Spritualiteit

Oproepje: Follow Your Heart


Getagd: , , .

FYHoproep

In het artikel van vanochtend daagde ik jullie uit om deze week iedere dag minimaal één keer iets te doen waarvan je hart een sprongetje maakt. Stap even uit de ban der gewoontes. Kies niet voor de standaard, maar volg je hart. Als je het artikel nog niet gelezen hebt, klik dan hier. Daar kwamen een aantal enthousiaste reacties op en daarom plaats ik nu dit oproepje.

Ik wil jullie vragen om de komende week bij te houden op welke momenten je besloot je hart te volgen. Sprong je spontaan op van de bank en volgde je je hart door een wandeling te gaan maken waar je normaliter lui op de bank was blijven liggen? Of stond je in de supermarkt om sperziebonen te halen, maar gaf je hart je in om je kids blij te maken door pannenkoeken te gaan bakken? Deed je eindelijk datgene waar je al zolang tegenop zag, omdat je van binnen hoorde dat het er nu echt eens tijd was? Het maakt me niet uit wat het is, ik wil het weten! Ik wil jullie vragen dit te noteren en komend weekend aan mij door te mailen. Het hoeft echt niet per dag één ding te zijn. Het mag ook gewoon één moment over de hele week zijn. Een keuze die je heel erg bijgebleven is. Kies vooral de momenten waarop je je heel bewust was van het feit dat je je hart volgde.

Wat ga ik doen met jullie mailtjes? Ik wil eens kijken wat we nou precies verstaan onder je hart volgen. Ik wil weten welke keuzes we op zo’n moment maken die we anders wellicht niet gemaakt zouden hebben. Ik zou graag willen weten wat de effecten zijn van vaker je hart volgen. Wat verandert er in je? Ben je je de volgende keer meer bewust van de manier waarop je je keuze maakt? Of misschien kom je er wel achter dat je al veel vaker je hart volgt dan je in eerste instantie dacht!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Noteer dan één of enkele momenten de komende week waarin je je hart volgt en stuur deze naar marion11777@gmail.com. Komende maandag schrijf ik dan een artikel over welke keuzes we allemaal gemaakt hebben samen en wat we nou eigenlijk anders doen op het moment dat we besluiten ons hart te volgen.

Ik hoop dat jullie meedoen en ik zie jullie berichtjes met heel veel plezier tegemoet. Follow Your Heart. ♥

45 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s