Oproepje: Follow Your Heart

FYHoproep

In het artikel van vanochtend daagde ik jullie uit om deze week iedere dag minimaal één keer iets te doen waarvan je hart een sprongetje maakt. Stap even uit de ban der gewoontes. Kies niet voor de standaard, maar volg je hart. Als je het artikel nog niet gelezen hebt, klik dan hier. Daar kwamen een aantal enthousiaste reacties op en daarom plaats ik nu dit oproepje.

Ik wil jullie vragen om de komende week bij te houden op welke momenten je besloot je hart te volgen. Sprong je spontaan op van de bank en volgde je je hart door een wandeling te gaan maken waar je normaliter lui op de bank was blijven liggen? Of stond je in de supermarkt om sperziebonen te halen, maar gaf je hart je in om je kids blij te maken door pannenkoeken te gaan bakken? Deed je eindelijk datgene waar je al zolang tegenop zag, omdat je van binnen hoorde dat het er nu echt eens tijd was? Het maakt me niet uit wat het is, ik wil het weten! Ik wil jullie vragen dit te noteren en komend weekend aan mij door te mailen. Het hoeft echt niet per dag één ding te zijn. Het mag ook gewoon één moment over de hele week zijn. Een keuze die je heel erg bijgebleven is. Kies vooral de momenten waarop je je heel bewust was van het feit dat je je hart volgde.

Wat ga ik doen met jullie mailtjes? Ik wil eens kijken wat we nou precies verstaan onder je hart volgen. Ik wil weten welke keuzes we op zo’n moment maken die we anders wellicht niet gemaakt zouden hebben. Ik zou graag willen weten wat de effecten zijn van vaker je hart volgen. Wat verandert er in je? Ben je je de volgende keer meer bewust van de manier waarop je je keuze maakt? Of misschien kom je er wel achter dat je al veel vaker je hart volgt dan je in eerste instantie dacht!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Noteer dan één of enkele momenten de komende week waarin je je hart volgt en stuur deze naar marion11777@gmail.com. Komende maandag schrijf ik dan een artikel over welke keuzes we allemaal gemaakt hebben samen en wat we nou eigenlijk anders doen op het moment dat we besluiten ons hart te volgen.

Ik hoop dat jullie meedoen en ik zie jullie berichtjes met heel veel plezier tegemoet. Follow Your Heart. ♥

45 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Myriam schreef:

  Héél leuk Marion. Ik noteer en doe mee!

 2. artisticstateofmind schreef:

  Ik ga zéker mn best doen om iets te kunnen mailen deze week!

 3. Myriam schreef:

  Ik heb zonet heerlijke cruesli genomen voor middagmaal, ipv een gezonde boterham. Lekker hoor 🙂

 4. loesjezaakjes schreef:

  Leuk idee! Ik ga proberen meedoen, als ik het niet vergeet 🙂

 5. Kim schreef:

  Leuk idee! Ik ga ook mijn best doen om deze week te kunnen mailen! 🙂

 6. zomersproetje84 schreef:

  Ik heb het met dikke letters in mijn notitieblok gezet, met een groot hart eronder! Ga het bijhouden en je er over mailen. Erg leuk!x

 7. Petra schreef:

  Heel leuk idee. Ik ga proberen mee te doen.

 8. Jenn schreef:

  Leuk, ik ga meedoen!

 9. joorloveswriting schreef:

  Wat een goed idee van je !!! ik ga zeker mee doen en wat mailen naar je deze week!!!

 10. Miss Sentinelli schreef:

  Echt heel mooi! Ik ga hier zeker mee bezig! 😀

 11. sofiemailt schreef:

  Leuk, ik doe mee! Maar ik zal me wel een beetje inhouden anders zit ik elke middag met een rosé een boek te lezen in de tuin en daar worden mijn huishouden, mijn hersenen én dochter- en vriendlief niet blij van 😉

 12. Madeleine schreef:

  Wat leuk lieve Marion! Ik doe mee ik zal je mailen van de week. Nu ga ik wat bewuster worden 🙂 thanks ! ❤️

 13. caroliendegraaf schreef:

  Super leuk idee! Ik ga het zeker even bijhouden! Erg benieuwd! xx

 14. Berte schreef:

  Echt een goed idee Marion! Ik vind het wel een enorme uitdaging, maar ik ga hem zeker aan. Ben heel benieuwd naar je blog maandag!

 15. Ik ga niet zeggen dat ik mee doe, want ik ken mijzelf. Aan het eind van de week denk ik hier weer aan en weet ik niet meer wanneer ik mijn hart gevolgd heb. Ik heb in ieder geval vanmorgen mijn hart gevolgt en een ander blogje geplaatst dan ik gisteren van plan was.

 16. jackie schreef:

  Ik heb nu al zin om aan het eind van de week mijn lijstje te zien…
  hebben we ook een # 😉

 17. Linda schreef:

  Ik doe met je mee alhoewel ik nog steeds voor een mega beslissing sta waarvan ik niet weet of ik het nu wel of niet moet doen!!

  1. Marion schreef:

   Ik zou bijna zeggen: Volg je hart, maar ik denk dat er meer overwogen moet worden. Sterkte met je beslissing. X

 18. visionarylifeee schreef:

  Wat een prachtig idee dame. Je begrijpt dat ik uiteraard mee doe😉 X

 19. Xaviera schreef:

  Wat een geweldig idee! Ik doe heel graag mee. 🙂 Daar zal vast een heel mooi artikel uit ontstaan. Xx

 20. Els schreef:

  Wat een mooi idee! Ik doe mee!

 21. Ik ga mijn best doen 🙂 ik vergeet zulke dingen snel, maar vind het een onwijs leuk initiatief!
  En een mooie quote voor het artikel: “Volg je hart, want dat klopt!”

 22. aspasiablog schreef:

  Leuk initiatief, maar ook wel spannend!

 23. Rithika schreef:

  Wat een leuk idee Marion!

 24. Lonneke schreef:

  Wat een leuk idee van je! Ik ga het proberen en als het gelukt is mail ik zeker.

 25. Marielle schreef:

  wie weet…lukt het me, dan hoor je het!

 26. beaunino schreef:

  Ik ben benieuwd. Goed idee zeg!

 27. misssanntje schreef:

  ik ga proberen mee te doen.
  en hopelijk vergeet ik het niet om te sturen.

 28. Ik heb een kladbriefje op tafel liggen en daar staat van vandaag al iets op wat ik morgen vanuit t hart ga doen… ik mail t aan t eind van de week door en hopelijk nog een paar dingen meer 🙂

  1. Pff.. net terug van mijn eerste ‘weekopdracht’ 😉 Vrijdag verslag…

   1. En hoppa… Daar is mijn tweede ‘Follow your heart’ concept van deze week. Deze keer geïnspireerd door werelddag van het boek en Mijn Kladblog 🙂

    Check: https://rolfvanderleest.wordpress.com/2015/04/23/werelddag-van-het-boek/

    Groet, Rolf van der Leest

 29. Heel leuk initiatief, al ga ik geheid vergeten iets naar je te sturen… :$

 30. Cindy schreef:

  Kan niet anoniem of wel? 😉

  1. Marion schreef:

   Uh nu niet meer vrees ik…. 😉 Maar ik was niet van plan om namen te noemen in het artikel. Ik wil meer kijken wat we nu verstaan onder ons hart volgen en zo. Meer in het algemeen. Dus zie maar even. 🙂

 31. Wat een super leuk idee, ik ga ze bijhouden! xoxo

 32. Saar schreef:

  Ik doe graag met je mee en reageer later deze week op je oproepje 😀

 33. Saskia schreef:

  Super tof initiatief. Ben benieuwd naar het eindresultaat. En als ik mijn hart volg van de week, dan volgtvzeker ook een mail.

 34. Anneleen schreef:

  Wauw wat een leuk idee, Marion! Heel mooi! Ik ben benieuwd! 🙂

 35. Estrella schreef:

  Mooi initiatief! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al zoveel mogelijk van dit soort dingen doe, ik probeer alles uit het leven te halen wat erin zit en optimaal te genieten, zelfs in tijden dat het misschien voor de hand ligt dat dat wat minder goed lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.