Reminder & Mededeling

FYHreminder

Even een kleine reminder voor de oproep die ik vorige week plaatste voor het zogenaamde Follow Your Heart project. In die oproep vroeg ik jullie om bij te houden op welke momenten je bewust je hart volgde. Ik heb al een paar hele leuke mailtjes gehad, maar ik hoop op nog meer dit weekend. Komende maandag wil ik een artikel online zetten over wat de keuzes zijn die we met ons hart maakte en misschien ook al wel een beetje ingaan op wat het met je doet om je hart te volgen. Ik weet niet of het lukt om het artikel maandagochtend online te krijgen, dat is een beetje afhankelijk wanneer ik de laatste mailtjes krijg, maar ik ga het proberen.

Ik kan al wel vertellen dat ik zelf een aantal keer heel bewust mijn hart heb gevolgd de afgelopen week. Dat voelde niet alleen erg goed, het heeft me ook aan het denken gezet. Ik zag mijn hart en mijn hoofd als twee tegenpolen. Sterker nog, ik zag ze bijna als twee tegenstanders met het hart als de underdog die het altijd moest opnemen tegen het harde gevoelloze hoofd. Ik ben erachter gekomen dat dat een verkeerd uitgangspunt is. Vanochtend waren mijn hoofd én hart het namelijk volledig met elkaar eens toen ik de beslissing nam om voorlopig te stoppen met de Rewild Your Life Challenge. Het is teveel. Die 30 minuten in de natuur doorbrengen is niet teveel, maar vaak moet ik er wel heen fietsen of rijden. Vervolgens ook weer terug. Daarna nog eventueel foto’s bewerken en in ieder geval een artikel schrijven. Dat lukt me simpelweg niet. Ik besloot het e-book van Rewild Your Life te kopen en ga later dit jaar verder met deze opdracht.

Er was nog een belangrijk punt waarom ik wilde stoppen met de challenge. De tijd en energie die het in beslag nam ging ten koste van het mediteren. Dat deed me echt zeer in mijn hart. Dat is het niet waard. Ik ga vandaag met een nieuwe 21-Day Meditation Experience beginnen. Ik voel met heel mijn hart dat me dat op dit moment veel meer gaat brengen dan de Rewild Your Life Challenge.

Ik ben heel benieuwd naar jullie Follow Your Heart-momenten. Stuur ze naar marion11777@gmail.com. Wil je de volledige oproep van afgelopen week nog een keer lezen, klik dan hier.

Geniet van jullie weekend. ♥

18 reacties op ‘Reminder & Mededeling’

 1. Je hebt het beste uit die challenge gehaald – inderdaad tijd om te stoppen.
  Van mij kreeg je nog geen mailtje in verband met mijn ‘follow your hart’-moment. Neem je me kwalijk dat ik het ‘indringen’ in iemands mailbox een stapje te ver vind?
  Geniet ook jij van het weekend. Het wordt ietsje minder mooi dat de laatste weken, maar de lente staat nog in zijn kinderschoenen…

  1. Ik neem zelden iemand iets kwalijk. Overigens is dat niet mijn privémail hoor. Deze heb ik speciaal aangemaakt voor blog gerelateerde dingen en zo, maar dan nog, ik snap je heel goed. Thanks, jij ook fijn weekend.

 2. Ik moet je inderdaad nog een mailtje sturen. Het concept stond al klaar, ik heb het bijgehouden deze week! Je hebt gelijk dat je stopt met de challenge als het je geen voldoening meer geeft. En mediteren werkt volgens mij voor jou veel beter. Je kan natuurlijk ook altijd de natuur in gaan om te mediteren, dat doe ik ook heel graag.

 3. Geweldig dat zovelen je mailen of nog gaan mailen. Ik kan alleen maar zeggen dat het me enorm heeft geïnspireerd. En nu zelfs nog. Nadat ik je mijn mail al heb gestuurd! Vanmiddag ga ik bij een geblesseerde kennis koken. Zo maar, uit het hart…

  Succes met de ‘verwerking’ van alle mails, Rolf van der Leest

 4. Wat fijn dat je zo duidelijk een keuze hebt kunnen maken en bent gestopt met de Rewild Your Life Challenge. Fijn dat het zo goed voelt :-). Fijn weekend!

 5. Keuzes maken,….het blijft moeilijk, ook hier blijf ik ermee struikelen,……maar na 3 dagen niks van sport ( verplichtte rust voor de wedstrijd) weet ik dat sport het moet halen van de rest,…..

 6. Ik dacht dus nog, ja ga ik doen! Maar ja, toen kwam Picasso tussen mij en laptop hangen, zo lief, en ik volgde mijn hart. Liet het bericht even staan en dacht, komt later nog wel vandaag, gisteren dus… om het daarna dus te vergeten, hahaha gelukkig heb je meer dan genoeg binnen gekregen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.