Fijne zondag, ik mag straks gaan werken.

 6. Carlijn schreef:

  Oh ik had je nieuwe layout nog niet gezien 😦 ben benieuwd wat je er nu van gaat maken.

  Veel plezier bij dat concert!

 7. IngridMoorenBlogs schreef:

  Deze vind ik mooier dan gisteren….rustiger.Maar wie ben ik…een oud wijf 😉

 8. aspasiablog schreef:

  Wat jammer van je header en al je harde werk! Dat liedje van Kenny B en het bijhorende clipje is echt leuk! Zo vrolijk! Word ik blij van.

 9. christine schreef:

  Veel plezier en een fijne dag Marion!

 10. Myriam schreef:

  Veel succes met je zoektocht naar de perfecte header!!! Ik vind de huidige ook wel leuk hoor.
  Fijne zondag x

 11. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat balen van het thema, mobiel is idd een must! Geniet van vandaag!

 12. Dat liedje van Kenny B is zo leuk!!
  Wel balen van je lay-out.

 13. Els schreef:

  Echt jammer van je lay out. Gelukkig heb ik er gisteren van kunnen genieten. Fijne zondag x

 14. visionarylifeee schreef:

  Wat vervelend dat je thema niet goed voor je mobiel werkt, dat is inderdaad wel belangrijk denk ik ook omdat veel mensen met hun telefoon lezen. Formule 1 vond ik vroeger ook altijd heel leuk en kijk ik ook iedere week: tegenwoordig echter geen geduld meer voor en vind het ook niet zo leuk meer. Dus ik kan mij wel in jouw commentaar vinden. Geniet in ieder geval van de zondag lieve Marion. X

 15. Ik lees blogjes soms op de laptop en soms op mijn telefoon. Op mijn telefoon gebruik ik de WordPress app en dan wordt de hele layout genegeerd. Wel jammer dat je als blogger moeite doet om er iets moois van te maken en dat het dan niet getoond wordt.

 16. dinaboelhouwer schreef:

  Fijne zondag Marion!

 17. altijdangelique schreef:

  Op de Ipad deed ie het wel goed. Jammer :-(. De layout van de comments zijn evengoed mooi. 🙂

 18. beaunino schreef:

  Jammer van je header.

 19. Marleen schreef:

  Dat liedje ‘Parijs’ vind ik zoo leuk! Lekker vrolijk 🙂 xx http://www.remotereporter.nl

 20. Anne schreef:

  Afgekeurde droogtrommels. Haha, mijn dag is weer helemaal goed!

 21. Petra schreef:

  Wat jammer van je layout. Ik kreeg hem op mijn mobiel wel goed te zien. Nog een fijne zondag meid.

 22. jackiedeklerk schreef:

  dus ik zit je net te complimenteren met een layout die er al niet meer op staat o.O
  Fijne zondag nog, het is gelukkig prachtig weer…

 23. Sammie schreef:

  Een nieuw schoenen rek klinkt goed, en de bloemetjes in de tuin ook trouwens, wij hebben beide niet 🙂

 24. Cindy schreef:

  Dat liedje, daar word ik ook helemaal vrolijk van. Dat wordt onze soundtrack van onze reis naar Parijs over een paar weken 😉 Jammer van je header, ik heb ‘m nog niet gezien.

 25. Hoe spijtig van je header, maar mss vind je nog een oplossing dat je hem er toch nog kunt opzetten. Don’t asky me want ik ken er dus de ballen van. Zo schattig dat hondje. Mijn volgende hond wordt ook een teckel. Ze zien er altijd zo grappig uit, zelfs zonder pakje.

 26. Nicetobeout schreef:

  JAaaa ik ben fan van Kenny B Zo’n lekker nummer en fijne clip! Zijn Surinaamse cd is ook zo lekker zomers!

 27. Jammer van je header zeg, al is er zo te zien inmiddels wel meer veranderd aan je lay-out 😉

 28. Xaviera schreef:

  Oh wat jammer zeg van je andere layout! Ik ben benieuwd hoe het klank concert was. 🙂

 29. Laleh schreef:

  Persoonlijk vind ik blogs lezen echt het fijnst vanaf mijn computer.
  Ik heb echt geen mini telefoon, maar toch blijft het lastig kijken en daardoor
  minder genieten van een blog en de foto’s.

  X

 30. Flavie schreef:

  Oei… dan heb ik de nieuwe lay out gemist!

 31. joorloveswriting schreef:

  awwwww… ik vind het juist fijner om via de laptop de blogjes te lezen!!! 🙂 En leuk nummer van Kenny! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s