Spritualiteit

Follow Your Heart #3


Getagd: , .

FollowYourHeartHeader

Vanaf het moment dat je bij alles een gevoel van enthousiasme ervaart, weet je dat je je hart volgt.
– Paulo Coelho –

Vaak als we het hebben over ons hart volgen, dan denken we aan grote en moeilijke beslissingen die we moeten nemen. Waar we lang over moeten nadenken of waar we geen keus over kunnen of durven maken. Echter ook bij kleine en eenvoudige keuzes in het leven kunnen we ons hart volgen.

Wat eten we vandaag? Gaan we wéér voor gekookte aardappelen en broccoli of ga ik spontaan vanavond BBQ-en? Welke schoenen zal ik kopen? Ga ik voor die knallende kleur waar ik blij van word of neem ik die degelijke waar ik niet mee opval? Waar krijg je een lach van op je gezicht? Welke keuze zorgt ervoor dat je hart een sprongetje maakt?

Je hart volgen is ook twee dagen achter elkaar pannenkoeken eten, omdat je daar blij van wordt. Je zult zien, na die twee dagen roept je lichaam vanzelf weer om die broccoli en voelt ook dát als je hart volgen. Je hart volgens is ook de keuken vandaag niet schoonmaken, maar een boek pakken en lekker in de zon gaan zitten. Die keuken is volgende week als het regent ook heus nog wel toe aan een schoonmaakbeurt. Stap op de fiets of in je auto, volg je hart en zie waar je uitkomt.

Ik daag je uit. Doe deze week iedere dag minimaal één keer iets waarvan je hart een sprongetje maakt. Stap even uit de ban der gewoontes. Kies niet voor de standaard, maar volg je hart. ♥

29 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s