Rewild Your Life: Dag 9

RWF

Vrijdag 10 april ben ik gestart met de Rewild Your Life Challenge. Het doel is om meer in contact te komen met de natuur. Dit doe je door 30 dagen lang minimaal 30 minuten per dag buiten door te brengen. Get outside. Be wild. Feel better. Vandaag dag 9.

Dag 9
Acknowledge our dependence on the Sun; the giant ball of burning gasses providing our planet with warmth and light like a toasty campfire. Without the element of fire our planet would be nothing more than a frozen rock with no life on it. Your activity today (hopefully it’s a sunny day!) is to allow your skin to soak up some of its light today. Allow it to touch some of your skin with no clothes or sunscreen blocking it out. Be careful not to burn. Notice how stones hold the suns heat. Also notice how plants respond to the sun. Notice any that open up their leaves or flowers more, reaching towards the sun to soak up as much of it as possible.

30 minuten in de zon zitten en om me heen kijken. Dat is geen straf zullen we maar zeggen. Nou, hier gaan we dan.

031

Kiek die witte voeten. Ik heb de bijbehorende melkflessen maar van de foto afgesneden. Overigens moest ik na een kwartier al een lange broek en een vest aandoen. Mijn huid kan niet zo goed tegen de zon, dus de eerste vlekjes en plekjes zag ik al verschijnen. Mijn voeten hebben het wel 30 minuten volgehouden en jawel, die zijn nu rood. Die voeten van mij krijgen het voor hun kiezen tijdens deze challenge.

Gedurende 30 minuten moest ik goed om mij heen kijken naar hoe de natuur reageert op de zon. Bloemen, planten, bomen, noem maar op. Ik kan je vertellen: ze gaven geen kick! Nee. Ik heb geen enkele reactie gezien van hun kant. Er was zelfs een dood blaadje in een bekertje gekropen om bescherming te zoeken tegen de zon. Huh? Dode blaadjes kunnen toch niet kruipen? Ik keek nog eens goed in het bekertje en ik was op slag verliefd.

004 0144 0194

Sorry voor degene die niet zo van beestjes houden. Liefde maakt blind, hè? ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Persoonlijk

26 Reacties

Oeh wat een scherpe foto’s van dat motje (?) zeg! Zou ik niet voor elkaar krijgen haha, ik zou sowieso niet zo dicht bij durven komen. Ik merk wel dat ik standaard veel meer op de omgeving let wanneer het mooi weer is, net of mijn oogkleppen dan afgaan ofzo haha!

mooie foto’s!! maak je die met je spiegelreflex? echt…zo leuk je foto’s verhalen etc.

je lay out is toch weer anders! mooi ook weer!

Fijne avond

ps leuke slippers

Wat een prachtige foto’s. En het zonnetje kan inderdaad zalig zijn.
Dat beestje is prachtig en het hoort nu eenmaal bij de natuur.

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: